علی مویدی؛
استفاده از ظرفيت سازمانهای مردمنهاد در حوزه مبارزه با مواد مخدر
7 شهريور 1396 ساعت 10:13
قائم مقام دبيركل ستاد مبارزه با مواد مخدر بر استفاده از ظرفيت سازمانهاي مردمنهاد در حوزه مبارزه با مواد مخدر تاكيد كرد و گفت: نظام، حاكميت و دولت بايد فاصله خود را با اين سمنها تا جایی كه ممكن است كم و از ظرفيتهای آنان استفاده كنند.
قائم مقام دبيركل ستاد مبارزه با مواد مخدر بر استفاده از ظرفيت سازمانهاي مردمنهاد در حوزه مبارزه با مواد مخدر تاكيد كرد و گفت: نظام، حاكميت و دولت بايد فاصله خود را با اين سمنها تا جایی كه ممكن است كم و از ظرفيتهای آنان استفاده كنند.
به گزارش تحریرنو از روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر؛ علی مويدی در كارگاه آموزشی حوزه صيانت از بهبوديافتگان و خانوادههای آسيبديده از اعتياد كه با عنوان كارآفرينی دانش بنيان، كسب و كار و مديريت توسعه محصول و خدمات جديد با رويكرد توليد و اشتغال در تهران برگزار شد، گفت: براي اينكه بدانيم جايگاه هر عملي در دين، مذهب و فرهنگ ما چگونه است، بايد نگاهي به امر كار و فعاليت داشته باشيم و تنها انسان است كه در عالم هستی و مخلوقات الهی پیوند و ارتباطي ناگسستني با کار دارد كه حتي ميتواند سرنوشت خود را مشخص كند.
وی با بيان اينكه در سايه تلاش انسان و كار است كه بهترين آسايش فراهم ميشود، افزود: کار ضرورت و لازمه زندگی انسان است و حیات او در جامعه با کار عجین شده است، جانداران دیگر نيز زندگی خود را مدیون مواهب طبیعت و غرایز خویش هستند و بدون تفکر و تلاش ویژه و با استفاده مستقیم از مواهب طبیعت زندگی میکنند.
قائم مقام دبيركل ستاد بيان داشت: اعتياد بلاي خانمانسوزي است كه به جان خانوادهها افتاده است و مبارزه آن به تنهايي از عهده دولت خارج است و تک تک آحاد جامعه و مسئولان در این رابطه باید اهتمامی ویژه داشته باشند.
مويدی ادامه داد: يكی از سياستهاي كلان مقام معظم رهبری (مدظلهالعالی) در حوزه كاهش آسيب كه مورد توجه ستاد مبارزه با مواد مخدر قرار دارد، توجه به فعاليت سازمانهاي مردمنهاد است كه نظام، حاكميت و دولت بايد فاصله خود را با اين سمنها تا جایی كه ممكن است كم كنند و از ظرفيتهای آنان نهايت استفاده را ببرند.
وی گفت: تلاش داريم تا از ظرفيت، مشاركت و همفكري سازمانهای مردمنهاد در جهت توليد و تكثير برنامههاي جديد در عرصه مبارزه با مواد مخدر نهايت استفاده را ببريم. طي سالهای اخير نيز توفيقات خوبی در اين عرصه از سوی سمنها انجام شد كه اميدواريم مستمر و بهتر از گذشته باشد.
قائم مقام دبيركل ستاد افزود: انتظار اين است كه سازمانهای مردم نهاد حوزه مبارزه با مواد مخدر طبق قانون، مقررات و ضوابط عمل كرده و در اين مسير گام بردارند و به توسعهيافتگی، توانمندسازی و مديريت خود در اين عرصه توجه كنند.
مويدی گفت: در دين و مكتب دينی آنچه كه برای انسان در دنيا و آخرت به دست می آيد در سايه تلاش و كوشش حاصل می شود، شما نمايندگان سازمانهای مردمنهاد كه در عرصه اجتماع مشغول به فعاليت هستيد اگر گرهای از مشکلات مردم باز کنيد، خدمت به خلق خدا و اين خانوادههای آسيبديده داشتهايد و چه بسا اين خدمت از عبادت شبانهروزی نيز افضلتر است، اين كار خير شما قابل محاسبه نيست و امری الهی محسوب ميشود.
وی در پايان گفت: توجه به حوزه توسعه مشاركتهای مردمی و سازمانهای مردمنهاد از اولويتهای كاري ستاد مبارزه با مواد مخدر محسوب می شود و ما نيز آماده پذيرش هر نوع انتقاد و پيشنهادی از سوی سمنها هستيم.
گفتنی است اين كارگاه از امروز به مدت سه روز در هتل آساره تهران در حال برگزاری است و در آن مباحثی از جمله اصول پيشرفته رقابتپذيری و نقش سمنها در توسعه اقتصاد مقاومتی، فرصتهای توسعه كارآفرينی و كسب و كار، مفهومسازی خدمات جديد، تحليل مديريت چرخه عمر كسب و كار بازار در سمنها، تدوين استراتژی محصول، اصول مديريت توسعه محصول و خدمات جديد مبتنی بر مشتری در سمنهای مواد مخدر، مديريت طراحی مفهوم جديد در فرآيند توسعه خدمات جديد با هدف ارتقاء كيفی برونداد سمنها، مديريت تيمسازی بين رشتهای در توسعه محصول و خدمات در سازمانهای مردمنهاد،مهندسی كسب و كارهای دانش بنيان در سازمانهای مردمنهاد، مديريت بازاريابی و فروش محصول و خدمات جديد در سمنها ارائه شد.
کد مطلب: 12884
آدرس مطلب: http://tahrireno.ir/vdcc04qs.2bqi48laa2.html