طبق نظر محققان؛

برای سلامت روده ها، مصرف گوشت قرمز را كاهش دهيد

3 ارديبهشت 1395 ساعت 23:16

مطالعات اخير نشان می دهد مصرف گوشت قرمز و گوشت های فرآوری شده احتمال بروز پوليپ روده را 56 درصد افزايش مي دهد. پوليپ مهمترين عامل بروز سرطان روده بزرگ است.


مطالعات اخير نشان می دهد مصرف گوشت قرمز و گوشت های فرآوری شده احتمال بروز پوليپ روده را ۵۶ درصد افزايش مي دهد. پوليپ مهمترين عامل بروز سرطان روده بزرگ است.

به گزارش تحریرنو از ساينس، معمولا اولين مرحله سرطان روده بزرگ، ايجاد تومورهاي كوچك به نام پوليپ هاي آدنوماتوز است كه در ديواره داخلي روده بزرگ تشكيل مي شوند. ممكن است اين پوليپ ها به سرطان بدخيم تبديل شوند. سلول هاي سرطاني مي توانند از طريق سيستم گردش خون و لنف در سراسر بدن گسترش يابند و سبب متاستاز شوند. مطالعات نشان مي دهد مصرف غذاهاي التهابي مانند گوشت قرمز و انواع گوشت هاي فرآوري شده، احتمال بروز پوليپ را به ميزان ۵۶ درصد افزايش مي دهد.

علاوه بر مصرف گوشت قرمز، جهش ژنتيكي، سن، اضافه وزن، استعمال دخانيات، كم تحركي، مصرف الكل، غذاهاي پرچرب و پركالري و ابتلا به بيماري هايي مانند ديابت، اختلال هورمون رشد (آكرومگالي) و بيماري كرون، از مهمترين دلايل سرطان روده هستند.

محققان پيشنهاد مي كنند كه پروتئين هاي گياهي و گوشت سفيد و ماهي جايگزين گوشت قرمز شود.

سرطان روده سومين سرطان شايع در جهان و چهارمين علت مرگ ناشي از سرطان است. بر اساس گزارش مركز كنترل و پيشگيري از بيماري ها، در سال ۲۰۱۱ ميلادي ۵۱ هزار و ۷۸۳ نفر بر اثر اين بيماري جان خود را در آمريكا از دست دادند.


کد مطلب: 5195

آدرس مطلب: http://tahrireno.ir/vdcb.9bsurhb8siupr.html

تحریر نو
  http://tahrireno.ir