دبیر علمی هفتمین کنگره بین المللی مراقبت‌های ویژه ايران مطرح کرد؛

تحمیل هزینه‌های سنگین داروهای وارداتی در بیمارستان‌های خصوصی

10 دی 1398 ساعت 11:16

دبیر علمی هفتمین کنگره بین المللی مراقبت‌های ویژه ايران گفت: كمبودهاى دارويى با وجود تحريم‌ها در بخش‌هاى ويژه اندك بوده و نكته قابل ذكر بيشتر مربوط قيمت داروها به ویژه داروهاى واراداتى است كه در مراكز خصوصى هزينه سرسام آورى به بيماران تحميل می‌کند.


دبیر علمی هفتمین کنگره بین المللی مراقبت‌های ویژه ايران گفت: كمبودهاى دارويى با وجود تحريم‌ها در بخش‌هاى ويژه اندك بوده و نكته قابل ذكر بيشتر مربوط قيمت داروها به ویژه داروهاى واراداتى است كه در مراكز خصوصى هزينه سرسام آورى به بيماران تحميل می‌کند.

به گزارش تحریرنو از انجمن مراقبت های ویژه ایران دكتر فرهاد سلطانى، دبیر علمی هفتمین کنگره بین المللی مراقبت‌های ویژه ايران اظهارداشت: این کنگره با حضور متخصصین و پژوهشگران برجسته داخل و خارج کشور به همت انجمن مراقبت‌های ویژه ایران، ۱۸ تا ۲۰ دی‌ماه سال‌جاری در تهران برگزار می‌شود و در این گردهمای سخنرانانی از رشته‌های مختلف، آخرین دستاوردهای پزشکی را در حوزه‌های گوناگون مراقبت‌های ویژه شامل قلب، ریه، مغز و اعصاب، عفونی، فارماکولوژی، مسمومیت، غدد، کلیه، گوارش، آنتی بیوتیک درمانی، سوختگی، مايع درمانى، تغذیه، اقدامات پس از احیا و مامایی ارائه خواهند داد.

وی افزود: همچنین در این کنگره در خصوص استفاده از تهویه مکانیکی، مانیتورینگ همودینامیک، اولتراسونوگرافی،اکوکاردیوگرافی و تصویربرداری در بخش‌های ویژه به‌صورت سخنرانی و برگزاری کارگاه پرداخته خواهد شد.‌

دبیر علمی هفتمین کنگره بین المللی مراقبت‌های ویژه ايران ادامه داد: همچنین در این کنگره قسمت مجزایی برای طب مراقبت ویژه کودکان و نیز پرستاری مراقبت‌های ویژه در نظر گرفته شده است.

دکتر سلطانی گفت: در پایان کنگره با ارائه برترین مقالات ارسالی در هر موضوع و نیز برگزاری پانل در انتهای هر قسمت، چالش‌های آن موضوع مورد بحث و تبادل نظر قرار خواهد گرفت که امید است با مشارکت و همیاری متخصصین رشته‌های مختلف کنگره‌ای پربار همچون سال های گذشته پیش رو داشته باشیم.

دبیر علمی هفتمین کنگره بین المللی مراقبت‌های ویژه ايران خاطر نشان کرد: در حاشيه كنگره با توجه به حضور اكثر متخصصين مراقبت‌هاى ويژه كشور بحث و تبادل نظر در زمينه مشكلات و چالشهاى صنفى و همين طور انتخاب اعضاى انجمن مراقبت‌هاى ويژه از طريق رفراندوم صورت خواهد گرفت.

دکتر سلطانی در ادامه بیان داشت: باتوجه به آمار بالاى حوادث ترافيكى، بيماران سرطانى، قلب و عروق و ....مرگ و مير ناشى از آنها و اشغال تخت نزديك به صددرصد بخشهاى ويژه در اكثر بيمارستانهاى دولتى كشور ، نياز به افزايش تختهاى ويژه در مراكز دانشگاهى و دولتى اجتناب ناپذير مي‌کند.

وی افزود: نكته مهم در اين زمينه توجه بيشتر به گايدلاينها و استاندارهاى پذيرش و ترياژ توسط همكاران متخصص مراقبت‌هاى ويژه است بصورتى كه اولويت بندى بيماران بحرانى نيازمند به‌درستى انجام گرفته و با به عبارتى استفاده بهينه از تخت ويژه صورت پذيرد.

دبیر علمی هفتمین کنگره بین المللی مراقبت‌های ویژه ايران گفت: در همين رابطه همكارى ساير گروه‌هاى تخصصى درگير در بخشهاى ويژه با متخصصين مراقبتهاى ويژه الزاميست و در اكثر مطالعات در زمينه پذيرش و انتقال بيماران، مديريت واحد در مقابل مديريت‌هاى چندگانه نتايج بهترى در اداره بخش‌هاى ويژه نشان داده است.

دکتر سلطانی گفت: علاوه براين كمبود نيروى پرستارى در اين بخش به‌شدت بر كيفيت خدمات درمانى تاثير منفى مي‌گذارد و در حال حاضر كمبود نيروى پرستارى در اين بخش‌ها به یك چالش تبديل شده است.

وی یادآور شد: كمبودهاى دارويى با وجود تحريم‌ها در بخشهاى ويژه اندك بوده و نكته قابل ذكر بيشتر مربوط به قيمت داروها به ویژه داروهاى واراداتى است كه در مراكز خصوصى هزينه سرسام آورى به بيماران تحميل مي‌کند در حاليكه در بيمارستان‌هاى دولتى طرح تحول نظام سلامت حمايت بهترى از بيماران در اين راستا انجام می‌دهد.


کد مطلب: 20153

آدرس مطلب: http://tahrireno.ir/vdcae6nu.49nwm15kk4.html

تحریر نو
  http://tahrireno.ir