دکتر نوذرپور تاکید کرد؛

ضرورت احیای فرهنگ بازی های بومی محلی

19 دی 1396 ساعت 11:28

جشنواره بازی های بومی محلی منطقه ۲۲، با شعار آسمان آبی زمین پاک و با عنوان خیابان بازی های بومی محلی، به منظور ايجاد شادی و نشاط روحی شهروندان و احيای بازی های بومی محلی با بهره گيری از ظرفيت های تفريحی منطقه، برگزار شد.


جشنواره بازی های بومی محلی منطقه ۲۲، با شعار آسمان آبی زمین پاک و با عنوان خیابان بازی های بومی محلی، به منظور ايجاد شادی و نشاط روحی شهروندان و احيای بازی های بومی محلی با بهره گيری از ظرفيت های تفريحی منطقه، برگزار شد.

به گزارش تحریرنو از روابط عمومی شهرداری منطقه ۲۲، این جشنواره با تلاش اداره اجتماعي و فرهنگي ناحيه يك منطقه و با مشاركت سراي محلات ۳ گانه ناحیه، صبح امروز در خیابان طبیعت و در مجاورت بوستان جوانمردان ایران برگزار شد که با استقبال زیاد شهروندان و دانش آموزان منطقه روبه رو شد.

در این جشنواره اجرای بازی های قدیمی در رشته های هفت سنگ، چرخ و فلک، گل کوچک، مار پله، شهرفرهنگ، بادبادک بازی، لی لی و ... و همچنین مسابقات در رشته های مختلف ورزشی تنیس روی میز، فوتبال دستی، شطرنج و ... نیز با همکاری اداره تربیت بدنی منطقه و تست رایگان غربالگری سلامت شهروندان، قند خون و فشار خون و همچنین آموزش چهره به چهره شهروندان در خصوص تفکیک پسماندهای خشک و تر از مبدا نیز اجرا شد.

دکتر علی نوذرپور شهردار منطقه۲۲، در دیداری که از محل برگزاری این جشنواره داشت؛ ضمن دیدار با شهروندان و شنیدن مشکلات مطرح شده از سوی آنها، از تلاش های صورت گرفته در این برنامه تشکر و قدردانی کرد.

وی با بیان اینکه اینگونه برنامه ها می تواند باعث احيا فرهنگ بازي هاي بومي محلي و اشاعه آن در بين شهروندان و زنده کردن خاطرات گذشته مردم در شهر تهران باشد، خاطرنشان کرد: از آنجايي که ورزش هاي بومي- محلي با آداب، سنن و فرهنگ ملت ما گره خورده و ريشه در تفکرات و انديشه نسل هاي گذشته دارد، بايد نسبت به مقوله احيا و تقويت ورزش هاي بومي و محلي توجه جدي صورت گيرد و با ترويج اين ورزش و بهره گيري از اين الگو، مي توان فرهنگ ارزشمند ملي و آييني خود را به جامعه و بخصوص نسل جوان آن منتقل کرد.

شهردار منطقه ۲۲ خاطر نشان کرد: با توجه به توصیه های موکد مقام معظم رهبري، در بحث احياي بازي هاي ورزشي محلي، ورزش را مي توان به عنوان يک مقوله تربيتي موثر و سازنده قلمداد کرد و از آنجايي که ورزش به عنوان يک پديده اجتماعي به حساب مي آيد و در تقابل با ساير حوزه هاي سياست، اقتصاد، هنر ،آموزش و ... حرکت مي کند، اهتمام و توجه جدي به فلسفه و ماهيت وجودي ورزش و بازی های بومی محلی لازم و ضروري به نظر مي رسد.


کد مطلب: 14468

آدرس مطلب: http://tahrireno.ir/vdcc40qs.2bq0e8laa2.html

تحریر نو
  http://tahrireno.ir