رییس دانشگاه مذاهب اسلامی؛

دانشگاه مذاهب اسلامی بدنبال ترویج اسلام اعتدالی است

16 خرداد 1396 ساعت 13:27

رییس دانشگاه مذاهب اسلامی گفت: این دانشگاه بدنبال ترویج اسلام اعتدالی و دوری از تعصب و افراط گرایی و همان قرائتی است که مد نظر فرمایشات امام راحل و مقام معظم رهبری بوده است.


رییس دانشگاه مذاهب اسلامی گفت: این دانشگاه بدنبال ترویج اسلام اعتدالی و دوری از تعصب و افراط گرایی و همان قرائتی است که مد نظر فرمایشات امام راحل و مقام معظم رهبری بوده است.

به گزارش تحریرنو ؛ حجت الاسلام محمد حسین مختاری روز سه شنبه در نشست خبری با اشاره به فعالیت های جدید دانشگاه مذاهب اسلامی در عرصه بین المللی افزود: فلسفه پیدایش این دانشگاه، ایجاد انسجام، اتحاد و تقریب بین مذاهب به صورت آکادمیک در داخل و کشور است.

وی گفت: دانشگاه مذاهب اسلامی مدل بارزی است که به شکل آکادمیک در راستای تحقق معنویات رهبری حرکت می کند.

مختاری با بیان اینکه دانشجویانی از کشورهای مختلف در دانشگاه مذاهب اسلامی هستند، گفت: درصدد توسعه و جذب دانشجویان خارجی بیشتر علی الخصوص از کشورهای اسلامی در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری هستیم تا آنان با نگاه تقریبی فارغ التحصیل شوند و هنگام بازگشت به کشور در تقویت وحدت اسلامی تاثیر گذار باشند.

رییس دانشگاه مذاهب اسلامی ادامه داد: با کشورهای دنیا خصوصا جهان اسلام رایزنی های برای قراردادهای همکاری های دو جانبه داریم.

وی خاطر نشان کرد: نباید در یکجا بمانیم تا دیگران سراغ ما بیایند زیرا اتفاق خاصی نمی افتد باید حرکت و مسوولیت دانشگاه را به بیرون منتقل کرد، همان کاری که دانشگاه الازهر مصر انجام داده و موفق هم بوده است.

مختاری با تاکید بر اینکه تاسیس شعبه خارجی در دستور کار دانشگاه قرار دارد، اظهار داشت: سعی بر برگزاری همایش ها و نشست های مشترک که امروز جهان اسلام به آن نیاز دارد، داریم که خوشبختانه مورد استقبال نیز قرار گرفته است.

وی با اشاره به سفر روسای دانشگاه مذاهب به اندونزی گفت: این سفر از اندونزی شروع شد زیرا در راستای جلوگیری از خطر تکفیری بود.

مختاری افزود: اکنون سران گروهک های افراطی و تکفیری در مالزی، مسایل و گرفتاریی ها را برای وحدت مذاهب اسلامی ایجاد کرده اند و باید در اندونزی پیشگیری می شد.

رییس دانشگاه مذاهب اسلامی ادامه داد: ۲۴۰ میلیون مسلمان در این کشور هستند که اغلب معتدل و محب اهل بیت(ع) بوده و با نگاه های افراطی مخالف هستند و چالش های جهان اسلام را می داند و به همین منظور سعی در حضور جدی در آن کشور داریم.

وی افزود: در این سفر با سه نهاد عمده و تاثیرگذار شامل مجلس علما، نهاد نهضت علما و سازمان محمدیه دیدار داشتیم که بسیار تاثیر گذار بود.

مختاری گفت: همچنین تفاهمنامه های همکاری نیز با دانشگاه جامع اسلامی در اندونزی در خصوص تبادل استاد و دانشجو، برگزاری همایش های مشترک، تدوین مجلات مشترک وآموزش زبان فارسی منعقد شد.


کد مطلب: 11969

آدرس مطلب: http://tahrireno.ir/vdcf11dy.w6dyvagiiw.html

تحریر نو
  http://tahrireno.ir