موسویان در نشست "دو پنجره" گلستان؛

دنیای کودکی آکنده از شور و تحرک است

20 تير 1396 ساعت 16:11

شاعر و نویسنده کودک و نوجوان دنیای کودک و نوجوان را جهانی آکنده از شور و شعور و تحرک دانست که با جذابیت‌های ویژه‌ای در هاله‌ای ناشناخته پیچیده شده است.


شاعر و نویسنده کودک و نوجوان دنیای کودک و نوجوان را جهانی آکنده از شور و شعور و تحرک دانست که با جذابیت‌های ویژه‌ای در هاله‌ای ناشناخته پیچیده شده است.

به گزارش تحریرنو از اداره‌کل روابط عمومی و امور بین‌الملل کانون انسیه موسویان در نشست ادبی دوپنجره در گرگان که به نقد و بررسی کتاب شعر "چهارشنبه‌های بستنی" اثر این نویسنده اختصاص داشت با بیان این مطلب گفت: ادبیات یکی از ابزارهای اساسی در ارایه آموزش و تربیت سالم به کودکان و نوجوانان است.

وی افزود: من در ارایه آثار شعری همواره تلاش کرده‌ام با نزدیک شدن به دغدغه‌ها و دنیای نوجوانان امروز به موضوع‌هایی از قبیل: زندگی، عواطف، دلتنگی، شادی و اندوه بیشتر بپردازم.
موسویان از نوجوانان حاضر در این نشست به خاطر مطالعه دقیق و کامل کتاب "چهارشنبه‌های بستنی" ابراز قدردانی کرد و ضمن پاسخ گویی به پرسش‌های بچه‌ها، اظهار داشت: نظرهای مطلوب و کاربردی نوجوانان گلستانی من را شگفت زده کرد.

وی در ادامه این نشست به پرسش‌ها و پیشنهاد‌های اعضا و مربیان در زمینه‌ی علت عدم تناسب قالب شعری در این مجموعه، انتخاب عنوان اثر و موضوع آن در شعرها ، ویژگی‌های ظاهری، تصویرگری کتاب و زاویه نگاه شاعر پاسخ گفت.

این نشست با حضور ۸۰ نفر از اعضای نوجوان فعال و کتاب‌خوان مراکز فرهنگی هنری استان گلستان در گرگان برگزار شد.

موسویان هم‌چنین هم‌زمان با روز ادبیات کودک و نوجوان در کارگاه نقدی که به همین منظور برپا شده بود به بیان اهمیت هنر و خلاقیت در این شاخه از ادبیات و ضرورت نوع نگاه و زبان ساده نوشتن برای مربیان کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان گلستان پرداخت.

در این نشست موسویان ضمن بیان نقاط قوت و خلاءهای شعر نوجوان به نقد ادبیات کودک و نوجوان پرداخت.

وی هم‌چنین ضمن معرفی انواع نقد و سطوح تاثیرگذاری آن و ضرورت نقد پذیری شاعران و نویسندگان پیشینه‌ای از ادبیات کودک و نوجوان را برای مربیان حاضر بازگو کرد.

در این کارگاه هم چنین جایگاه کودک و نوجوان به عنوان یک منتقد ادبی تشریح شد و تفاوت‌های شعر کودک، نوجوان و بزرگ‌سال، انواع قالب شعری کودک و نوجوان و کلیشه‌های مربوط به آن بررسی شد.


کد مطلب: 12282

آدرس مطلب: http://tahrireno.ir/vdceww8z.jh8wvi9bbj.html

تحریر نو
  http://tahrireno.ir