وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اعلام کرد؛
کانالهای با بیش از ۵ هزار عضو هویتشان را در وزارت ارشاد ثبت کنند
27 دی 1395 ساعت 12:02
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت:کانال هایی که بیش از ۵ هزار عضو دارند، نیاز به دریافت مجوز رسمی ندارند اما هویت خود را در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت کنند.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت:کانال هایی که بیش از ۵ هزار عضو دارند، نیاز به دریافت مجوز رسمی ندارند اما هویت خود را در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت کنند.
به گزارش تحریرنو، محمود واعظی صبح امروز و در صبحانه کاری اتاق بازرگانی ایران درباره مجوز کانال های تلگرامی، افزود: هدف ما از این موضوع ثبت هویت دارندگان این کانال ها در وزارت ارشاد است تا بتوانیم از شایعات و حرف های نادرستی که گفته می شود جلوگیری کنیم.
وی از افزایش پهنای باند اینترنت کشور به ۱۰ هزار گیگ در ماه های آتی خبر داد و گفت:تاکنون در حوزه استارت آپها ۱۰۰ هزار شغل ایجاد شده است. در ابتدای فعالیت دولت یازدهم پهنای باند اینترنت کشور ۶۲۴ گیگ بود که در حال حاضر به ۴ هزار گیگ رسیده است و تا چند ماه آینده به ۱۰ هزار گیگ افزایش خواهد یافت.
وی درباره نقش اتاق بازرگانی و بخش خصوصی در کشور،گفت: یکی از محورهای اصلی اقتصاد مقاومتی حضور پررنگ بخش خصوصی در اقتصاد کشور است و ما تمام تلاش خود را کرده ایم تا بخش خصوصی در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات بتواند فعالیت همه جانبه ای داشته باشد.
واعظی خاطرنشان کرد: به جز مباحث امنیتی و زیرساخت هایی که بازدهی بلندمدت دارند و در اختیار بخش دولتی خواهد بود، تمامی اشکال درآمدزا در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات در اختیار بخش خصوصی قرار گرفته است و سیاست این وزارتخانه نیز کاهش رگولاتوری است.
این عضو کابینه دولت یازدهم ادامه داد: مشکلی که وجود دارد این است که براساس تجربیات موجود، ۲ بخش خصوصی نمی توانند با یکدیگر در حوزه ارتباطات فعالیت داشته باشند و در نهایت به بخش دولتی مراجعه خواهند کرد.
استقبال از حضور کامل بخش خصوصی در نمایشگاه
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات درباره متولی برگزاری نمایشگاه ها، گفت: ما از اینکه نمایشگاه یک متولی واحد و مشخص ندارد گله مند هستیم و از برگزاری نمایشگاه ها توسط بخش خصوصی استقبال میکنیم.
وی درباره فعالیت استارت آپ ها اظهار داشت: یکی از سیاست های اصلی وزارت ارتباطات رواج استارت آپ ها در کشور است و تاکنون برای تمامی استارت آپهایی که به منظور دریافت مجوز اقدام کرده اند، مجوز فعالیت صادر شده است.
واعظی از ایجاد ۱۰۰ هزار شغل در کشور در حوزه استارت آپها خبر داد و اظهار داشت: در حال حاضر بیش از یک هزار و ۱۰۰ ابزارک بومی نوشته شده که همه آنها درآمدزا هستند.
این عضو کابینه دولت یازدهم درباره پرداخت وجوه اداره شده، تصریح کرد: طی ۲ سال گذشته ۱۲۰ هزار میلیارد تومان با کمترین بهره پرداخت شد و هدف اصلی ما رونق هرچه بیشتر این حوزه بود.
کد مطلب: 9598
آدرس مطلب: http://tahrireno.ir/vdcc.oqoa2bqp4la82.html