در دیدار عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر تهران در دیدار با مدیران منطقه عنوان شد؛

۱۴ هزار دانش آموز منطقه ۲۲، در مناطق دیگر تهران تحصیل می کنند

9 دی 1396 ساعت 12:53

دکتر اعطا سخنگو و عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر تهران با حضور در منطقه۲۲، در یک برنامه فشرده کاری با شهردار، مدیران شهری، شورایاران محلات دوازدهگانه و همچنین جمعی از شهروندان منطقه دیدار کرد.


دکتر اعطا سخنگو و عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر تهران با حضور در منطقه۲۲، در یک برنامه فشرده کاری با شهردار، مدیران شهری، شورایاران محلات دوازدهگانه و همچنین جمعی از شهروندان منطقه دیدار کرد.

به گزارش تحریرنو از روابط عمومی شهرداری منطقه۲۲، در این جلسه، دکتر نوذرپور شهردار منطقه، ضمن خوش آمدگویی در سخنانی اظهار کرد: به لحاظ شکل گیری منطقه ۲۲، یکی از مناطق ویژه شهر تهران به حساب می آید و در میان سایر مناطق دارای وجه تمایز زیادی است؛ که این وجه تمایز، در حوزه معماری و شهرسازی خود را بیشتر نشان می دهد. بارگذاری بیش از حد و جلوتر از برنامه در منطقه منجر شده که به تناسب ساخت و سازهایی که صورت گرفته سرانه های خدماتی هفت گانه تامین نشده است. متاسفانه در حال حاضر برای سرانه های خدمات هفت گانه ۹۵/۱ مترمربع و در فضای سبز ۱۲/۱ مترمربع و در مجموع ۰۷/۴ به ازای هر فرد کمبود سرانه داشته باشیم.

وی افزود: با توجه به اینکه در ابتدای امر، کلیه بارگذاری های منطقه ۲۲ برای ۴۵۰ هزار نفر، پایه ریزی شده بود؛ اما امروزه که هنوز بخش اعظمی از این جمعیت در منطقه مستقر نشده اند؛ با کمبودهای بسیار جدی مواجه هستیم و در سال های آینده نیز جمعیت قابل توجهی به سمت منطقه کشیده خواهند شد و این جمعیت نیازمند یکسری سرانه ها هستند، در آینده با فشارهای زیادی در منطقه، مواجه خواهیم بود.

نوذرپور کمبود مدرسه و مراکز آموزشی را یکی از معضلات جدی منطقه۲۲ عنوان کرد و گفت: در حال حاضر ۱۴ هزار دانش آموز برای تحصیل به سایر مناطق تهران می روند و این درحالی است که اولین و مهمترین مساله این منطقه تامین سرانه های آموزشی می باشد.طی هفته های گذشته شورای آموزش و پروش در منطقه راه اندازی شده و جلسات متعددی نیز با مسئولان آموزش و پرورش منطقه برگزار شده و تلاش خواهیم کرد زمین هایی که کاربری های آموزشی دارند را شناسایی و اقدامات بعدی برای شروع ساخت مدرسه در منطقه، انجام شود.

شهردار منطقه ۲۲ بیان کرد: در خصوص بزرگترین مشکلات منطقه در حوزه شهرسازی باید به این نکته اشاره کرد که چون این منطقه در کابری های مسکونی و غیرمسکونی بر اساس دو مصوبه ۳۲۰ تا ۳۵۱ کمیسیون ماده پنج شکل گرفته و با حذف این مصوبات از طرح تفصیلی شهر تهران و ابلاغ آن از سال ۹۱ ، با کاهش چشمگیری در بحث ساخت و سازها در منطقه مواجه شده ایم، بلندمرتبه سازی ها به یکباره در منطقه حذف شده و وجود ساختمان های لاغر و بلندی که در سال های قبل ساخته شده در کنار ساختمان هایی با پهنه زیاد و کوتاه، تاثیر منفی در سیمای بصری منطقه داشته است. همچنین با توجه به اینکه دستور نقشه های بالای ۳ هزار متر باید توسط معاونت شهرسازی شهرداری تهران، به منظور انطباق آن با طرح تفضیلی جدید شهر تهران تایید شود؛ در این زمینه نیز مشکلاتی برای منطقه ایجاد شده است.

