علی صالح‌آبادی خبرداد؛

همه برنامه های اتصال به سوئیفت انجام و توسط بانک مرکزی اعلام خواهد شد

12 بهمن 1394 ساعت 15:22

رئیس بانک توسعه صادرات گفت: تاریخ دقیق اتصال به سوئیفت توسط بانک مرکزی اعلام می‌شود زیرا همه 9 بانک مدارک و مستندات خود را به بانک مرکزی ارائه داده‌ایم و بانک مرکزی یکباره همه را ارسال کرده است.


رئیس بانک توسعه صادرات گفت: تاریخ دقیق اتصال به سوئیفت توسط بانک مرکزی اعلام می‌شود زیرا همه ۹ بانک مدارک و مستندات خود را به بانک مرکزی ارائه داده‌ایم و بانک مرکزی یکباره همه را ارسال کرده است.

به گزارش خبرنگارتحریرنو، نشست خبری "بانک توسعه صادرات" به مناسبت دهه فجر صبح امروز ۱۲ بهمن ماه ۱۳۹۴ با حضور"علی صالح‌آبادی" مدیرعامل بانک توسعه صادرات و اصحاب رسانه در ساختمان مرکزی بانک توسعه صادرات ایران برگزارشد.

درابتدای این نشست خبری "علی صالح‌آبادی" مدیرعامل بانک توسعه صادرات پیرامون روابط تجاری با همسایگان اظهارداشت: با توجه به شرایط فعلی ترکیه و روسیه شرکت‌های روسی به شدن علاقمند به واردات محصولات غذایی و فرآورده‌های لبنی از ایران هستن و هم‌اکنون روابط بانکی بین ایران و روسیه برقرار شده و ۲۰ میلیون یورو خط اعتباری برای صادرکنندگان ایرانی کالا به روسیه در نظر گرفته شده است.

مدیرعامل بانک توسعه صادرات تصریح کرد: اتاق بازرگانی نیز شرایط را برای صادر کنندگان کالا به روسیه فراهم می‌کند و در حال حاضر مانده تسهیلات بانک توسعه صادرات ۲۰ درصد رشد داشته و در مجموع تسهیلات پرداختی در سال ۹۴ حدود ۴ هزار و ۶۸ میلیارد تومان است که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۷ درصد افزایش یافته و از مجموع تسهیلات پرداختی در سال ۹۴ حدود ۷۰ درصد سرمایه در گردش و ۳۰ درصد طرح بوده گفت: مانده تسهیلات ۲۰ درصد ریالی و مابقی ارزی است.

وی خاطرنشان کرد: در بخش ال‌سی مجموع ال‌سی‌های وارداتی و صادراتی بانک ۲.۵ میلیارد دلار بوده است که نسبت به سال گذشته ۳.۶ درصد افزایش یافته است و ایران سالانه ۲ تا ۳ میلیارد دلار گاز از ترکمنستان وارد می‌کند. طی مذاکراتی که با وزارت نفت انجام شده صادرات کالا و خدمات فنی مهندسی از ایران به ترکمنستان از محل طلب دولت ترکمنستان از وزارت نفت تأمین می‌شود که امروز تفاهم‌نامه اییجاد این خط اعتباری بین بانک توسعه صادرات و شرکت ملی نفت امضا می‌شود.

رئیس بانک توسعه صادرات درخصوص رابطه تجاری ایران و ارمنستان تاکید کرد: قرارداد انتقال خط سوم برق بین ایران و ارمنستان نهایی شده و ۸۳ میلیون یورو توسط بانک توسعه صادرات و با تضمن دولت تأمین مالی می‌شود و با این کار علاوه بر افزایش انتقال برق بین ایران و ارمنستان امکان افزایش صادرات گاز از ایران به ارمنستان نیز فراهم و این پروژه طی ۲۴ ماه آینده تکمیل می‌شود.

وی عنوان داشت: بانک ملت ایران ۱۰۰ درصد سهام بانکی در ارمنستان به نام بانک ملت ارمنستان را در اختیار دارد که یک خط اعتباری ۱۰ میلیون یورویی به بانک ملت ارمنستان می‌دهیم و به این وسیله صادرکننده ایرانی کالا به ارمنستان در ایران پول نقد می‌گیرد.

صالح‌آبادی ادامه داد: قرارداد بین بانک توسعه صادرات و بانک ملت ارمنستان هفته آینده امضا خواهد شد و شرکت‌های پیمانکار ایرانی پروژه‌های مختلفی را ر عراق اجرا می‌کند، براساس مصوبه دولت مقرر شد بانک مرکزی مبلغ ۲۰۰ میلیون دلار نزد بانک توسعه صادرات سپرده گذاری ارزی کند و این مبلغ در قالب اعطای تسهیلات به پیمانکاران ایرانی در عراق پرداخت شود.

وی با اشاره به همکاری بانک توسعه صادرات با صندوق توسعه ملی گفت: در ۳ قالب این همکاری برقرار است. قرارداد توسعه ریالی به مبلغ ۱۰۰ میلیارد تومان که نزد بانک توسعه صادرات انجام شده و در قالب تسهیلات به شرکت‌ها پرداخت می‌شود.

صالح‌آبادی یاداورشد: ۱۰۰ میلیون یورو ارزی و ۸۰۰ میلیون دلار ارزی برای نفت و گاز به زودی تخصیص داده خواهد شد و مبلغ ۶۷۵ میلیون دلار برای قرارداد عاملیت ارزی به قالب همکاری بانک توسعه صادرات با صندوق توسعه ملی است.

وی با اشاره به حضور در هیأت ایرانی همراه رئیس جمهور در سفر به ایتالیا و فرانسه و دستاوردهای این سفر برای نظام بانکی توضیح داد: در این سفر با چندین بانک‌ ایتالیایی و فرانسوی مذاکرات اولیه انجام شد و سپس قرار شد صورت‌های مالی ۳ سال اخیر را به زبان انگلیسی ارائه دهیم و به مرحله امضای قرارداد برسیم.

رئیس بانک توسعه صادرات ابرازداشت: تاریخ دقیق اتصال به سوئیفت توسط بانک مرکزی اعلام می‌شود زیرا همه ۹ بانک مدارک و مستندات خود را به بانک مرکزی ارائه داده‌ایم و بانک مرکزی یکباره همه را ارسال کرده و طبق اطلاعی که صبح امروز گرفتن به لحاظ فنی سوئیفت دیشب وصل شده است اما اینکه نمی‌توانیم از طریق سوئیفت پیغام بدهیم مسئله‌ای نیست زیرا سوئیفت از طریق بانک‌های دیگر برقرار است.


کد مطلب: 4429

آدرس مطلب: http://tahrireno.ir/vdca.unyk49nyo5k14.html

تحریر نو
  http://tahrireno.ir