"مسعود نجفی" دبیر سومین جشنوارهی فیلمهای صنعتی شد
14 دی 1393 ساعت 12:10
رئیس جهاد دانشگاهی طی حکمی، مسعود نجفی را بهعنوان دبیر سومین جشنوارهی فیلمهای علمی و صنعتی منصوب کرد.
رئیس جهاد دانشگاهی طی حکمی، مسعود نجفی را بهعنوان دبیر سومین جشنوارهی فیلمهای علمی و صنعتی منصوب کرد.
تحریرنو: در حکم دکتر حمیدرضا طیبی خطاب به نجفی آمده است: نظر به توانایی و تجارب هنری و اجرایی جنابعالی و با عنایت به پیشنهاد سرپرست محترم جهاد دانشگاهی واحد هنر، بدینوسیله جنابعالی بهعنوان دبیر سومین جشنوارهی فیلمهای علمی و صنعتی منصوب میشوید.
این عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در ادامه با تاکید بر اهمیت موضوع و ضرورت برگزاری مطلوب این دوره از جشنواره همزمان با سال اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی، آورده است: شایسته است ضمن استفاده از تجارب دورههای اول و دوم و همچنین قابلیتها و ظرفیتهای بالای حوزهی فرهنگی جهاد دانشگاهی، تمام مساعی خود را در اجرای مطلوب این رویداد مهم علمی و فرهنگی و صنعتی بهکار گیرید.
بر اساس این خبر، مسعود نجفي که یکی از اعضای جهاد دانشگاهی محسوب میشود، متولد ۱۳۵۸ در تهران، دانشآموختهی طراحی صنعتی بوده و از ابتدای دههی ۸۰ همکاریاش را با "ایسنا" بهعنوان خبرنگار سینمایی آغاز کرده است.
وی ضمن همکاری با نشریات و برنامههای مختلف رادیویی و تلویزیونی، سردبیری ماهنامهی "صداپیشه" را برعهده داشته است. از دیگر فعالیتهای او میتوان به ساخت مستندهايی چون "قيصر ۴۰ سال بعد"، "مرد آواها"، "يه اتفاق ساده"، "آقای بازيگر"، "جمشيد در گلستان"، "حاج كاظم" و همچنين آمادهسازی كتابهای "مرور ۳۰ دوره جشنواره فيلم فجر"، "۳۰ دوره جشنواره فيلم كوتاه تهران" و "۳۰ سال جشنواره فیلم دفاعمقدس" و سردبيری بيش از ۳۰ كاتالوگ جشنوارهی سينمايی از جمله فجر (۵ دوره)، كودک (۲ دوره)، سینما حقيقت (۴ دوره)، كوتاه تهران (۶ دوره)، پلیس (۳ دوره)، مقاومت (۲ دوره)، فیلمنامه انقلاب اسلامی (۳ جلد) و ویدئویی یاس اشاره كرد.
نجفی علاوه بر حضور در شورای مدیران جشنوارهی فیلم فجر در دورههای ۳۰ و ۳۱، نخستین جشنوارهی فیلمهای ویدئویی و هیئتداوران بخش سینمایی شانزدهمین جشن سینمای ایران، عضو انجمن منتقدان و نويسندگان سينمايی و عضو شورای مركزی و سخنگويی كانون طراحان و تبليغات سينمای ايران است.
دورهی گذشتهی جشنوارهی فیلمهای صنعتی ۲۳ تا ۲۷ اردیبهشت سال ۹۱ به دبیری ناصر باکیده در تهران برگزار شد.
کد مطلب: 2137
آدرس مطلب: http://tahrireno.ir/vdce.x8wbjh8zf9bij.html