متخصصین تغذیه عنوان می‌کنند؛

خواص مصرف فلفل دلمه برای افراد دیابتی

22 دی 1394 ساعت 17:11

به‌گفته‌ی متخصصین تغذیه، خوردن یک فلفل دلمه در روز موجب کاهش خطر ابتلا به چاقی و دیابت می‌شود.


به‌گفته‌ی متخصصین تغذیه، خوردن یک فلفل دلمه در روز موجب کاهش خطر ابتلا به چاقی و دیابت می‌شود.

به گزارش تحریرنو، افراد دیابتی مجبور به پیروی از یک رژیم غذایی خاص هستند. به‌گفته‌ی کارشناسان تغذیه، افزودن فلفل دلمه به رژیم غذایی این گروه از افراد نه تنها موجب کنترل سطح گلوکز خون‌شان می‌شود بلکه احتمال بروز عوارض و مشکلات حاد برای سلامت آن‌ها را نیز کاهش می‌دهد.

به‌گفته‌ی کارشناسان، فلفل دلمه موجب کاهش روند جذب کربوهیدارت‌ها و لیپیدها می‌شود. آنتوسیانین‌های موجود در فلفل دلمه مانع از فعالیت دو آنزیم گوارشی آلفاگلوکزیداز و لیپاز می‌شود. با کاهش فعالیت این دو آنزیم، هضم کربوهیدارت‌ها و لیپیدها هم کاهش می‌یابد، غلظت قند خون و لیپیدها هم کاهش می‌یابد در نتیجه سطح گلوکز خون فرد کنترل می‌شود.

فلفل دلمه حاوی میزان بالای مواد فیتوشیمیایی است که هم‌چون آنتی اکسیدان‌های قوی عمل می‌کنند. این ترکیبات هم‌چون تنظیفی مانع از رادیکال‌های آزاد مضر منتشرشده به‌واسطه‌ی فشار اکسایشی می‌شوند و ریسک بروز مشکلات ناشی از بیماری دیابت را کاهش می‌دهند.

هم‌چنین میزان کالری فلفل دلمه بسیار پایین است. در صورت چاقی و دارای سابقه‌ی دیابت خانوادگی، به شدت در معرض ابتلا به دیابت قرار دارید. مطالعات نشان داده اند مصرف فلفل دلمه در کنار ورزش به کاهش وزن کمک کرده و سطح قند خون شما را تحت کنترل نگه می دارد. فلفل دلمه دارای مواد چربی‌سوز است و سرعت متابولسم بدن را افزایش می‌دهد، در نتیجه چاقی را تحت کنترل نگه داشته و سلامت عمومی بدن شما را بهبود می‌بخشد.


کد مطلب: 4137

آدرس مطلب: http://tahrireno.ir/vdcg.w9trak9qupr4a.html

تحریر نو
  http://tahrireno.ir