گزارش تحریرنو از نشست خبری بیستوسومین کنگرهی علوم و صنایع غذایی ایران
سر و سامان دادن غذای مردم
19 آبان 1394 ساعت 9:24
رئیس انجمن علوم و صنایع غذایی ایران خبرداد از ۱۹هزار کارگاه، ۵هزار کارگاه بدون مجوز وجود دارند که باید تلاش کنیم تا آنان نیز تحت نظارت و کنترل قرار بگیرند.
رئیس انجمن علوم و صنایع غذایی ایران خبرداد از ۱۹هزار کارگاه، ۵هزار کارگاه بدون مجوز وجود دارند که باید تلاش کنیم تا آنان نیز تحت نظارت و کنترل قرار بگیرند.
به گزارش خبرنگار تحریرنو، نشست خبری بیستوسومین کنگرهی علوم و صنایع غذایی ایران، عصر روز ۱۸ آبانماه ۹۴، با حضور دکتر محمدحسین عزیزی، رئیس انجمن علوم و صنایع غذایی ایران، مهندس محمدرضا شافعینیا، دبیر انجمن علوم و صنایع غذایی، دکتر محمدرضا کوشکی، عضوهیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی و دبیر علمی بیستوسومین کنگرهی علوم و صنایع غذایی و جمعی از اصحاب رسانه، در سالن جلسات موسسهی جهاد استقلال برگزار شد.
دکتر محمدحسین عزیزی، رئیس انجمن علوم و صنایع غذایی در این نشست خبری با بیان اینکه باید به غذای مردم سر و سامان دهیم و این کار را باید از ۱۹هزار کارگاه یا کارخانه تولید مواد غذایی آغاز کنیم گفت: قصد داریم با توجه بهشرایطی که در دوران پسا تحریم بهوجود میآید، فعالیتهای خودمان را گسترش دهیم.
رئیس انجمن علوم و صنایع غذایی، به شعار "ایمنی غذا از مزرعه تا سفره" که توسط سازمان جهانی بهداشت چند سالی است بهعنوان شعار سال انتخاب شده است، گفت: از ۱۹هزار کارگاه، ۵هزار کارگاه بدون مجوز داریم که باید برای مجوز دار شدن آنها تلاش کنیم، چراکه آنها باید تحت نظارت و کنترل در بیایند.
دکتر عزیزی، با بیان اینکه ۱۴ سازمان و نهاد بههمراه ۳ وزارتخانه در موضوع غذا درگیر هستند گفت: وزارت جهاد کشاورزی در ابتدای این زنجیر است، چراکه تولید محصولات زیر نظر آن انجام میشود و وزارت بهداشت هم حلقهی آخر است که نظارتها را انجام میدهد.
مهندس محمدرضا شافعینیا، دبیر انجمن علوم و صنایع غذایی در این نشست خبری یادآور شد: براساس آمارها حدود ۳۸درصد اقتصاد خانوار با غذا در ارتباط است.
وی با اشاره به نقش صنعتی شدن غذا تصریح کرد: امروز گوشت را بهصورت فرآورده در میآورند که هم بسیار ارزانتر و هم دارای خواص بیشتری است.
دکتر محمدرضا کوشکی، عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی و دبیر علمی بیستوسومین کنگرهی علوم و صنایع غذایی هم در این کنفرانس مطبوعاتی به برپایی یک میزگرد با حضور هدایت حسینی، مدیرکل نظارت و ارزیابی فرآوردههای خوراکی و آشامیدنی اشاره کرد و گفت: در جریان برگزاری کنگرهی علوم و صنایع غذایی، مسئولان فنی تولید کنندگان غذایی تحت آموزش سازمان غذا و دارو در موضوع بستهبندی قرار میگیرند.
دبیر علمی بیستوسومین کنگرهی علوم و صنایع غذایی با تاکید بر اینکه ۱۱۵۱ مقاله برای این کنگره دریافت شده است که ۶۲ مورد آن بهصورت سخنرانی ارائه خواهد شد خبر داد که ۸۶۴ مقاله به شکل پوستر ارائه می شود و ۲۰۵ مقاله نیز بهدلایل مختلف رد شده است.
شایان ذکر است، بیستوسومین کنگرهی علوم و صنایع غذایی با محوریت صنعت غذا و پژوهشهای کاربردی در تاریخ ۲۰ و ۲۲ آبانماه ۹۴ در هتل بزرگ طرقبهی مشهد برگزار خواهد شد.
کد مطلب: 3083
آدرس مطلب: http://tahrireno.ir/vdcf.cdmiw6dxmgiaw.html