"پایتخت ۴" ساخته نخواهد شد

29 ارديبهشت 1393 ساعت 12:21

مدیر شبکه یک سیما با حضور در برنامه‌ی اقتصادی "پایش" به سوالات مردم درباره‌ی برنامه‌های شبکه یک پاسخ داد.


مدیر شبکه یک سیما با حضور در برنامه‌ی اقتصادی "پایش" از ویِژگی‌های این برنامه و هم‌چنین سوالات مردم درباره‌ی برنامه‌های فرهنگی شبکه یک و نبود "پایتخت ۴" و حتی این‌که جمله‌ی چوچانگ در این سریال درباره‌ی یارانه‌ها چگونه اضافه شد، سخن گفت.

تحریرنو: مهدی فرجی (مدیر شبکه یک) شام‌گاه ۲۸ اردی‌بهشت‌ماه با حضور در برنامه‌ی "پایش" به بیان نقطه نظرات خود درباره‌ی این برنامه پرداخت و گفت: پس از گذشت ۲سال از پخش برنامه "پایش" از شبکه یک سیما می‌توان گفت که این برنامه در نقطه‌ی مطلوبی قرار دارد البته با نقطه ایده‌آل هم فاصله دارد و مهم‌ترین برنامه‌ی اقتصادی صدا و سیمای کشور محسوب می‌شود.

وی افزود: نقدهایی که توسط کارشناسان در این برنامه مطرح می‌شود تاثیرات مثبتی در اقتصاد کشور می‌گذارد و در هر نوبت از پخش برنامه حدود ۶۰۰ تا ۷۰۰ هزار پیامک دریافتی از مردم که برخی مواقع به ۲میلیون هم می‌رسد نشان از جای‌گاه بالای برنامه در جامعه دارد ولی اگر فضای نقدپذیری در برخی از مسئولان بیش‌تر می‌شد این برنامه در جای‌گاه بالاتری قرار می‌گرفت.

مدیر شبکه یک سیما در ادامه‌ی سخنان خود درباره‌ی انعکاس مسایل اقتصادی در برنامه‌های تلویزیون تصریح کرد: مسائل مختلفی بر اقتصاد کشور تاثیر می‌گذارد و برخی اوقات به ما اعتراض شده که منصفانه عمل نکردیم اما در کنار این انتقادها مسئولان و متولیان اقتصاد در دولت قبل و حتی دولت فعلی از حضور در این برنامه استقبال نمی‌کنند و این عدم استقبال یکی از مشکلات برنامه "پایش" است و باعث می‌شود تا ما نتوانیم پاسخ‌گوی مسائل اقتصادی باشیم.

وی ادامه داد: من بیش از ۹۰درصد از برنامه‌های "پایش" را به‌طور کامل تماشا کرده‌ام و گاهی حق می‌دهم که همه‌ی مسئولان مایل به حضور در این برنامه نباشند و علت این عدم تمایل هم پشتوانه تحقیقی این برنامه است و در کنار آن طرح موضوعات اقتصادی روز در کشور نیز از جمله نقاط قوت برنامه است که باعث می‌شود تا مسئولان برای حضور در برنامه نیازمند یک آمادگی خوب باشند.

فرجی از استقبال برای حضور در برنامه نسبت به روزهای نخست پخش گفت و بیان کرد: حتی برخی مسئولان خودشان برای حضور در برنامه با ما تماس می‌گیرند و من از مجریان و کارشناسان این برنامه انتظار دارم که نقد مردم را در عین رعایت انصاف بیان کنند.

مدیر شبکه یک سیما با اشاره به بخش کارآفرینان موفق برنامه "پایش" در زندگی و اقتصاد مردم جامعه گفت: این قسمت از برنامه به‌طور جداگانه پخش خواهد شد. هم‌چنین به فکر استقلال بخش قهرمان هفته هم هستیم زیرا افرادی که کارهای خوب و مثبت انجام می‌دهند و در برخی مواقع از جان خود می‌گذرند در کشور کم نیستند و معرفی این افراد می‌تواند باعث الگوسازی برای جامعه شود هرچند که در حال حاضر عموم رسانه‌ها و مطبوعات کارهای منفی را بیشتر بازگو می‌کنند.

فرجی درباره‌ی راه‌اندازی شبکه اجتماعی "پایش" خاطرنشان کرد: راه اندازی یک پایگاه معتبر برای افراد کارآفرین بسیار خوب است و مطمئنا این گونه پایگاه‌ها در تقویت فعالیت‌ها و افزایش سطح آگاهی و علم کارآفرینان بسیار مؤثر خواهد بود.

وی در پاسخ به سؤال مردم درباره‌ی جای خالی برنامه‌های فرهنگی در شبکه یک اظهار کرد: بخش مهمی از تمامی برنامه‌های شبکه یک فرهنگی است و همین برنامه "پایش" نیز در ارتباط با فرهنگ اقتصادی عمل می کند و حتی برنامه‌هایی از جمله: "ثریا"، "مناظره"، "صبح بخیر"، "خانواده" و سریال‌ها همگی مولفه‌های فرهنگی دارند.

مدیر شبکه یک سیما در ارتباط با نقد مردم مبنی بر رسمی بودن اخبار این شبکه گفت: وجود اخباری مانند ۲۰:۳۰ و بخش خبری سرزده باعث ایجاد صمیمیت میان رسانه و مردم شده است اما با وجود این صمیمیت اخبار رسمی هنوز هم طرف‌داران خودش را دارد.

فرجی در پایان گفت: تمامی سؤالات مردم را در صفحه‌ی ارتباط با مسئولان شبکه اجتماعی "پایش" پاسخ خواهم داد و در ارتباط با سوال برخی مردم مبنی بر این‌که آیا سریال "پایتخت ۴" ساخته خواهد شد باید گفت به‌نظر نمی رسد در سال ۹۴ این سریال ساخته و پخش شود و هم‌چنین برخی از مردم این سوال را داشتند که آیا دیالوگ چوچانگ بازیگر این سریال در ارتباط با بحث یارانه‌ها در متن نمایش‌نامه بوده است یا خیر که جواب این سؤال خیر است و ما با توجه به نیاز سنجی اقتصادی این دیالوگ را طراحی کردیم و در ۳ تا ۴ قسمت پایانی به کارگردان پیش‌نهاد دادیم که پذیرفته شد.


کد مطلب: 331

آدرس مطلب: http://tahrireno.ir/vdcak6ne149ne.5k4.html

تحریر نو
  http://tahrireno.ir