عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران مطرح کرد؛
مشکلات خونی و متابولیک در کمین بیماران مبتلا به سرطان
15 تير 1398 ساعت 12:11
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: بخش عمدهای از عوارض خونی و متابولیک ناشی از شیمی درمانی در بیماران مبتلا به سرطان قابل پیشگیری است.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: بخش عمدهای از عوارض خونی و متابولیک ناشی از شیمی درمانی در بیماران مبتلا به سرطان قابل پیشگیری است.
به گزارش تحریرنو از روابط عمومی انجمن رادیوتراپی آنکولوژی ایران دکتر محمد بابایی، عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران در ارتباط با کنگره در برخورد با اختلالات خونی و متابولیک شیمیدرمانی اظهار داشت: این کنگره ۲۰ تیرماه سال جاری در هتل پارسیان اوین با حضور اساتید و صاحبنظران بر جلسه برگزار میشود و جدیدترین دستاوردهای علمی در زمینه پیشگیری و کنترل عوارض خونی و متابولیک شیمی درمانی در آن مورد بحث و گفت و گو قرار میگیرد.
این متخصص رادیوانکولوژی افزود: درمانهای مختلف سرطان از جمله شیمی درمانی می تواند با عوارضی همراه باشد که برگزاری این کنگره در ارتقاء دانش پزشکان جهت پیشگیری و کنترل این عوارض بسیار حائز اهمیت است و تلاش کرده ایم که جدیدترین موضوعات در این زمینه را به شرکت کنندگان ارائه دهیم.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران ادامه داد: متخصصان انکولوژی، هماتوانکولوژی، جراحان عمومی، متخصصین عفونی و سایر پزشکانی که با این موضوع در ارتباط هستند از جمله شرکت کنندگان در این کنگره خواهند بود که آشنایی با عوارض و اینکه درمانهای سرطان هر یک چه عوارضی را به همراه دارد و یا چگونگی کنترل عوارض از جمله مباحثی خواهد بود که با حضور اساتید و صاحبنظران مطرح میشود.
استاد بابایی با بیان اینکه از طریق برخی از درمان های دارویی حین و بعد از شیمی درمانی می توان از عوارض شیمی درمانی پیشگیری کرد، گفت: آشنایی پزشکان با این عوارض و ارتقاء دانش ايشان سبب می شود که تیم درمانی عوارض را پیشبینی و بر اساس آن پیشگیری هاي لازم را انجام دهند.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران خاطرنشان کرد: در بخش زیادی از بیماران میتوان از طریق پیشبینی عوارض ، انها را پیشگیری و یا با تجویز دقیق دارو و شناخت عوارض، آن را کنترل کرد بنابراین می توان گفت که بخش عمده ای از عوارض شیمی درمانی قابل پیشگیری است.
کد مطلب: 18878
آدرس مطلب: http://tahrireno.ir/vdcbwwb8.rhbwzpiuur.html