وزیر صنعت، معدن و تجارت؛
ثمره برجام برای بخش صنعت جذب ١,٥ میلیارد دلار سرمایه خارجی بود
1 شهريور 1395 ساعت 18:52
وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: به دنبال گسترش همکاری های اقتصادی ایران با جهان، بخش صنعت کشور در ٦ ماه گذشته شاهد جذب ١,٥ میلیارد دلار سرمایه خارجی بود.
وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: به دنبال گسترش همکاری های اقتصادی ایران با جهان، بخش صنعت کشور در ٦ ماه گذشته شاهد جذب ١,٥ میلیارد دلار سرمایه خارجی بود.
به گزارش تحریرنو ، محمدرضا نعمت زاده،در نشستی خبری به مناسبت هفته دولت، با اشاره به دستاوردهای دولت یازدهم اظهار کرد: از ابتدای این دولت تاکنون بیش از سه میلیارد دلار سرمایه خارجی در بخش صنعت، معدن و تجارت جذب شده است که ١,٥ میلیارد دلار آن در ٦ ماه گذشته و در پساتحریم رخ داده است.
وی افزود: بیش از ٣٤ درصد از اشتغال فعال کشور به بخش صنعت، معدن و تجارت مربوط است و حدود یک سوم از سهم تولید ناخالص ملی در این بخش خلاصه می شود.
وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان این که رشد منهای ۱۰ درصد در سال ۱۳۹۱ در بخش صنعت در سال ١٣٩٣ به رشد ۵.۶ درصدی در سال ١٣٩٣ رسید، تصریح کرد: پارسال ابن رقم صفر بود و رشد امسال این بخش به ٤,٢ درصد رسیده است.
نعمت زاده با بیان این که اکنون هیچ محدودیتی برای روابط خارجی در بخش صنعت نداریم، ادامه داد: ۳۶ طرح کلان را مدنظر داریم که بخشی از آن در هفته دولت و بخش دیگر آن تا پایان امسال افتتاح می شود.
وی گفت: در تلاش هستیم برای جذب سرمایه خارجی با شرکت های صنعتی و تجاری اروپایی مذاکره کنیم.
وزیر صنعت با تاکید بر این که نسبت به رکود و تورم حساس هستیم، گفت: مصداق بارز آن این است که در زنجیره نوسازی مربوط به بخش صنعت ظرف سه سال گذشته میلیونها دلار سرمایهگذاری شده است و نزدیک به پنج میلیارد دلار حواله ارزی داده شد یا از فاینانسهای خارجی استفاده کردیم که امیدواریم با گشایش بیشتر روابط بینالملل این بخش بهبود یابد.
به گفته وی، کاهش تورم یکی از نکته های بسیار مهم اقدام ها و دستاوردهای دولت یازدهم است و امیدواریم از امسال با شرایط جدید داخلی و خارجی اوضاع بهبود یابد.
نعمت زاده همچنین درباره صادرات و طرح رونق تولید، یادآور شد: همواره یکی از فرمایشات مقام معظم رهبری تاکید بر رونق صنایع کوچک و متوسط است که از ابتدای امسال ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی با برنامهریزی و طرحهای رونق بخش صنعت به حداقل هفت هزار و ٧٠٠ واحد کوچک و متوسط که به دلیل نبود نقدینگی توان تولید ندارند در سراسر استانها از طریق کارگروههای رونق تولید و رفع موانع تولید تسهیلات اعطا کرد.
وی گفت: افزایش امیدواری برای سرمایه گذاران و در نتیجه رشد اقتصادی و اشتغال در کنار قابلیت برنامه ریزی و افزایش بهره وری صنعتی از جمله آثار مهم برجام است.
کد مطلب: 7257
آدرس مطلب: http://tahrireno.ir/vdcc.pqma2bqimla82.html