طی مراسمی در تالار ایوان شمس؛

برگزاری آیین بزرگداشت های جشن بزرگ سینمای ایران

13 شهريور 1396 ساعت 14:39

مراسم بزرگداشت سیروس ابراهیم زاده، کیانوش عیاری ،حسین علیزاده و دکتر محمد حسین خوشنویس در نوزدهمین جشن بزرگ سینمای ایران برگزار می شود.


مراسم بزرگداشت سیروس ابراهیم زاده، کیانوش عیاری ،حسین علیزاده و دکتر محمد حسین خوشنویس در نوزدهمین جشن بزرگ سینمای ایران برگزار می شود.

به گزارش تحریرنو ؛ این مراسم با حضور سینماگران، مسئولان و دست اندرکاران فرهنگی و هنری کشورمان بعد از ظهر روز یکشنبه نوزدهم شهریورماه راس ساعت ۱۹:۳۰ در تالار ایوان شمس برگزار می شود.

سیروس ابراهیم زاده
متولد سال ۱۳۱۶ در اردبیل، از بازیگران با سابقه و پیشکسوت تلویزیون، تئاتر وسینمای ایران است. وی پس از اخذ لیسانس زبان و ادبیات انگلیسی از دانشگاه تهران به طور همزمان در رشته های تئاتر از مدرسه هنرهای دراماتیک و موسیقی از دانشگاه بیرمنگام انگلستان فارغ التحصیل شده است.

ابراهیم زاده فعالیتش را از سال ۱۳۴۶ در رادیو و تلویزیون آغاز کرد و در بسیاری از فیلم های سینمایی از جمله:ستارخان- کمال الملک - تحفه ها-برخورد-مجسمه- چهره - هتل کارتن - ساغر- مومیایی۳ - مسافر ری -دلبران- عشق فیلم - شمعی در باد - مکس- عروس فراری- تردست -شام عروسی -تله -اسب - مقلد شیطان- سوغات فرنگ- تاکسی نارنجی- عروسک و... ایفای نقش داشته است.

کیانوش عیاری
متولد ۲۳ اردیبهشت ۱۳۳۰ در اهواز، نویسنده، کارگردان و تهیه‌کننده سینمای ایران است. او ساخت فیلم‌های کوتاه ۸ میلیمتری را در سینمای آزاد اهواز آغاز کرد و فعالیت حرفه‌ای خود را با نگارش فیلمنامه و کارگردانی فیلم «تنوره دیو» آغاز کرد.

شبح کژدم، روز باشکوه، دو نیمه سیب، آبادانی ها، شاخ گاو، بودن یا نبودن، سفره ایرانی، بیدار شو آرزو، خانه پدری و کاناپه برخی از آثار عیاری در مقام نویسنده، کارگردانی و تهیه کنندگی است و علاوه بر آن فیلم های سینمایی بسیاری را نوشته و یا کارگردانی کرده است.

وی همچنین به عنوان تدوین کننده، طراح صحنه و لباس، مشاور کارگردان در سینما تجربیاتی داشته و مجموعه‌های روزگار قریب، هزاران چشم و ۸۷ متر را نیز ساخته است.

عیاری در جشنواره‌های داخلی و بین المللی نامزد و همچنین برنده جوایز بسیاری بوده است.

حسین علیزاده
متولد اول شهریور ۱۳۳۰ در تهران، ردیف دان، آهنگساز، پژوهشگر و نوازنده و مدرس موسیقی کشور است.

حسین علیزاده پس از طی هنرستان موسیقی به دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران رفت و همزمان در مرکز حفظ و اشاعه موسیقی نیز به تحصیل و اجرای کنسرت پرداخت. وی همچنین در دانشگاه برلین نیز تحصیل کرده است.

وی علاوه بر آثار موسیقیایی ماندگار کشور، موسیقی متن فیلم های دلشدگان، گبه، ابر و آفتاب، مدرسه‌ای که باد برد، ایران سرای من ، زشت و زیبا، دختران خورشید، عشق طاهر، لاک پشت‌ها هم پرواز می‌کنند، نیوه مانگ، آواز گنجشک‌ها، ملکه، در چشم باد و آسمان زرد کم عمق را ساخته است.

علیزاده بخشی از موسیقی متن فیلم " پادشاهی بهشت" رایدلی اسکات را نیز در سال ۲۰۰۵ ساخته است و به خاطر آثارش بارها سیمرغ بلورین بهترین موسیقی فیلم فجر را در فیلم‌های (گبه)۱۳۷۴، (زشت و زیبا)۱۳۷۷، (آواز گنجشک‌ها)۱۳۸۷، ۱۳۹۰ (ملکه) از آن خود ساخته و نامزد دریافت سه جایزه "گرمی " نیز بوده است.

محمد حسن خوشنویس
مدیر فرهنگی ۶۲ ساله، تحصیلات خود را در حوزه‌های مختلف فنی و مهندسی آغاز و پس از آن با اخذ فوق لیسانس مدیریت و سپس با فارغ التحصیلی در رشته مدیریت تخصصی مراکز اسناد و آثار سینمایی در آلمان استمرار بخشید.

وی طراح و بنیانگذار نوین فیلمخانه ملی ایران و مرکز اسناد و آثار تصویری کشور است. انتشار اولین فصلنامه فیلمخانه ملی ایران، ایجاد آرشیو عکس و اسلاید و ساماندهی آرشیو صدا در فیلمخانه و همچنین توسعه و ترویج فناوری و دانش مرمت فیلم از دیگر فعالیت‌های او است.

خوشنویس به عنوان مشاور فرهنگی و هنری شهرداری تهران، موسس معاونت فرهنگی و اجتماعی در شهرداری‌ها، ارائه دهنده طرح تاسیس فرهنگسراها، خانه های فرهنگ محله و نگارخانه ها در شهرداری تهران است.

وی همچنین شرکت توسعه فضاهای فرهنگی، موزه عکسخانه شهر و راه اندازی ۶ مجله تخصصی در شهرداری را پایه گذاری کرده است.

خوشنویس طراحی جشنواره شمسه، مدیریت طرح مجتمع هنرهای آیینی و نمایش های سنتی ایران و ده ها طرح دیگر از جمله تاسیس دفتر پژوهش‌های فرهنگی و مدیریت آن را به عهده داشته است.

مدیریت و انتشار صدها عنوان کتاب در حوزه های ایرانشناسی، مدیریت، معماری، شهر شناسی، عکاسی و سینما از دیگر سوابق او است.


کد مطلب: 12973

آدرس مطلب: http://tahrireno.ir/vdcbf9b8.rhb5zpiuur.html

تحریر نو
  http://tahrireno.ir