نایبرییس هیاتمدیره بانک تجارت عنوان کرد؛
ارتقای جایگاه کالای ایرانی با مولدسازی داراییها
3 تير 1397 ساعت 9:49
بانک تجارت در راستای انجام رسالت اجتماعی خود و برای ارتقای جایگاه کالای ایرانی و ایجاد اشتغال پایدار و در جهت کمک به فعالیتهای تولیدی به عنوان یکی از مصادیق اصلی اقتصاد مقاومتی، مولدسازی داراییهای خود را جزو برنامههای کاری قرار داده است.
بانک تجارت در راستای انجام رسالت اجتماعی خود و برای ارتقای جایگاه کالای ایرانی و ایجاد اشتغال پایدار و در جهت کمک به فعالیتهای تولیدی به عنوان یکی از مصادیق اصلی اقتصاد مقاومتی، مولدسازی داراییهای خود را جزو برنامههای کاری قرار داده است.
به گزارش تحریرنو ؛ عباس اشرفنژاد نایب رییس هیاتمدیره بانک تجارت با اشاره به برنامههای تسهیلاتی این بانک گفت: بانک تجارت به عنوان یکی از بانکهای تجاری و با سابقه کشور سعی داشته با عملکردی هدفمند در بخش اعتباری، تاثیری فزاینده در رشد اقتصادی کشور و توسعه صنعت داشته باشد.
وی با اشاره به نامگذاری سال ۱۳۹۷ از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی با عنوان سال حمایت از کالای ایرانی، حرکت در مسیر مورد اشاره را از برنامههای بلندمدت بانک تجارت عنوان کرد و گفت: چه در چند سال اخیر که با نام اقتصاد مقاومتی سپری شد و چه در سال حمایت از کالای ایرانی همواره تلاش کردیم در بخش تخصیص منابع و تجهیز بنگاههای فعال کشور، مقولههای مهمی همچون «کارآفرینی و اشتغال»، «اقتصاد دانشبنیان»، «اقتصاد مقاومتی»، «افزایش تولید و صادرات» و در نهایت «حمایت از کالای ایرانی» را مدنظر قرار دهیم.
معاون مدیرعامل بانک تجارت در امور اعتباری اقدامات این بانک در بخش اعطای تسهیلات به بنگاههای کوچک و متوسط را اینگونه تشریح کرد: در سال ۱۳۹۶ تعداد ۲۱۷۳ بنگاه کوچک و متوسط (ثبتنام شده در سامانه بهینیاب وزارت صنعت، معدن و تجارت) از بانک تجارت تسهیلات دریافت کردند و این آمار در دو ماه ابتدای سال جاری ۷۶ مورد است.
اشرفنژاد بیان کرد: بانک تجارت در بخش تسهیلات خرید خودرو و کالای ایرانی نیز در مجموع در سال ۱۳۹۶ و دو ماهه ابتدای سال جاری بیش از ۸۳ هزار مورد تسهیلات به مبلغ بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال اعطا کرده است.
عضو هیاتمدیره بانک تجارت در خصوص برآیند تسهیلات اعطایی این بانک در بازه زمانی مذکور یادآور شد: خوشبختانه با رعایت بهداشت اعتباری و کنترل بهینه مصارف و تسهیلاتی بانک تجارت موفق شدیم زمینه ایجاد بیش از ۱۳ هزار و ۳۰۰ شغل را در کشور فراهم کنیم که البته تا پایان سال جاری برای افزایش هرچه بیشتر این رقم برنامههای مدونی داریم. در مجموع باید اشاره کنم که در سال ۱۳۹۶ و دوماهه ابتدایی سال جاری بیش از ۱۶۶ هزار میلیارد ریال تسهیلات توسط بانک تجارت پرداخت شده که این آمار مجموع دو بخش تامین سرمایه در گردش و سرمایه ثابت را شامل میشود. این بانک همچنین در بازه زمانی ابتدای سال ۱۳۹۶ تا پایان خردادماه به بیش از ۱۶۰ هزار متقاضی، مجموعا مبلغ حدود ۱۷ هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال تسهیلات قرضالحسنه ازدواج و خرید جهیزیه پرداخت کرده است.
اشرفنژاد در ادامه به برنامههای بانک تجارت در حوزه پیگیری و وصول مطالبات اشاره کرد و گفت: متاسفانه طی سالهای اخیر شبکه بانکی کشور بنا به دلایل کلان اقتصادی از جمله تحریم و نوسانات نرخ سود و حباب نرخ ارز دچار مشکلاتی در بخش وصول مطالبات خود از شرکتهای دولتی و غیردولتی شده و بانک تجارت نیز بر همین قاعده با محدودیتهایی در تخصیص منابع خود شده که در این راستا برنامه ویژهای را برای پیگیری و وصول مطالبات به اجرا درآمده است.
معاون مدیرعامل بانک تجارت با اشاره به جزئیات برخی اقدامات این بانک در حوزه وصول مطالبات افزود: در این حوزه برونسپاری و استفاده از توان متخصصان خارج از بانک را مدنظر قرار دادیم و با کمک شرکتی با عنوان پیگرد صادق، به طور تخصصی و ویژه مطالبات معوق بانک را در جهت تعیین تکلیف نهایی تحت پیگیری قرار دادیم. تدوین مجلد سیاستهای کاهش مانده مطالبات، ابلاغ اهداف و برنامههای سالانه این حوزه، تشکیل کمیته عالی وصول مطالبات، استفاده از سیستم هشدار انتقال مطالبات به سرفصلهای مطالباتی بالاتر، بررسی و رصد روزانه مانده مطالبات و بهینه سازی بخشنامههای مرتبط از دیگر برنامه های بانک تجارت در کاهش مطالبات به شمار میروند.
وی در همین خصوص اضافه کرد: در سال ۱۳۹۶ حدود ۳۱۷ پرونده تسهیلاتی بانک تجارت به سرفصل مطالباتی وارد شد که تعداد ۱۱۸ مورد آنها با پیگیریهای مستمر تعیین تکلیف شدند و ۱۲۹ پرونده نیز تحت پیگیری و اقدام به منظور تعیین تکلیف و تسویه بدهی قرار گرفته است.
نایبرییس هیاتمدیره بانک تجارت با اشاره به برنامه ویژه بانک تجارت برای خروج از موضع زیان و ورود به وضعیت سودآوری سهام بانک تجارت تاکید کرد: مدیران ارشد بانک تجارت و مجموعه کارکنان این بانک با وجود شرایط ویژه اقتصادی کشور و تنگناهای موجود، همواره بر این امر متعهداند که تمامی فرایندهای عملیاتی خود را در راستای حفظ منافع سهامداران و مشتریان قرار داده و برای نامدار شدن بانک تجارت به عنوان بانکی حرفهای و سودآور، تمامی انرژی و توان خود را همافزا و همراستا کنند.
کد مطلب: 16152
آدرس مطلب: http://tahrireno.ir/vdcewz8z.jh8pni9bbj.html