مدیر واحد محیط زیست شهرداری منطقه 22 خبر داد؛
نصب اولین پمپ زمینگرمایی در منطقه ۲۲ تهران
17 بهمن 1396 ساعت 10:09
الهام رمضان علی، مدیر واحد محیط زیست شهرداری منطقه ۲۲ ضمن بیان اقدامات زیست محیطی صورت گرفته از سوی شهرداری این منطقه از بهرهوری ۵پارک و ۵ ساختمان انرژی با ظرفیتهای متفاوت از تلاش برای افزایش تعداد ساختمان هاو پارکهای انرژی خبر داد.
الهام رمضان علی، مدیر واحد محیط زیست شهرداری منطقه ۲۲ ضمن بیان اقدامات زیست محیطی صورت گرفته از سوی شهرداری این منطقه از بهرهوری ۵پارک و ۵ ساختمان انرژی با ظرفیتهای متفاوت از تلاش برای افزایش تعداد ساختمان هاو پارکهای انرژی خبر داد.
به گزارش تحریرنو ؛ الهام رمضان علی مدیر واحد محیط زیست شهرداری منطقه ۲۲ به ظرفیتهای زیست محیطی منطقه ۲۲ در ایجاد و توسعه نیروگاههای خورشیدی اشاره کرد و گفت: در حال حاضر دو نیروگاه خورشیدی با ظرفیت ده و ظرفیت ۵ کیلوات در ساختمان ناحیه یک و اسکان کارگری و دو نیروگاه در دریاچه و اردوگاه شهید حسینی ساختهایم که همگی در حال بهره برداری هستند و قرار است طی قراردادی با شرکت توزیع برق به این شبکه فروخته شوند.
وی با اشاره به ساخت یک نیروگاه ۳۰ کیلوواتی در بوستان آبشار به دو دسته از نیروگاههای منطقه اشاره کرد و گفت: دسته اول نیروگاههای منطقه به شبکه برق متصل و دو کنتوره هستند در حالی که دسته دیگر با باطری کار کرده و انرژی آنها صرف مجموعه یا جاهایی که دسترسی به شبکه توزیع برق ندارند، میشود. با این حال چون هزینه نگهداری آنها بالا است و باطریهای آنها نیاز به تعویض سه سال یک بار دارند شهرداری بر توسعه نیروگاههای دسته اول تاکید دارد.
رمضانعلی در ادامه به ساخت بیش از ۵۳مورد دستگاه و آبگرمن خورشیدی در سطح پارکها اشاره کرد و گفت: جدا از این موارد بعد از پارک شهر، دومین سایت پرنده نگری در سطح استان تهران را داریم که تمام استانداردهای لازم را در آن رعایت کردهایم. ۴ دستگاه پکیج تصفیه فاضلاب نیز برای سرویس بهداشتی بوستان چیتگر در نظر گرفته ایم و در کنار تمام این موارد طرح اطلس محیط زیست منطقه را انجام داده ایم.
مدیر واحد محیط زیست شهرداری منطقه ۲۲ در پاسخ به سوالی در خصوص اقدامات صورت گرفته این منطقه در برابر ابلاغیه دولت مبتنی بر تامین ۲۰ درصد برق ارگان هایدولتی از محل انرژیهای تجدیدپذیر گفت: به جرات می توانیم بگوییم که در این زمینه در بین مناطق مختلف پیشرو بودهایم و در حال حاضر ۳۰ کیلووات انرژی از آبشار، ۲۵ کیلووات از سه ساختمان، ۳ کیلوات از دریاچه به دست آوردهایم و ۶ نیروگاه یک کیلو واتی هم که در قالب طرح گل و درخت و آفتابگردان در اردوگاه نصب کردهایم در نوع خود بینظیر هستند.از این نظر شاید تا محدوده ۱۰ الی ۱۲ درصد پیش رفته باشیم با این حال هنوز به تولید بیست درصدی نرسیدهایم اما رسیدن به این مقدار در دستور کار ما قرار دارد.
رمضان علی با اشاره به اضافه کردن نیروگاه ده کیلوواتی در ساختمانی در محله زیبادشت گفت: جدا از این موارد در این منطقه یک پمپ زمینگرمایی نصب شده که تا بحال هیچ جای تهران این اقدام صورت نگرفته و نزدیک به ۵ تن هم ظرفیت دارد.
وی در باب اقدامات صورت گرفته در این حوزه گفت: تاکنون از تمام اعتباراتی که مرکز محیط زیست و توسعه پایدار به منطقه ۲۲ اعطا کرده استفاده کردهایم و بسیاری از موضوعات زیست محیطی را رعایت کردهایم این میزان توجه به خاطر نگرش معاون امور شهری، دکتر دهداری پور و دکتر نوذر پور شهردار منطقه است که هر دو به رویکرد زیست محیطی توجه ویژهای دارند و از بحث های مربوط به این حوزه حمایت زیادی به عمل می آورند با این حال هنوز فاصله زیادی تا رسیدن به هدف نهایی که ارتقا شاخص های محیط زیستی است در پیش داریم.
مدیر واحد محیط زیست شهرداری منطقه ۲۲ با اشاره به پروژه بهینه سازی مصرف انرژی در سه ساختمان، فعال سازی مجدد سایت پرندهنگری به همراه گسترش بحث های مطالعاتی این حوزه از اجرای طرح اکوپارک خبر داد و گفت: این طرح در سال آینده در فاز دوم بوستان تندرستی اجرا میشود و در آن شاخص هایی مانند استفاده از روان آبهای سطحی، صرفهجویی انرژی به همراه توسعه فضای سبز و تنوع زیستی، استفاده از انرژی های نو رعایت میشود کما اینکه بسیاری از این موارد اکنون نیز در منطقه مورد توجه قرار گرفته است.
وی در تکمیل اقدامات آینده در زمینه پررنگتر نمودن موضوعات زیست محیطی گفت: به پیشنهاد دکتر نوذرپور، شهردار منطقه و با توجه به فضای باز زیادی که در دست داریم، قرار است سال آینده پروژههای مشارکتی در راستای ایجاد نیروگاه های بزرگ مقیاس در سطح مگاوات به بالاتر را تعریف کنیم و پروژه تاسیس نیروگاههای بادی در سال آینده را نیز در دستور کار داریم.
کد مطلب: 14765
آدرس مطلب: http://tahrireno.ir/vdccpmqs.2bq0e8laa2.html