نوزدهمین شب آواز ایرانی با اجرای شش گروه

23 ارديبهشت 1396 ساعت 14:59

سری جدید شب آواز ایرانی شنبه ۳۰ اردیبهشت در حضور اساتید و کارشناس‌های موسیقی ایرانی برگزار می‌شود.


سری جدید شب آواز ایرانی شنبه ۳۰ اردیبهشت در حضور اساتید و کارشناس‌های موسیقی ایرانی برگزار می‌شود.

به گزارش تحریرنو ؛سری جدید رویداد موسیقایی شب آواز ایرانی از روز ۳۰ اردیبهشت آغاز می‌شود و در اولین برنامه ۶ گروه به اجرای موسیقی خواهند پرداخت، در این رویداد که در تالار "سوره" حوزه هنری برگزار می‌شود، اساتید و هنرمندان عرصه آواز و موسیقی ایرانی به هدف کشف و معرفی چهره‌های جدید به موسیقی کشور، به کارشناسی اجرای گروه‌های شرکت‌کننده می‌پردازند.

در روز نخست شب آواز ایرانی در سال ۹۶، از ۶ گروه موسیقی دعوت شده که ۵ گروه به طور رقابتی اجرا خواهند کرد و یک گروه نیز به عنوان مهمان ویژه از میان چهره‌های شناخته شده آواز و موسیقی در تالار سوره به اجرای برنامه می‌پردازد. از میان ۵ گروهی که در بخش رقابتی حضور دارند، یک گروه به عنوان گروه برتر انتخاب می‌شود.

نوزدهمین دوره شب آواز ایرانی به صورت ماهانه برگزار می‌شود و در ماه‌های آتی نیز گروه‌های برگزیده انتخاب خواهند شد. برنامه نخستین روز از این رویداد موسیقایی از وب‌سایت موسسه حام به نشانی www.e-haam.ir به صورت زنده پخش خواهد شد.

در این برنامه چهره‌هایی چون حسین صامئی، کیان حامدی‌نژاد، اکرام مهرآوا، علیرضا جواهری و رضا پیامنی به نوبت به اجرای آواز دشتی، اجرای آوازی در مایه سه‌گاه، اجرای آوازی در مایه راست پنجگاه و اجرای آوازی در مایه شور خواهند پرداخت.

اکرام مهرآوا شاعر، ترانه‌سرا و تصنیف ساز متولد ۱۳۵۰(اندیمشک) ردیف آوازی را به‌صورت خودآموز با استفاده از نوارهای استاد شجریان، عبدالله دوامی و محمود کریمی فرا گرفته است. همچنین رضا پیامنی (نوازنده سنتور) متولد ۱۳۶۱ شهر اندیمشک است. وی از محضر اساتیدی چون حسین پرنیا و اردوان کامکار بهره برده است و دوره های مقدماتی متوسط ردیف میرزاعبدلله و قطعاتی از استادان پایور مشکاتیان و پشنگ کامکار را گذرانده است.

علیرضا جواهری متولد ۱۳۶۰ (متولد اصفهان) موسیقی را در رشته ی آواز در سنین نوجوانی و در خدمت پدر خود (استاد عباس جواهری) که از اساتید به نام تعزیه و ردیف موسیقی آیینی می باشند آغاز کرده و سپس در سال ۱۳۸۰ به جهت بهره مندی از مبانی تئوری و آکادمیک رشته ی آواز به محضر استاد منصور اعظمی کیا راه یافته است.

حسین صائمی متولد ۱۳۵۴ (شهرستان شهرری) ردیف دوامی را نزد حسن ادیب فراگرفت و هم‌چنین دوره‌های عالی ردیف دوامی را در محضر استاد نصرالله ناصح‌پور آموخته است. همچنین علی بدری متولد ۱۳۶۰ شهر شاهرود است. موسیقی را با فراگیری نوازندگی ساز سه تار از سال ۱۳۷۷ آغاز نمود .ردیف سازی موسیقی ایرانی را نزد حسن ادیب در سمنان و شیوه های نوازندگی قدیم و جدید ساز سه تار را نزد مسعود شعاری در تهران آموخت. کیان حامدی‌نژاد نیز متولد ۱۳۶۲ (متولد اراک) ردیف‌های آوازی را نزد آقای میثم اکبری فراگرفته است و هم‌چنین دوره‌های صداسازی را نزد آقای محمدرضا صادقی آموخته است.

در این برنامه ضمن کشف و معرفی چهره‌های جدید، از پیشکسوتان آواز ایرانی نیز تجلیل خواهد شد.

نوزدهمین شب آواز ایرانی به همت مرکز موسیقی و موسسه فرهنگی هنری سپهر سوره هنر شنبه ۳۰ اردیبهشت از ساعت ۱۸ در تالار "سوره" حوزه هنری واقع در خیابان سمیه نرسیده به حافظ برگزار می‌شود که ورود برای عموم علاقه‌مندان آزاد است.


کد مطلب: 11731

آدرس مطلب: http://tahrireno.ir/vdccsmqs.2bqs18laa2.html

تحریر نو
  http://tahrireno.ir