با حضور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات؛
هجدهمین نمایشگاه تلکام ۲۰۱۷ افتتاح شد
24 مهر 1396 ساعت 10:27
هجدهمین نمایشگاه بینالمللی صنایع مخابرات و اطلاع رسانی (تلکام) امروز توسط وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افتتاح شد.
هجدهمین نمایشگاه بینالمللی صنایع مخابرات و اطلاع رسانی (تلکام) امروز توسط وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افتتاح شد.
به گزارش تحریرنو ؛هجدهمین نمایشگاه بین المللی صنایع مخابرات و اطلاع رسانی تلکام ۲۰۱۷ به عنوان بزرگ ترین رویداد مخابراتی کشور با حضور اپراتورها، شرکتهای داخلی و خارجی، تولید کنندگان و صاحبان کسب و کار در حوزه سیستمها، تجهیزات و سرویسهای مخابراتی و ارتباطات توسط محمد جواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افتتاح شد.
این نمایشگاه از ۲۴ تا ۲۷ مهرماه در محل دائمی نمایشگاه بین المللی تهران برگزار میشود و از ساعت ۱۰ و ۳۰ دقیقه امروز آغاز به کار خواهد کرد.
بر اساس آخرین آمار ۲۲۵ شرکت داخلی و ۱۰۲ شرکت خارجی از کشورهایی مانند انگلیس، آلمان، تایوان، چین، روسیه، ژاپن، سوییس، فرانسه، کانادا در تلکام ۲۰۱۷ حضور خواهند داشت.
رییس سازمان نظام صنفی رایانه ای کشور در مراسم افتتاحیه این نمایشگاه در سخنانی گفت: برای نمایش توان صنعت فاوا باید میان دو نمایشگاه ارزشمند الکامپ و تلکام همگرایی ایجاد شود. خوشبختانه این توافق صورت گرفته از این پس بازدیدکنندگان و غرفه داران فعال در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات در یک نمایشگاه واحد حضور می یابند و آخرین دستاوردهای صنعت را ارائه میکنند.
سعادت در ادامه با تقدیر از رویکرد جدید دولت دوازدهم و وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در توجه به توسعه اقتصادی کشور گفت: این تغییر رویکرد در تصمیم وزیر و هیات دولت برای مشارکت دادن بخش خصوصی در فرآیند تصمیم گیری و نه فقط تصمیم سازی قابل مشاهده است. تصمیمی که مطالبه ۱۵ ساله صنف را با اختصاص کرسی کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات به سازمان نظام صنفی رایانه ای کشور برآورده ساخت.
او به احکام اخیر وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اشاره کرد و افزود: وزیر در احکام اخیرشان به آمارهایی مانند رشد دو درصدی در ارزش افزوده فناوری اطلاعات، رشد ۱۹.۴ درصدی در بخش ارتباطات و رشد ۶.۵ درصدی برای بهره وری اشاره کردند که نشان میدهد دغدغه رشد و توسعه اقتصاد در دولت دوازدهم و به دنبال آن در سطح وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات وجود دارد و بخش خصوصی که بازیگر اصلی اقتصاد کشور است میتواند زمینه دستیابی به این اهداف را مهیا سازد.
سعادت افزود: یکی از مشکلات قدیمی صنعت فاوا این است که بخش خصوصی به دلیل ماهیتش از دولت جلو میزند و اقداماتی را انجام میدهد سپس دولت وارد میشود و شروع به تدوین مقررات برای اقداماتی که توسط بخش خصوصی به انجام رسیده است، میکند.
او به لزوم تدوین مدل جامع اقتصادی در صنعت ICT کشور تاکید کرد و خاطرنشان کرد: به رغم اینکه اسناد بالادستی بسیاری برای صنعت فناوری اطلاعات و ارتباطات وجود دارد اما جای خالی مدل جامع اقتصادی در صنعت ICT احساس میشود. اکنون که دولت به جایگاه و توان بخش خصوصی پی برده و به آن اعتماد کرده فرصت طلایی است تا با همکاری یکدیگر میان رشد و توسعه بخش فناوری اطلاعات با بخش ارتباطات تناسب برقرار کنیم.
رئیس سازمان نظام نظام صنفی رایانهای کشور با اشاره به اینکه در حال حاضر نسبت سهم بازار تلکام به فناوری اطلاعات در ایران ۸۰ به ۲۰ است، گفت: در صورتی که در مقیاسهای جهانی این نسبت ۶۰ به ۴۰ به نفع فناوری اطلاعات است. برای برقراری تناسب میان این دو بخش احتیاج به مدل جامعی داریم تا با همکاری تمامی بازیگران و ذینفعان به این توازن برسیم تا در جهت توسعه اقتصاد کشور حرکت کنیم.
به گفته او سازمان نظام صنفی رایانه ای کشور آمادگی همکاری دارد و در همین مدت کوتاه اختصاص یک کرسی به سازمان جلسات کارشناسی متعددی برگزار شده است زیرا باور داریم مقررات زدایی و گذاشتن مقررات جدید است که سرمایه گذاری را در این صنعت معنادار کرده و امنیت سرمایه گذاری را تامین میکند.
کد مطلب: 13476
آدرس مطلب: http://tahrireno.ir/vdcaiyn6.49ne015kk4.html