رئیس سازمان نظام پرستاری عنوان کرد؛

جامعه پرستاری از درون ضربه می خورد

19 آذر 1395 ساعت 15:23

رئیس کل سازمان نظام پرستاری کشور، گفت: دانشجویان پرستاری باید با نگاه آینده نگری به جامعه بنگرند و رفتارهای روشنفکرانه به مسائل داشته باشند.


رئیس کل سازمان نظام پرستاری کشور، گفت: دانشجویان پرستاری باید با نگاه آینده نگری به جامعه بنگرند و رفتارهای روشنفکرانه به مسائل داشته باشند.

به گزارش تحریرنو به نقل از نظام پرستاری، دکتر علی محمد آدابی در همایش دانشجویان پرستاری که به مناسبت روز دانشجو برای نخستین بار توسط سازمان نظام پرستاری برگزار شد، اظهارداشت: در سال های ۷۱ و ۷۲ از تشکیل پرستاری یک ساله جلوگیری به عمل آوردیم و در این سال ها سازمان نظام پرستاری نیز تشکیل شد و افرادی که در ابتدای راه همراه ما بودند و مانع جریان پزشک سالار و تربیت پرستاری یک ساله بودند، در طول این زمان جذب سیستم پزشک سالار شده اند، به گونه ای که همین افراد سر پرستاری را بریدند.

وی با اشاره به سیاست های ماکیاولی یا همان سیاست انگلیسی که ایجاب می کند برای نابود کردن هر وسیله ای از جنس همان وسیله استفاده شود، گفت: سر پرستار را توسط پرستاران در وزارتخانه و افرادی که تحت عنوان معاونت پرستاری نهادینه شده بود بریدند و ما متحد و محکم ایستاده ایم و نخواهیم گذاشت این اتفاق شوم رخ دهد.

آدابی ادامه داد: می توان گفت ما برای آینده خود جنگیده ایم و ایستادگی کرده ایم و به خواسته هایمان بیشتر از آنکه انتظار داشتیم دست یافتیم و لیکن حال نوبت شما دانشجویان پرستاری است که این راه را با تلاش هرچه بیشتر ادامه دهید.

رئیس کل سازمان نظام پرستاری کشور با بیان جمله شهید مظلوم دکتر بهشتی در خصوص دانشجویان که گفته است، اگر دانشجو خواب بماند نماز امت قضا می شود، انتظار سازمان نظام پرستاری از دانشجویان پرستاری را اینگونه عنوان نمود: انتظاری که اکنون از دانشجویان می رود این است که با فهم و بینش والاتری پیش بروند و برای اینکه نمود روشنفکری جامعه دانشجویی در جامعه وجود داشته باشد، طبیعی است که در کنار بحث دانش باید بحث تقویت روحی و جسمی را نیز به همراه داشته باشند بنابراین اگر دانشجو و پرستاری قوی باشد هرگز محتاج ظلم و دروغ در حق خود و دیگران نخواهد بود.

وی خاطر نشان شد: طی طرح تحول نظام سلامت سالیانه بیش از ۱۰ هزار میلیارد تومان اعتبار کشور به ناروا در جیب کمتر از ۹ هزار نفر روانه می شود و این فاصله طبقاتی را ایجاد می کند و اگر بخواهیم در جامعه مسالمت آمیز زندگی کنیم باید تعادل در آن برقرار نماییم و تفاوت حداقل و حداکثری ۷ برابر بیشتر نباشد، بنابراین پزشکان فوق تخصص و متخصص نباید بیش از ۲ یا ۳ برابر بیشتر از پرستاران دریافتی داشته باشند.


کد مطلب: 8804

آدرس مطلب: http://tahrireno.ir/vdcb.gbwurhbwaiupr.html

تحریر نو
  http://tahrireno.ir