محمد علی بای؛
«نشان ارادت» برای جوانان روی آنتن رفت
30 مهر 1397 ساعت 13:27
محمد علی بای کارگردان پیرامون شکل گیری برنامه گفت: قبل از ساخت برنامه «نشان ارادت» خودمان را جای مخاطبان جوان برنامه قرار دادیم.
محمد علی بای کارگردان پیرامون شکل گیری برنامه گفت: قبل از ساخت برنامه «نشان ارادت» خودمان را جای مخاطبان جوان برنامه قرار دادیم.
تحریرنو؛ فائزه علیمردانی: محمد علی بای کارگردان برنامه «نشان ارادت» که این شب ها از شبکه دو سیما پخش می شود ، درباره معیار انتخاب مهمان ها در این برنامه گفت : درباره انتخاب مهمان باید این نکته را بگویم ، اعتقاد من بر این باور است که خود امام حسین مهمان های این برنامه را انتخاب کردند. این را از ته دلم می گویم ما در جریان برنامه با خیلی از افراد برای حضورشان در برنامه تماس گرفتیم. که به هر دلیلی قسمت نشد که در «نشان ارادت» حضور پیدا کنند، از نظر من اینطور برنامه ها واقعاً از صفر تا صدش باید دلی کار شود. مسلماً مهمان هایی که در برنامه حضور برنامه پیدا می کردند هم ارادت خاصی به سیدالشهدا داشتند و هم قطع به یقین آقا به آن ها نظر ویژه ای داشته است .ولی در کل طیف مهمان های ما از هنرمند و ورزشکار و سیاستمدار تا خانوادههای شهدای مدافع حرم و پیرغلامان و تعزیه خوانها و... بوده است.
وی درباره رویکردکلی برنامه و دغدغه و اعتقادات خودش به عنوان کارگردان درباره امام حسین توضیح داد و گفت: در این سال هاکه به عنوان برنامه ساز در این عرصه فعالیت دارم، دلم می خواست برنامه ای برای امام حسین داشته باشم، تا اینکه امسال، زمانی که برنامه «وقتشه» را که تمام کردیم آقای هدایتی پیشنهاد برنامه «نشان ارادت» را به من دادند با اینکه زمان استراحتی هم بین دو پروژه وجود نداشت بدون هیچ صحبتی و شرطی کار رو قبول کردم، این همان دعوت و قسمتی است که پیشتر درباره اش صحبت شد، تا جایی که من میدانم تمام عوامل این برنامه هم به همین صورت و با اشتیاق تمام و بدون هیچ قید و شرطی پای این کار آمدند.
وی ادامه داد: ضبط برنامه هم بدلیل فورس زمانی که داشتیم کاملاً بصورت فشرده و طاقت فرسا انجام شد، تمام عوامل این برنامه همه سعی شان بر این بود که در زمان اندکی که داریم یک برنامه آبرومند در شان آقا سیدالشهدا رو آنتن ببریم ،که خدا رو شکر همین اتفاق افتاد.
بای با بیان که این دومین همکاری اش با پویان هدایتی تهیه کننده برنامه نشان ارادت بود گفت: امیدوارم این همکاری سالیان سال ادامه پیدا کند ، چون واقعاً کنار ایشان امنیت روانی و فکری دارم و میتوانم تمام تمرکزم رو روی کارم داشته باشم، اتفاقی که با خیلی از تهیه کننده ها متأسفانه تجربه نمی کنیم.
وی درباره تأثیر ساخت چنین برنامه های مناسبتی در شناخت مردم از قیام امام حسین نیز توضیح داد: در شرایط امروزه جامعه که خیلی ها سعی بر کمرنگ کردن اعتقادات مردم را دارند، نیاز این دست برنامه ها در تلویزیون بیشتر از پیش حس میشود، ولی باید این را در نظر داشته باشیم که همین برنامه های مناسبتی اگر درست کار نشوند و شناخت درستی از مخاطبان امروزی نداشته باشند، میتوانند اثر معکوس بگذارند و بیشتر برای مخاطب دافعه پیدا کند، من خودم به عنوان مخاطب خیلی با احتیاط برنامه های مناسبتی را برای تماشا انتخاب میکنم، چون اگر کلیشه و شعار و حالت تمسخر رو القا کند به صورت جدی اثرات مخربی را بر افکار مخاطب خواهد داشت.
کارگردان برنامه نشان ارادت درباره ویژگی مهم این برنامه از نظر خودش که مجاب شد این برنامه را بسازد گفت: دقیقاً ویژگی این برنامه رعایت موضوعاتی هست که درس و القبلی به آن اشاره کردم، ما اینجا اولاً از همه، جوانان را مخاطب خودمان قرار دادیم، چون امروز اگر یک جوان بنشیند و برنامه را ببیند و کانال را عوض نکند یعنی کار درست انجام شده، چرا میگویم جوانان؟ چون این جوانان هستند که نیاز به هدایت دارند، در اینزمانه که و از سوی رسانه های مجازی و بیگانه و ...جریانات انحرافی به صورت جدی شکل گرفته است، یک ویژگی دیگه ای که نشان ارادت داره اینه که به مهمانها اجازه شعار و شوآف نمیدهد، مهمان های این برنامه همان شخصیت اصلی خودشان بدون هیچ شوآفی هستند و ما تمام سعی مان را کردیم که در صحبتهایشان امانتدار خوبی باشیم.
وی راجع به ارگان هایی در روند تولید برنامه کمک کردند بیان کرد: اگر هم تو حمایت و پشتیبانی ستاد بازسازی عتبات عالیات نبود شاید این برنامه رو آنتن میرفت و از همینجا از همه دوستان مخصوصاً جناب آقای مهندس پلارک تشکر میکنم که خالصانه و صادقانه با ما همکاری کردند.
وی درباره حضور خانم اورعي پشت دوربين و تغییر در ساختار برنامه هم گفت: این که تصویر خام اورعی مجری برنامه در قاب نداشتیم تصمیمی بود که در یک جلسه با آقای هدایتی و خانم اورعی به خاطر محدودیت های ایشان گرفته شد. ما میخواستیم مهمان در یک فضایی باشد فقط که خودش و دوربین رو حس کند و این خود شبه صداقت کلام و بروز احساساتی که در برنامه شاهدش هستیم منجر شد، مسلماً اگر مجری روبروی مهمان مینشستد دچار یک گارد از طرف مهمان بودیم که بخواهد خودش رو حفظ کنه و از صمیمیت و احساسات برنامه به نظر شخص بیننده کم میشد.
کد مطلب: 17049
آدرس مطلب: http://tahrireno.ir/vdcaown6.49n0y15kk4.html