وی با بیان مشکلات منطقه در حوزه حمل و نقل اضافه کرد: در حوزه حمل و نقل و ترافیک نیز با توجه به اینکه تنها خط مترو منطقه، خط ۵ مترو می باشد و در حاشیه منطقه قرار دارد، بنابراین مکاتبات لازم انجام شده تا شاخه ای از خط ۶ مترو تهران، به موازات خط ۵ در منطقه ایجاد شود تا به این طریق بتوانیم، پوشش دهی مترو در منطقه را در دستور کار قرار دهیم. مشکل دیگر اینکه، به دلیل اینکه مجتمع های تجاری بزرگی در منطقه شکل گرفته اما هیچونه کمک و همراهی از سوی صاحبان این مجتمع ها در خصوص توسعه حمل و نقل عمومی منطقه انجام نگرفته است و در مجموع چون پراکندگی جمعیت در منطقه بسیار بالا و در حدود ۳۰ نفر در هر هکتار است؛ مشکلاتی نیز در این زمینه وجود دارد.

نوذرپور خاطرنشان کرد: در بخش عمرانی یکی از مشکلات جدی منطقه کمبود اعتبارها در خصوص اجرای کامل فعالیت های عمرانی می باشد و به دلیل اینکه زیرساخت های منطقه اعم از آب، گاز، فاضلاب و ... به طور کامل شکل نگرفته و ساخت و سازهایی در سطح منطقه در حال انجام است؛ نگهداشت شهر و همچنین اتلاف منابع به واسطه کند و کوب هایی که در معابر بوجود می آید، مشکلاتی بوجود می آورد و در معابری که این زیرساخت ها انجام می شود؛ طول عمر آنها کمتر از زمانی است که باید باشد. همچنین در بحث جمع آوری آبهای سطحی منطقه ۳ سامانه اصلی شهر تهران در وردآورد، کن و دریاچه شهدای خلیج فارس قرار دارد که اجرای کامل این طرح نیازمند ۴۰ میلیارد تومان و در بحث آبخیزداری نیز ۲۰ میلیارد تومان دیگر اعتبار نیاز دارد.

به گفته شهردار منطقه ۲۲، یکی از شریان های اصلی تهران، آزادراه تهران-کرج می باشد و با توجه به اینکه ۱۳ کیلومتر این آزادراه در اختیارسازمان راهداری است؛ بسیاری از تقاطع های آن که به سمت شرق یا غرب می رود، باقی مانده و با توجه به اختلافاتی که وجود دارد؛ نمی توان اجرایی کرد.

درحوزه امور شهری نیز، تامین آب عرصه های جنگلی منطقه بحث برانگیز شده است و با توجه به اینکه ۲ هزار و ۷۰۰ هکتار عرصه های جنگلی در منطقه وجود دارد، برای آبیاری این عرصه ها با مشکلاتی مواجه هستیم. بحث دیگر اینکه منطقه ۲۲ از کم نورترین مناطق شهر تهران است، شب های بسیار تاریکی در منطقه۲۲ وجود دارد که این تاریکی هم بحث زیبایی شهری و هم امنیتی منطقه را با مشکلاتی مواجه کرده است.

وی در پایان افزود: در بحث درآمدی در حوزه مالی نیز به دلیل اینکه در سال های اخیر با توجه به مشکلات انبوه ساخت و ساز و شهرسازی و به لحاظ محدودیت هایی که در این حوزه اعمال شده در منطقه مواجه بوده ایم، کاهش چشم گیری در بحث درآمدهای منطقه داریم و این در حالیست که متاسفانه در حال حاضر منطقه با یک رقم ۴۸۰ میلیاردی از انبوه بدهی ها مواجه می باشد.در حوزه اجتماعی نیز به دلیل توسعه های فارغ از پیوست های اجتماعی و فرهنگی، هم در بحث کمبود مساجد، مدارس و حتی سرای محلات و همچنین بحث شورایاری ها که یکی از موضوعات اصلی حوزه های اجتماعی کلیه مناطق شهر تهران است؛ مشکلاتی وجود دارد و نیازمند بازنگری های قانونی است و در منطقه ما نیز وجود دارد.


کد مطلب: 14358

آدرس مطلب: http://tahrireno.ir/vdcaaen6.49nym15kk4.html

تحریر نو
  http://tahrireno.ir