گودرز شاهمرادی اعلام کرد؛

برگزاری جشنواره قلم در ۴ بخش دانش‌آموزان، معلمان، خانواده و طرح نگار

10 اسفند 1394 ساعت 13:31

مدیر آموزش از راه دور وزارت آموزش و پرورش گفت: جشنواره قلم در ۴ بخش دانش‌آموزان، معلمان، خانواده و طرح نگار برگزار،که در بخش دانش‌آموزان خلاقیت، نوآوری و کارآفرینی؛ در بخش معلمان، ارائه روش تولید محتوای الکترونیکی؛ در بخش خانواده، همکاری، همراهی و تحقق مشارکت و در بخش طرح‌نگار، خاطره‌نگاری و ثبت‌ تجربیات زنده پیش‌بینی شده است.


مدیر آموزش از راه دور وزارت آموزش و پرورش گفت: جشنواره قلم در ۴ بخش دانش‌آموزان، معلمان، خانواده و طرح نگار برگزار،که در بخش دانش‌آموزان خلاقیت، نوآوری و کارآفرینی؛ در بخش معلمان، ارائه روش تولید محتوای الکترونیکی؛ در بخش خانواده، همکاری، همراهی و تحقق مشارکت و در بخش طرح‌نگار، خاطره‌نگاری و ثبت‌ تجربیات زنده پیش‌بینی شده است.

به گزارش خبرنگار تحریرنو، نشست خبری اولین جشنواره قلم صبح امروز ۱۰ اسفند ماه ۱۳۹۴ با حضور "گودرز شاهمرادی"مدیر آموزش راه دور وزارت آموزش و پرورش و اصحاب رسانه در ساختمان زنده‌یاد علاقمندان وزارت آموزش و پروش برگزار شد.

در ابتدای این نشست خبری "گودرز شاهمرادی"مدیر آموزش راه دور وزارت آموزش و پرورش اظهار داشت: آموزش از راه دور به عنوان یک فرصت آموزشی برای دانش‌آموزان در داخل و خارج کشور از سال ۸۳ ایجاد شد.

وی با بیان اینکه طی سنواتی که آموزش از راه دور در کشور فعالیت کرده است به طور میانگین سالانه ۲۴۸ هزار و ۷۳۰ نفر تحت پوشش این آموزش‌ها قرار گرفته‌اند، گفت: تاکنون ۲ میلیون و ۷۲۶ هزار و ۱۳۴ نفر از آموزش از راه دور خدمات گرفتند.

شاهمرادی با اشاره به اینکه دو گروه شامل دانش‌آموزان لازم‌التعلیم که دسترسی به آموزش ندارند و افراد بزرگسال تحت پوشش آموزش‌ از راه دور قرار می‌گیرند، افزود: آموزش دانش‌آموزان لازم‌التعلیم که دسترسی به مدرسه را ندارند در آموزش از راه دور به صورت رایگان است و افراد بزرگسال باید هزینه‌ای پرداخت کنند که شهریه ثابت برای آموزش از راه دور ویژه بزرگسالان برای ۸ واحد درسی ۵۰ هزار تومان است و هر واحد درسی نیز بین ۵ تا ۱۱ هزار تومان هزینه دارد که در مجموع هزینه تحصیل بزرگسالان در مراکز آموزش از راه دور بین ۱۵۰ تا ۲۰۰ هزار تومان است.

وی با اشاره به اینکه سه هزار دانش‌آموز لازم‌التعلیم در حال حاضر در مراکز آموزش از راه دور تحصیل می‌کنند، ادامه داد: هم‌اکنون ۱۸۶ هزار نفر در هزار و ۷۰۳ مرکز آموزش از راه دور در حال تحصیل هستند و ۵۰۰ نفر نیز در مدارس آموزش از راه دور خارج از کشور تحصیل می‌کنند.

مدیر آموزش از راه دور وزارت آموزش و پرورش به سند تحول بنیادین آموزش و پرورش اشاره کرد و گفت: در راهکار شماره ۴ سند تحول بنیادین آموزش و پرورش به عدالت آموزشی در کشور اشاره شده است و ما معتقدیم که آموزش از راه دور می‌تواند منادی عدالت آموزشی باشد؛ ضمن اینکه در راهکار ۷ سند تحول بنیادین به بهره‌گیری هوشمندانه از فناوری نوین در نظام تعلیم و تربیت اشاره شده است که معتقدیم آموزش از راه دور باید در این زمیه پیش‌قراول باشد.

