رئیس انجمن نورویورولوژی ایران؛

چه کسانی احتمال ابتلا به مثانه نورژنیک دارند/ اولین نشانه MS

16 مهر 1397 ساعت 14:43

رئیس انجمن نورویورولوژی ایران با اشاره به بیماری‌هایی که سبب ابتلا به مثانه نوروژنیک یا عصبی می شود، گفت: ‌اولین تظاهر ابتلا به ام اس بی‌اختیاری ادرار است و در واقع در ۳۰ درصد موارد این افراد گرفتار مشکلات ادراری می‌شود.


رئیس انجمن نورویورولوژی ایران با اشاره به بیماری‌هایی که سبب ابتلا به مثانه نوروژنیک یا عصبی می شود، گفت: ‌اولین تظاهر ابتلا به ام اس بی‌اختیاری ادرار است و در واقع در ۳۰ درصد موارد این افراد گرفتار مشکلات ادراری می‌شود.

به گزارش تحریرنو ؛ دکتر مهری مهراد رئیس انجمن نورویورولوژی ایران در آستانه برگزاری دومین کنگره بین‌آلمللی نورویولوژی بیان داشت: این کنگره با حضور متخصصین مغز و اعصاب، اورولوژیست‌ها،‌جراح زنان، فیزیوتراپ‌ها برگزار می‌شود و جدیدترین دستاوردهای علمی در حوزه نورویولوژی مورد بحث و گفت‌وگو قرار می‌گیرد.

مهراد در ارتباط با بیمارانی که مثانه آنها نوروژنیک می‌شوند، گفت: افرادی گرفتار دیابت مثانه آنها تحت تاثیر قرار گرفته و دچار مشکلاتی همچون دفع نشدن ادرار، بی‌اختیاری ادرار، عفونت ادرار و در صورت بی‌توجهی به این مسئله گرفتار دیالیز می‌شوند. بنابراین درمان این بیماران با استفاده از علم نورویولوژی بسیار اهمیت دارد.

وی گفت:‌اولین تظاهر ابتلا به ام اس بی‌اختیاری ادرار است و در واقع در ۳۰ درصد موارد این افراد گرفتار مشکلات ادراری می‌شود در حالی که هنوز دست و پای آنها به دلیل ام اس درگیر نشده و یا دچار تاری دید نشدند.

رئیس انجمن نورویورولوژی ایران بیماران پارکینسون و افراد مبتلا به دیسک کمر که عمل نشده و یا مناسب عمل نشده‌اند را دسته دیگر بیمارانی برشمرد که مثانه آنها عصبی می‌شود گفت: کودکان با اختلال مادرزادی مننگوسل و میلومننگوسل نیز از افرادی هستند که گرفتار مثانه عصبی هستند و این افراد باید تحت نظر متخصص اورولوژی باشند تا کمک‌های لازم را برای آنها انجام داد.

مهراد خاطرنشان کرد: آلزایمر، سکته مغزی بیماران گرفتار ویلچر و حوادث ترامایی نیز مثانه آنها نوروژنیک بوده و یا نمی‌توانند ادرار خود را تخلیه کند و یا دچار مثانه کوچک بوده و بی‌اختیاری ادرار دارند که در مورد نوع اول نیاز به سوند و باتری است و برای نوع دوم می‌توان اقدامات لازم را انجام داد.

وی با اشاره به اینکه هر کسی که مثانه عصبی یا نوروژنیک دارد مشکلات اجتماعی، اقتصادی، جنسی، خانوادگی با او همراه می‌شود گفت: امیدواریم از طریق برگزاری چنین کنگره‌هایی سرویس کاملی برای تشخیص مشکل این بیماران داشته باشیم.

گفتنی است؛ دومین کنگره نورویولوژی ایران در ۱۰ آبان سال جاری در هتل اسپیناس تهران با حضور پزشکان، متخصان و صاحب نظران برجسته برگزار می‌شود و دارای ۱۰ تا ۱۵ امتیاز بازآموزی است.


کد مطلب: 16898

آدرس مطلب: http://tahrireno.ir/vdcbwwb8.rhb09piuur.html

تحریر نو
  http://tahrireno.ir