کارشناس ارشد پولی و بانکی مطرح کرد؛

امکان پولشویی و خروج سرمایه با قانونی شدن معامله رمز ارزها

5 خرداد 1400 ساعت 15:24

کارشناس ارشد پولی و بانکی می‌گوید امکان پولشویی و خطر خروج سرمایه از معایب رمز ارزها است و قابلیت رصد رمز ارزهای استخراج شده در داخل کشور فراهم نیست.


کارشناس ارشد پولی و بانکی می‌گوید امکان پولشویی و خطر خروج سرمایه از معایب رمز ارزها است و قابلیت رصد رمز ارزهای استخراج شده در داخل کشور فراهم نیست.

به گزارش تحریرنو ؛ حسن حیدری درباره عرضه رمزارزها در صرافی‌های مجاز در تاثیر آن بر بازارهای دیگر اظهار کرد: قانونی شدن عرضه رمز ارزها هم می تواند موجب پولشویی شود و هم زمینه خروج سرمایه را از کشور فراهم کند.

موضوع رمزارزها در شرایط تحریم‌های شدید به فرصتی هم بدل شده است به طور مثال می‌توان صادرات کشور را تبدیل به رمز ارز کرده و به کشور وارد کرد اما باید امکان عرضه و فروش و معامله آن نیز فراهم باشد
وی افزود: موضوع رمز ارزها چالشی جهانی است و تنها مربوط به ایران نیست. اقتصاد ایران در حال حرکت به سمتی است که پاردایم جدیدی مانند رمزارزها را بپذیرد و به راحتی نیز نمی‌توان با آن برخورد کرد.

کارشناس ارشد پولی و بانکی خاطرنشان کرد: در دنیا سالها طلای فیزیکی منتقل می‌شد و قابل رصد نبود و تنها زمانی قابلیت ردیابی پیدا کرد که پای حساب‌های بانکی به میان آمد.

وی تصریح کرد: اینکه خرید و فروش رمزارزهایی که در داخل کشور استخراج شده‌اند قابلیت عرضه در صرافی‌ها را داشته باشند مبنای چندان معین ندارد.

حیدری گفت: موضوع رمزارزها در شرایط تحریم‌های شدید به فرصتی هم بدل شده است به طور مثال می‌توان صادرات کشور را تبدیل به رمز ارز کرده و به کشور وارد کرد اما باید امکان عرضه و فروش و معامله آن نیز فراهم باشد.

قید و بندهای تعیین شده برای رمز ارزها چندان قابلیت اجرا ندارند

کارشناس ارشد پولی و بانکی خاطرنشان کرد: قید و بندهای تعیین شده برای رمز ارزها چندان قابلیت اجرا ندارند و از کجا می‌توان رصد کرد که رمز ارز معامله شده در داخل کشور استخراج شده است یا وارداتی است.

وی تصریح کرد:‌ قابلیت رصد رمز ارزهای استخراج شده در داخل کشور فراهم نیست. رمز ارز یک کد است که امکان شناسایی محل استخراج آن فراهم نیست.

حیدری بیان کرد: قید و بندهای فروش رمز ارزهای استخراج شده در مزارع رمز ارز داخلی چندان قابلیت اجرا ندارد و تنها بر روی کاغذ باقی می‌ماند و لزومی هم برای آن وجود ندارد. ایران FATF را نپذیرفته است و از آن سو از مزایای رمز ارز نیز بی بهره است.


کد مطلب: 21109

آدرس مطلب: http://tahrireno.ir/vdccosqi.2bqsx8laa2.html

تحریر نو
  http://tahrireno.ir