وی با بیان اینکه در خصوص فعالیت آموزش از راه دور در شورای آموزش و پرورش آسیب‌شناسی صورت گرفته است، افزود: یکی از این موارد فرهنگسازی است یعنی باید در خصوص آموزش از راه دور اطلاع‌رسانی کنیم و همه مردم آن را بشناسند و شعار ما نیز "آموزش آسان، با کیفیت، همه جا و برای همه" است.

شاهمرادی با تأکید بر اینکه آموزش از راه دور به صورت نیمه حضوری و غیرحضوری ارائه می‌شود، ادامه داد: سه روش آموزشی شامل کتاب پایه، آموزش الکترونیکی و دیداری و شنیداری پیش‌بینی شده است.

وی با بیان اینکه برنامه جامع توسعه را در دست بررسی داریم، اظهار داشت: توسعه کمی براساس نقشه راه مدنظر است اما اولین اولویت، کیفیت فعالیت‌های آموزش از راه دور است و اینکه بتوانیم از طریق مدارس آموزش از راه دور، پوشش تحصیلی را بالا ببریم.

مدیر آموزش از راه دور وزارت آموزش و پرورش به توانمندسازی نیروی انسانی آموزش از راه دور اشاره کرد و گفت: دوره آموزشی ۴۴ ساعته برای مدیران آموزش از راه دور در استان‌ها اجرا کردیم و برای ۷ هزار پرسنل نیز دوره آموزشی غیرحضوری پیش‌بینی شد. ضمن اینکه نظارت جامع نیز در سه بخش عمومی، تخصصی و عالیه اجرا می‌شود که نظارت عمومی با همکاری مراکز آموزش از راه دور به عنوان نظارت همتا هر نیم‌سال انجام می‌شود.

شاهمرادی از اخذ مجوز برای ایجاد مدارس آموزش از راه دور خیریه خبر داد و بیان داشت: مجوز ایجاد مرکز آموزش از راه دور خیریه امام سجاد(ع) را در سنندج گرفته‌ایم و برای سال آینده این مرکز راه‌اندازی خواهد شد.

وی به فعالیت جشنواره قلم اشاره کرد و افزود: کار بررسی برای راه‌اندازی جشنواره از دو سال پیش آغاز شد و در نظر گرفتیم با استفاده از ظرفیت ارزشمند مدارس آموزش از راه دور و مشارکت‌های بخش‌های داخلی آموزش و پرورش و بخش خصوصی بتوانیم توانمندی آموزش از راه دور را تبیین کنیم و دانش‌آموزان بیشتری را تحت آموزش قرار دهیم.

شاهمرادی با بیان اینکه ستاد برگزاری این جشنواره فعالیت خود را از مهرماه شروع کرده است، گفت: "توسعه و تعمیق خلاقیت و نوآوری و کارآفرینی"، "ایجاد فرصت‌های برابر برای دانش‌آموزانی که در مدارس آموزش از راه دور حضور دارند"، "ایجاد انگیزه و نشاط و خودباوری برای دانش‌آموزان"، "ارتقای سطح کیفی فعالیت‌ها"، "تشویق و ترغیب مخاطبان به ارائه فکرهای نو"، "استفاده از ابزارهای نوین برای تعامل هدفمند خانواده" و "ترغیب معلمان به فعالیت‌های بیشتر" از جمله اهداف این جشنواره است.

وی در خصوص بخش‌های این جشنواره بیان داشت: این جشنواره در ۴ بخش دانش‌آموزان، معلمان، خانواده و طرح نگار برگزار می‌شود که در بخش دانش‌آموزان دریافت خلاقیت، نوآوری و کارآفرینی؛ در بخش معلمان، ارائه روشی نو در تولید محتوای الکترونیکی؛ در بخش خانواده، همکاری، همراهی و تحقق مشارکت و در بخش طرح‌نگار، خاطره‌نگاری و ثبت‌ تجربیات زنده و همچنین ارسال آثار رسانه‌ها پیش‌بینی شده است و علاقه‌مندان می‌توانند آثار خود را از امروز در سامانه ghalam.medu.ir ثبت کنند.

وی با بیان اینکه اختتامیه این جشنواره در ۲۹ اردبیهشت ۹۵ برگزار خواهد شد افزود: این اولین جشنواره است و در نظر داریم در کنار اخذ ایده‌ها و خاطره‌ها بتوانیم شرایطی را فراهم کنیم که محصلان آموزش از راه دور همزمان با تحصیل به فکر کارآفرینی و آینده خود نیز باشند.


کد مطلب: 4787

آدرس مطلب: http://tahrireno.ir/vdch.6nkt23nqqftd2.html

تحریر نو
  http://tahrireno.ir