پیام مدیرعامل بانک صنعت و معدن به مناسبت شصتمین سالگرد تاسیس این بانک

10 مهر 1395 ساعت 16:09

علی اشرف افخمی رئيس هيات مديره و مديرعامل بانك صنعت و معدن به مناسبت شصتمين سالگرد تاسيس اين بانک پيامی صادر كرد.


علی اشرف افخمی رئيس هيات مديره و مديرعامل بانک صنعت و معدن به مناسبت شصتمين سالگرد تاسيس اين بانک پيامی صادر كرد.

به گزارش تحریرنو ، در اين پيام آمده است:

بسيار خرسندم اعلام نمايم در شرايطی وارد شصتمين سالگرد تاسيس بانک صنعت و معدن می‏ شويم كه اين بانك قادر بوده در كارنامه كاری خود سوابق درخشانی را ثبت نمايد. رويكرد ارزش‌آفرینی و پای‌بندی به اخلاق حرفه‌ای و اعتقاد راسخ به پيشرفت و توسعه، به مجموعه اين بانک توسعه اي ظرفيت و قدرتی بخشيد تا در شرايط دشوار اقتصادی پرثمرترين گامها را در راستای اعتلای اهداف توسعه‏ ای كشور و تعالی بخش صنعت و معدن بردارند.

در مسير جهانی شدن اقتصادها، تنها سازمان‌هایی قادر به ادامه حيات خواهند بود كه از موج های تغييرات نهراسند و با شرايط جديد كسب و كار خود هوشمندانه و آگاهانه مواجه شوند. اگر اين تغييرات ،بهنگام شناسایی، مديريت و مواجه با آن برنامه‌ريزی گردد و نسبت به ارائه خدمات و محصولات مطابق با سلايق مشتريان اقدام گردد، سازمان در مسير پويایی خود قادر به ادامه‌ی حيات با قابليت رقابت خواهد بود.

با توجه به اين نكته كه نظام بانكی به عنوان يكی از اصلی ترين بخش‌های مالی در هر كشور است، بايد بپذيريم كه اين بخش نيز از تاثير تغييرات مبرا نبوده و دير يا زود درگير اين دريای پرتلاطم خواهد شد. مفتخريم كه بگوئيم بانک صنعت و معدن نيز همگام با تغييرات فضای كسب و كار در شبكه بانكی و برخورد هوشمندانه باتغييرات ياد شده همواره تلاش كرده جزء برترين بانكهای كشور باشد.

اولين بانک توسعه ای در چارچوب برنامه های اقتصادی كشور و ضوابط بانک مركزی و با بكارگيری قابليت‌های عمليات بانكداری توسعه ای- سرمايه‌گذاری در جهت توسعه اقتصادی كشور در سال ۱۳۳۵ با نام بانک‏ اعتبارات صنعتی تاسيس شد و سپس در سال های بعد بانک توسعه صنعتی و معدنی ايران، بانک توسعه و سرمايه گذاری ايران، شركت سرمايه گذاری بانک های ايران و صندوق ضمانت صنعتی تشكيل گرديدند.

پس از پيروزی انقلاب اسلامی ايران اين بانک ها و موسسات مالی تحت نام بانک صنعت و معدن ادغام و اين بانک هم اكنون با برخورداری از سرمايه انسانی متخصص ، توانمند و كارآمد و در سايه كار تيمی بستری مناسب برای حضور و مشاركت بخش خصوصی و غير دولتی با استفاده از كليه ظرفيت های حرفه ای و با تجربه ۶۰ ساله فراهم نموده است.

مشتريان شركتی در بخش های صنعت ، معدن و زيرساخت بازار هدف بانک را تشكيل داده‌اند كه از طريق ستاد و شبكه شعب در سراسر كشور خدمات لازم به آنها ارائه می گردد. كسب سهم بازار ممتاز در شبكه بانكی در اعطای تسهيلات به بخش صنعت و معدن، نشان می دهد كه اين بانک از جايگاه ويژه‌ای در تامين مالی بخش مولد اقتصاد برخوردار است.

مدیریت بهینه‌ی دارایی‌ها و بدهی ‎های بانک، مدیریت مستمر ریسک ، قرار گرفتن در فهرست صد شركت برتر طی سال‌های متمادی، كسب رتبه ‏های بين‌المللی از سازمانهای معتبر رتبه بندي جهان،‌ انضباط مالی، توجه اكيد به ايفای نقش مسئوليت اجتماعی و موفقيت‌هایی از اين دست همگی گواهی بر عزم راسخ اين مجموعه در راستای پيشرفت و توسعه كشور دارد.

امروز اين بانک با نگاهی به ۶۰ سال گذشته پرافتخار ، چشم انداز روشنی را برای خود رسم كرده است، چشم اندازی كه درآن ساختار اين بانک براي انطباق با شرايط نوين ايجاد شده داخلی و بين المللی و تعامل با موسسات پيشرفته جهانی به شكلی مستمر ارتقاء مي‎يابد. ايجاد نقش موثر در تحقق اقتصاد مقاومتی و سند چشم انداز در راستای توسعه همه جانبه كشورمان براي نيل به جايگاهی در خور شان اين ملت بزرگ هدفی است كه من و همكارانم در بانک صنعت و معدن دنبال مي كنيم.

امروزه رفع تحریم‌ها شرایط لازم را برای توسعه فعاليت های بانكی و بانکداری الکترونیک فراهم ساخته؛ به ویژه با توجه به تسهیل ارتباطات بانکی با دیگر کشورها، امکان ورود تکنولوژی های جدید به کشور فراهم شده و فضای مناسبی برای تحول در نظام بانكی مهیا است. بانک صنعت و معدن نیز در آستانه هفتمين دهه خدمت رسانی خود،توسعه خدمات نوین و به خصوص استقرار سامانه بانکداری جامع متمرکز (CoreBanking) و پیاده سازی کامل آن در سال آینده را اولویت اصلی خود قرار داده تا شاهد تحول مهمی در توسعه خدمات اين بانک به فعالان اقتصادي باشیم.

با اعتقاد به همراهی و پشتيبانی هميشگی حضرت حق و با تكيه بر دانش و پشتكار مجموعه‌ی بانک صنعت و معدن بر آن هستيم تا در طلیعه شصتمين سال حضور بانک صنعت و معدن در اقتصاد کشور بتوانیم همراه با دولت تدبیر و امید گام های بلند تری در مسیر توسعه پایدار و آبادانی سرزمین مان برداریم.


کد مطلب: 7747

آدرس مطلب: http://tahrireno.ir/vdcg.t9urak9uupr4a.html

تحریر نو
  http://tahrireno.ir