رئیس نمایشگاه کتاب:
مردم بهار فرهنگی ایران را تنها نمی گذارند
25 ارديبهشت 1395 ساعت 16:36
رئیس بیست و نهمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران با اشاره به استقبال مردم از نمایشگاه امسال گفت: مردم ثابت کردند که بهار فرهنگی ایران را تنها نمی گذارند.
رئیس بیست و نهمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران با اشاره به استقبال مردم از نمایشگاه امسال گفت: مردم ثابت کردند که بهار فرهنگی ایران را تنها نمی گذارند.
به گزارش خبرنگار تحریرنو، سیدعباس صالحی عصر شنبه در مراسم اختتامیه بیست و نهمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران که در سالن تشریفات شهر آفتاب برگزارشد گفت: امروز که روز پایانی نمایشگاه است خوشبختیم که اعلام کنیم این ۱۱ روز تجربه دلنشینی برای ما بود.
وی افزود: وقتی صحبت جابجایی نمایشگاه کتاب به شهر آفتاب مطرح شد سه دغدغه وجود دارد که یکی مربوط به کسانی بود که به این نقل مکان می اندیشیند و اینکه آیا این مکان آماده خواهد شد؟ آیا ناشران همراهی خواهند کرد؟ و آیا مردم با نمایشگاه قهر نخواهند کرد.
صالحی از آماده شدن مکان برگزاری نمایشگاه ، استقبال ناشران و مهمتر از همه حضور مردم به عنوان تجربه دلنشین یاد کرد و گفت: هر جا که مردم بیایند عطرشان فضا را پر می کند و انگیزش سازی دارد.
وی همه این اتفاق های مبارک را به برکت همدلی ها و همراهی ها دانست و ضمن تشکر از شهردار تهران و همکارانش که در آماده سازی نمایشگاه تلاش کردند و از تشکل های نشر و ناشران که این نقل مکان را پذیرفتند تجلیل کرد.
معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی همچنین از علی جنتی و همکاران خود در وزارت ارشاد تشکر کرد.
وی با ارائه گزارشی از عملکرد نمایشگاه بیست و نهم گفت: ناشران داخلی حضور پررنگی داشتند که هزار و ۵۱۸ ناشر عمومی، ۵۵۹ ناشر دانشگاهی، ۱۴۵ ناشر آموزشی و ۳۴۲ ناشر کودک و نوجوان فضای نمایشگاه را فضای اندیشه و کتاب کردند.
صالحی با اشاره به فعالیت های بخش بین الملل گفت: در این بخش ناشران با تعداد بیشتری از آثار و کیفیت بهتر شرکت کردند و ما سال ها شرمگین بودیم که نام نمایشگاه عنوان بین المللی دارد اما نمای بین الملل ندارد.
وی افزود: در دو سال اخیر این مسیر رونق بیشتری یافت و اکنون با این مکان شکوهمند و ارزشمند میهمانان خارجی مجذوب آن شده اند و می توان به آینده نمایشگاه بیشتر اندیشید و بهتر برنامه ریزی کرد.
وی اظهار امیدواری کرد: سی و امین نمایشگاه بین المللی کتاب آنگونه باشد که دریچه ای به دیپلماسی فرهنگی و عمومی جمهوری اسلامی ایران باز شود.
وی از نامگذاری هر یک از روزهای نمایشگاه به نام یکی از کشورها یاد کرد و گفت: با برگزاری نشست ها و فعالیت های انجام شده، امسال وجه بین المللی نمودارتر شد.
رئیس نمایشگاه کتاب همچنین به نشست ها و حرکت های فرهنگی نمایشگاه اشاره کرد و گفت: این حرکت ها قدم های رو به جلوی خوبی طی کرده و امسال دو سرای اهل قلم، دو کتاب نامه، تالار گفت و گو و همچنین برپایی مجموعه سالن های چهارگانه در بخش های عمومی، کودک، دانشگاهی و بین الملل موقت عمل کردند.
صالحی درباره نشست های سرای اهل قلم در بخش کودک و نوجوان گفت: ۸۵ سخنرانی و ۳۰ نشست در این بخش عملا یک آکادمی کودک را تجربه کرد.
وی حضور سازمان ها و مراکز علمی و فرهنگی در نمایشگاه یک میعادگاه مراکز علمی و فرهنگی دانست و گفت: حوزه های فرهنگی شهرداری تهران امسال فعالیتی بیشتر داشتند و نهادهای مردمی نیز در گروه های ترویج کتاب حضور خوبی داشتند.
وی با مژده اینکه نمایشگاه کتاب تهران صاحبخانه شد گفت: نگاه امروز این است که جرقه سی و امین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران از فردا زده می شود چون با تفاهمنامه ای که بین وزیر ارشاد و شهرداری تهران امضا شد نمایشگاه کتاب صاحبخانه شد.
کد مطلب: 5498
آدرس مطلب: http://tahrireno.ir/vdch.wnmt23nk6ftd2.html