محسنی در برنامه تلویزیونی تهران ۲۰؛
سطح مشارکت پذیری شهروندی را ارتقا می دهیم
7 اسفند 1396 ساعت 11:47
امیر محسنی شهردار منطقه ۱۷ تهران شنبه شب (۵اسفندماه) میهمان برنامه زنده تلویزیونی «تهران۲۰» بود تا درباره برنامه و چشم انداز ۴ساله توسعه منطقه بر مبنای شهری انسان محور به طور مستقیم با شهروندان گفتگو کند.
امیر محسنی شهردار منطقه ۱۷ تهران شنبه شب (۵اسفندماه) میهمان برنامه زنده تلویزیونی «تهران۲۰» بود تا درباره برنامه و چشم انداز ۴ساله توسعه منطقه بر مبنای شهری انسان محور به طور مستقیم با شهروندان گفتگو کند.
به گزارش تحریرنو به نقل از شهرداری منطقه ۱۷، محسنی با اشاره به اجرای طرح های موفق در این منطقه گفت: معتقدم که کارهای جهادی و پر سرعت در جای خودش خیلی عزیز است و باید انجام شود، اما برای شهر تهران و برای افق آینده منطقه مان باید با برنامه پیش برویم. برای رفع محرومیت از چهره منطقه برنامه داریم. بنابراین برای تهران ۱۴۰۰ در سه برش زمانی برنامه ریزی کردیم. برش نخست در ۱۱۰ روز محقق شد و ۴۰۴ مورد از موارد منطقه را برداشت کردیم. برش دوم برنامه دو ساله و برش سوم پایان برنامه چهار ساله در سال ۱۴۰۰ خواهد بود. از دیرباز محدودیت هایی بر این منطقه مترتب بوده، امیدواریم با اجرای این برنامه چهار ساله افق روشنی داشته باشد.
امیر محسنی شهردار منطقه۱۷ با بیان اینکه دارالشهدای تهران چون نگینی بر انگشتری شهر تهران می درخشد، تصریح کرد: این منطقه، ۴۰۰۰ شهید را تقدیم ایران عزیز کرده است. منطقه۱۷ مردمانی پای کار و صمیمی دارد، برخلاف تصور عموم، آمار جرم پایین تر از حد استاندارد شهر تهران را دارد. عطر و بوی شهدا در این منطقه باعث شده تا شرایط بسیار ویژه ای را داشته باشیم.
محسنی با اشاره به اینکه منطقه۱۷ تهران با مساحت ۸.۲کیلومتر مربع یکی از کوچکترین مناطق شهر تهران است، گفت: ۳۳ درصد از بافت فرسوده شهر تهران را منطقه ما به خود اختصاص داده است. بافت متراکم، کوچک مقیاس و ریزدانه در مجموع ۸۰ درصد از منطقه ما را در معرض آسیب جدی قرار داده است. با همکاری بسیار خوب اداره آموزش و پرورش منطقه۱۷، ماهانه ۲۰۰۰ ساعت آموزش در حوزه های مختلف به کودکان توسط شهرداری منطقه۱۷ داده شده که موضوع تفکیک پسماند و مهارتهای حفظ جان در هنگام وقوع از مهمترین موضوعات است.
شهردار منطقه۱۷ با بیان اینکه استاندارد فضای سبز برای هر نفر ۱۲ متر مربع است گفت: ما باید تا سال ۱۴۰۰ به این عدد برسیم. منطقه ما با توجه به شرایط سرزمینی و اقلیمی اش چنین امکانی را ندارد، بنابرابن اهدافی برای تحقق این موضوع پیش بینی شده است. محسنی در برنامه تهران۲۰ با تاکید بر اینکه برای توسعه سرانه فضای سبز در منطقه۱۷، دو هدف را دنبال می کنیم خاطرنشان کرد: هدف اول گرفتن مشارکت بخش خصوصی جهت بارگزاری تجاری و اداری در محیط های که امکانش هست. هدف دوم ایجاد و توسعه فضای سبز عمودی است.
شهردار منطقه۱۷ با بیان اینکه استاندارد فضای سبز برای هر نفر ۱۲ متر مربع است گفت: ما باید تا سال ۱۴۰۰ به این عدد برسیم. در منطقه باید سطح مشارکت پذیری شهروندان را ارتقا دهیم. با وجود ۲۷۰هزارنفر شهروند و مساحت کم فضای مناسب برای توسعه فضای سبز نداریم.بنابراین باید با شهروندان تعامل خوبی برای حفظ فضای سبز داشته باشیم و توسعه فضای سبز عمودی و فضای سبز پشت بام را با جدیت دنبال کنیم.
محسنی در این نشست تلویزیونی با اشاره به نوسازی بافت فرسوده در این منطقه گفت: یکی از طرح های مهم دولت، مسکن امید است که کلنگش در استان تهران در منطقه۱۷ زده شد. زمینی به مساحت ۱۵۰۰۰ مترمربع برای این موضوع در نظر گرفتیم. این زمین ۵۰۰ واحد مسکونی به عنوان ذخیره سازی به ما می دهد. از سازندگان بخش خصوصی دعوت کردیم و زمین را به طور رایگان در اختیار سازنده قرار می دهیم تا انگیزه بیشتری داشته باشند.
وی با اشاره به اعطای تسهیلات برای نوسازی بافت فرسوده گفت: به دلیل وجود بافت فرسوده با مجوز شهردار محترم تهران، مجوز طبقه پنجم را به عنوان هدیه به سازندگان می دهیم. شهروندان عزیز برای نوسازی به ما مراجعه کنند و از بسته های تشویقی نوسازی بهره مند شوند.
محسنی با اشاره به لزوم حضور مدیران شهری در میدان عمل گفت: پاشنه آشیل مدیران نبودن در بین مردم است. مدل جدید مدیریتی که شهردار تهران برای ما تکلیف کرده اند، مدیریت میدانی است. هر ماه یک روز در میان از ۶ تا ۹صبح به همراه معاونین و مدیران ذی ربط بازدید میدانی داریم. ۴۰۴ مورد در ۱۱۰ روز با این شیوه مرتفع شد. پاشنه آشیل مدیران نبودن در بین مردم است. ما در خط مقدم خدمت به مردم هستیم. هیچ مسئولی نزدیک تر از مدیران شهری برای راه اندازی کار مردم نداربم. اگر در بین مردم نباشیم دردشان را نمی دانیم و باید با حضور در میدان عمل بهترین عملکرد و تصمیم را برای اداره شهر بگیریم.
کد مطلب: 14994
آدرس مطلب: http://tahrireno.ir/vdcgty9q.ak9ty4prra.html