در دادگاه انتظامی و غریب‌پور چه گذشت؟

23 شهريور 1393 ساعت 15:15

بهروز غریب‌پور که در پی شکایت عزت‌اله انتظامی در دادسرای فرهنگ و رسانه حاضر شده‌بود‌، گفت: تمام مستندات خود را در این دادگاه ارائه کردم و هیچ قراری صادر نشد چون اگر این اتفاق می‌افتاد الان باید بازداشت می‌بودم.


بهروز غریب‌پور که در پی شکایت عزت‌اله انتظامی صبح امروز، ۲۳ شهریور‌ماه در دادسرای فرهنگ و رسانه حاضر شده‌بود‌، گفت: تمام مستندات خود را در این دادگاه ارائه کردم و هیچ قراری صادر نشد چون اگر این اتفاق می‌افتاد الان باید بازداشت می‌بودم.

تحریرنو: این هنرمند تئاتر که در پی شکایت عزت‌اله انتظامی درباره‌ی طراحی خانه موزه‌اش در دادگاه حاضر شده‌بود‌، گفت: در این جلسه ادله‌ی فراوانی را به‌صورت شفاهی و مکتوب ارائه کردم و تمام توضیحات لازم را به دادگاه گفتم.

غریب‌پور اضافه کرد: در این دادگاه نه آقایان انتظامی و نه وکیل‌شان حضور نداشتند و رئیس شعبه‌ی چهار دادسرای فرهنگ و رسانه نیز اعلام کرد که تمام مستندات را به وکیل آقای انتظامی ارائه می‌کند.

این هنرمند تئاتر توضیح داد: همیشه هنگامی که پروژه‌ای را در دست می‌گیرم، مستندات تصویری فراوانی را تهیه می‌کنم هم‌چنان که سال ۷۰، پنج - شش‌هزار عکس از مراحل مختلف ساخت فرهنگ‌سرای بهمن تهیه کردم. این‌روزها هم که هر کارگر، بنا، مهندس و معمار به تلفن‌های هم‌راهی مجهز است که امکان تصویربرداری دارد.

غریب‌پور با اشاره به تصویربرداری از تمام مراحل طراحی و ساخت خانه موزه‌ی انتظامی یادآور شد: در تمام این مراحل یک فرد حرفه‌ای تصویر‌برداری کرد و امروز نیز براساس همین تصاویر نشان دادم آقای انتظامی از بدو امر تا افتتاح پروژه در جریان تمام مراحل بوده و هم‌واره یا به‌صورت بیان زبانی و یا از طریق چهره‌اش رضایت خاطر خود را اعلام کرده‌‌است.

کارگردان اپرای عروسکی لیلی و مجنون خاطرنشان کرد: سعی کردم در تمام مراحل احترام آقای انتظامی را داشته باشم اما وقتی ایشان عنوان کرد که این خانه، خانه‌ی من نیست باید به ایشان جواب می‌دادم.

غریب‌پور افزود: پاسخ من هم به ایشان این است که، بله این خانه دیگر خانه‌ی شما نیست. چون آن‌را فروخته‌اید ضمن این‌که حالا هم که به‌عنوان موزه ساخته شده‌است، لحظه‌به‌لحظه در مراحل ساخت تحت‌نظر شما بوده‌است.

سرپرست گروه تئاتر عروسکی "آران" یادآور شد: مثلا هنگامی‌که ساخت مجسمه‌‌ی تعدادی از هم دوره‌های آقای انتظامی را در نظر داشتیم‌، ایشان با ساخت یکی از مجسمه‌ها موافقت نکرد و پس از آن، ساخت دو مجسمه از آقایان رشیدی و جعفر والی را پیش‌نهاد کرد، ما تمام مسائل را رعایت کردیم تا رضایت خاطره‌ایشان جلب شود.

غریب‌پور با اظهار تاسف از اختلافاتی که میان او و انتظامی پیش آمده‌است‌، اظهار کرد: ایشان باید به‌عنوان الگوی بازیگری و اخلاق نوع دیگری رفتار می‌کرد اما نشان داد‌ نسبت به کسی که عاشقانه موزه را ساخته است جفا کرده‌است. با این حال قیامتی است و کسی ما را فراتر از هر محکمه‌ای داوری خواهد کرد.

این کارگردان تئاتر گفت: آقای انتظامی را به قیامت حواله می‌دهم و دیگر درباره‌ی این موضوع صحبتی نمی‌کنم اما متاسفم که ایشان ناسپاسی کرد. جفایی که ایشان به‌من کرد، دشمنانم نکردند. اما ایرادی ندارد ایشان روزگاری در دادگاه عالی محشر باید پاسخ‌گو باشد.


کد مطلب: 1462

آدرس مطلب: http://tahrireno.ir/vdce.p8zbjh8ew9bij.html

تحریر نو
  http://tahrireno.ir