سكان هدايت معاونت سيما در دستان پورمحمدی
28 آبان 1393 ساعت 12:27
رئيس سازمان صداوسيما در جديدترين حكم خود، علیاصغر پورمحمدی را به سمت معاونت سيما منصوب كرد.
رئيس سازمان صداوسيما در جديدترين حكم خود، علیاصغر پورمحمدی را به سمت معاونت سيما منصوب كرد.
به گزارش تحریرنو به نقل از روابطعمومی رسانهی ملی، دكتر محمد سرافراز در جديدترين حكم خود دكتر علیاصغر پورمحمدی را به سمت معاونت سيما منصوب كرد.
متن حكم رئيس رسانهی ملی خطاب به علیاصغر پورمحمدی به اين شرح است:
"جناب آقای دكتر علیاصغر پورمحمدی
نظر به مراتب تعهد، شايستگیها وتجارب مديريتی درازمدت و ارزشمند جنابعالی در رسانهی ملی، بهموجب اين حكم بهعنوان معاون سيمای سازمان منصوب میشويد.
متوقع است با بهرهگيری بيشينه از ظرفيتها و امكانات درونسازمانی و برونسازمانی در راستای تحقق ماموريتهای ذيل كوشا باشيد:
- ساماندهی و بازتعريف ماموريت شبكهها وكانالهای سيما
- اصلاح و نوسازی ساختار داخلی شبكهها متناسب با ماموريت و هويت شبكهها در راستای چابکسازی برونسپاری توليدات
- ارتقا و تعميق محتوايی برنامهها بر پايهی "دين" ، "اخلاق" و نيز "سبک زندگی اسلامی - ايرانی" و ايجاد نشاط و اميد در جامعه
- افزايش كيفيت برنامههای توليدی با توجه به گونهها وساختارهای موفق، جذاب و نوين و توليد آثار كوتاه نمايشی با هدف آموزش و ارتقای سطح فرهنگی جامعه
- ايجاد بانک اطلاعات جامع سيما (شامل اطلاعات مربوط به طرحها، فيلمنامهها، برنامهها، كارشناسان، عوامل توليد و نيز جداول پخش)
- ارتقای كيفی توليدات نمايشی (با توجه به جذابيت داستانی و هنری و نيز اثرگذاری پيام)
- توجه به ظرفيتها واستعدادهای جوانان مومن، انقلابی و آگاه
- همآهنگسازی نرخنامهی فعاليتهای توليدی و هنری در مراكز و شبكههای مختلف سيما.
ازخداوند متعال توفيقات روزافزون جنابعالی را در پيشبرد اهداف انقلاباسلامی و نيز تحقق منويات مقام معظم رهبری (مدظله والعالی) خواستارم.
در ضمن از كوششها و خدمات مجدانه جناب آقای دكتر دارابی در دورهی تصدی اين مسئوليت حساس و خطير سپاسگزاری میكنم و از خداوند متعال برای ايشان در مسئوليتهای جديد عزت و توفيق خواستارم.
محمد سرافراز رئيس سازمان"
بیوگرافی علیاصغر پورمحمدی
دكتر علیاصغر پورمحمدی متولد ۱۳۳۶ در خانوادهی روحانی و مبارز اهل رفسنجان ديده به جهان گشود. پدر وی حجتالاسلاموالمسلمين حاج شيخ عباس پورمحمدی از روحانيان نيكوكار و سادهزيست شهر رفسنجان بود كه از طرف امام (ره) اجازهی رسيدگی به امورات شرعی مردم را داشت و وكيل ايشان محسوب میشد.
علیاصغر پورمحمدی ۱۲ سال بيشتر نداشت كه تجربهی سخت و طاقتفرسای زندانهای رژيم ستمشاهی را پشتسر گذاشت. وی با وجود سن كم بعد از سخنرانی عليه رژيم پهلوی در شب قدر دستگير شد و عنوان جوانترين مبارز را بهخود اختصاص داد.
پورمحمدی كه برادر شهيد حجتالاسلاموالمسلمين علی پورمحمدی است تا زمان پيروزی انقلاباسلامی چندين دوره تبعيد در شهرهای مختلف ايران را پشت سر گذاشت، پس از پيروزی انقلاب و آغاز جنگ تحميلی وی نيز همچون ساير جوانان كشور به جبههها شتافت و حضوری چشمگير در دفاع از كيان اسلامی داشت.
دكتر علیاصغر پورمحمدی ديپلم رياضی خود را از دبيرستان صدر شهر قم، كارشناسی مهندسی صنايع را از دانشگاه فردوسی مشهد، كارشناسی ارشد جامعهشناسی را از دانشگاه شهيد بهشتی تهران و دكترای جامعهشناسی را از دانشگاه اصفهان اخذ كرد.
پورمحمدی فردی فعال در حوزهی فرهنگ و هنر قبل و بعد از انقلاب میشناسند. بازيگری در نقش ابوذر غفاری در تئاتری بههمين نام در سال ۱۳۵۵ و كارگردانی تئاتر فتح خونين در سال ۱۳۵۷ در كنار ساير فعاليتهای فرهنگی، هنری و انقلابی در كارنامهی وی قبل از انقلاب ديده میشود.
مسئوليت كميتهی تبليغات اسلامی رفسنجان، فعاليت در حزب جمهوری اسلامی، فعاليت در حوزهی نشر و مطبوعات، مسئوليت سنجش افكار عمومی صداوسيما، مدير خبر صداوسيمای مركز كرمان، سردبير اخبار بامدادی سيما، مديريت گروه فرهنگی و اجتماعی راديو در سال ۶۲، مدير گروه فرهنگی اجتماعی شبكهی اول و سوم سيما در سال ۷۳، مديريت شبكهی تهران و در نهايت مديريت شبكهی سهسيما و همزمان مسئوليت شورای سياستگذاری و همآهنگی ورزش صداوسيما بخشی از مسئوليتهای فرهنگی رسانهای دكتر پورمحمدی بعد از پيروزی انقلاباسلامی محسوب میشود.
شبكههای تهران و سهسيما در زمان مديريت پورمحمدی به رشد و شكوفايی چشمگيری دست يافتند. تجربيات گستردهی پورمحمدی در رسانه و آشنايی وی با حوزهی فرهنگ و هنر و تعامل خوب ايشان با گروههای مرجع بهويژه هنرمندان، در كنار ساير صلاحيتهای علمی و اخلاقی و تخصصی موجب شد تا دكتر سرافراز رئيس سازمان صداوسيما طی حكمی ايشان را به معاونت خود در امور سيما برگزيند و اينک سكان هدايت معاونت سيما در دستان دكتر علیاصغر پورمحمدی است.
کد مطلب: 1833
آدرس مطلب: http://tahrireno.ir/vdcg.w9qrak97wpr4a.html
تحریر نو
http://tahrireno.ir