کارگردان "خواب تلخ":
در سینما قبل از بحران آب، بحران نان داریم
17 دی 1394 ساعت 18:43
محسن امیریوسفی: اگر بخواهم بهعنوان یک سینماگر راجع به بحران آب صحبت کنم، باید بگویم که در سینما قبل از بحران آب، بحران نان داریم که باید به آن نیز توجه داشت.
محسن امیریوسفی، نویسنده و کارگردان سینما در گفتوگو با ستادخبری دومین جشنوارهی فیلم و عکس "گزارش یک نگرانی" درخصوص بحران آب گفت: اگر بخواهم بهعنوان یک سینماگر راجع به بحران آب صحبت کنم، باید بگویم که در سینما قبل از بحران آب، بحران نان داریم که باید به آن نیز توجه داشت، اما بحران آب مسالهای کلی و مهم است که در بین مردم و سینماگران وجود دارد. زمانیکه میبینیم در همهجای دنیا میتوان با ساخت فیلم در همهی زمینهها، فرهنگسازی و الگوسازی گستردهای انجام داد و دغدغههای فراوانی را اشاعه کرد، چه بهتر که بحران آب که مهمترین مسالهی جامعهی بشری است را با سوژههای بکر، به تصویر بکشیم.
کارگردان "آتشکار" افزود: باید کاری کرد که کمتر شاهد هدر رفتن آب به اشکال مختلف باشیم، بعضی مواقع صحنههایی میبینیم که دل آدم را بهدرد می آورد، بهعنوان نمونه، برخی افراد بهراحتی از چکهکردن شیرآلات منزلشان میگذرند یا اینکه از آب بهجای جارو استفاده میکنند! فکر میکنم این نمونه اتفاقات بهزمان کودکی ما یعنی دورانی که بحران آب آنچنان که باید بهوجود نیامده بود، برمی گردد.
امیریوسفی تصریح کرد: اکنون باید بحران شدید آبرا برای خودمان تکرار کنیم و از هدر دادن این نعمت الهی و زندگی بخش جلوگیری کنیم و این مهم وظیفهی تکتک ما است، چون نعمتهای الهی بهوجود نیامده تا بیهوده مصرف شود.
این کارگردان سینما، در خصوص اهمیت جشنوارهی فیلم و عکس "گزارش یک نگرانی" بیان کرد: بهطور قطع چنین جشنوارههایی اثرات و بازخوردهای فراوانی را بهدنبال دارد، اگر به موبایلی که در دستتان است توجه کنید، یک دوربین فیلمبرداری با امکانات کامل یک رسانه را شامل میشود، یعنی هر انسان و شهروندی با این ابزار میتواند در دنیای تکنولوژی پیشرفتهی فعلی، در مورد بحران آب مانند یک رسانه عمل کند و اتفاقات مثبتی را رقم بزند، همین که با یک دوربین موبایل و بهسادگی میتوانیم قسمتی از بحران آبرا پوشش دهیم بسیار مفید واقع میشود و یقین بدانید بازخوردش از نوشته و گفته بیشتر خواهد بود.
گفتنی است، سیدجواد رضویان، بازیگر و کارگردان سینما و تلویزیون، دبیر دومین جشنوارهی فیلم و عکس گزارش یک نگرانی است و شرکتکنندگان میتوانند آثار خود را از طریق سایت جشنواره به نشانی www.twff.ir ارسال کنند.
کد مطلب: 4066
آدرس مطلب: http://tahrireno.ir/vdch.-nkt23nv-ftd2.html