در حاشیه برگزاری دهکده چاقی عنوان شد؛
نصب چراغ راهنما روی مواد غذایی
23 مهر 1397 ساعت 11:20
همزمان با روز جهانی چاقی و با هدف آگاه سازی عموم جامعه نسبت به چاقی،کمک به تشخیص به موقع از طریق شاخص توده بدنی( BMI ) از طریق اندازه گیری قد و وزن و حساس کردن عموم جامعه نسبت به چاقی و اضافه وزن و اهمیت سبک زندگی ( تغذیه- ورزش) برای اولین بار در سطح کشور چراغ راهنما بر روی مواد غذایی نصب می شود.
همزمان با روز جهانی چاقی و با هدف آگاه سازی عموم جامعه نسبت به چاقی،کمک به تشخیص به موقع از طریق شاخص توده بدنی( BMI ) از طریق اندازه گیری قد و وزن و حساس کردن عموم جامعه نسبت به چاقی و اضافه وزن و اهمیت سبک زندگی ( تغذیه- ورزش) برای اولین بار در سطح کشور چراغ راهنما بر روی مواد غذایی نصب می شود.
به گزارش تحریرنو ؛ زهره پوراحمدی نماینده اداره کل نظارت بر مواد خوراکی آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: چاقی در بعضی از مواقع به خاطر دریافت مواد غذایی ایجاد میشه و ارتباط بسیار مستقیمی دارد با بیماری هایی که ما به اصطلاح به آن می گوییم بیماری های غیر واگیر که مانند دیابت، فشار خون بالا، بیماری های قلبی عروقی و خیلی از موارد دیگرکه در چاقی دخیل هستند.
وی تصریح کرد: وزارت بهداشت و سازمان غذا دارو برنامه های را دارد در خصوص پیشگیری و کاهش بیماری های غیر واگیر که ناشی از مصرف غذاهای نا مناسب و رژیم های است.
باورهای غلطی در رژیم های غذائی وجود دارد که روز به روز خود را بیش تر نمایان می کند. غذاهای سرشار از مواد مغذی می توانند در افزایش وزن موثر باشند.
اگر ما رژیم غذایی مناسبی داشته باشیم و مواد غذایی سالمی را انتخاب کنیم در واقع یماریهای غیر واگیر دار دوری کرده ایم.
وی خاطر نشان کرد: سازمان غذا و دارو در خصوص پیشگیری از چاقی و اصلاح شیوه غذایی برنامه هایی را تدارک دیده که یکی از آنها برچسب های چراغ راهنما یا نشانگرهای تغذیه ای بر روی مواد غذایی است این برچسب ها نشان دهنده میزان شکر، نمک، چربی و اسید چرب ترانس خوراکی محصولات مصرفی است.
پوراحمدی در ادامه عنوان کرد: با نصب چراغ راهنما یا نشانگرهای تغذیه ای روی فرآورده های غذایی، مردم بر اساس رنگ های قرمز، زرد یا نارنجی و سبز که روی برچسب های انواع این محصولات نصب شده ، می توانند برای سلامت خود تصمیم گیری کنند.
وی افزود: رنگ های مشخص شده روی برچسب های محصولات غذایی، میزان شکر، نمک، چربی و اسید چرب ترانس خوراکی را برای مردم مشخص می کند.
این کارشناس تغذیه در ادامه با بیان اینکه این رنگ ها چه مفهومی دارند عنوان کرد: رنگ قرمز نشاندهنده آن است که فرد باید در مصرف آن فرآورده یا خوراکی مراقبت کند. رنگ زرد یا نارنجی نشانه هشدار است و رنگ سبز هم یعنی اینکه این خوراکی مطلوب است و نگرانی از بابت مصرف آن وجود ندارد.
نماینده اداره کل نظارت بر مواد خوراکی آشامیدنی سازمان غذا و دارو در پایان عنوان داشت: بهترین شیوه درمانی در اضافه وزن و چاقی، درمانی است که به طور هم زمان شامل اصلاح دررژیم غذایی، تغییر در فعالیت بدنی و رفتار درمانی باشد. به طور کلی در تغذیه درمانی چاقی نکاتی وجود دارد که باید برای دستیابی به کاهش وزن موفق و همراه با سلامتی و هم چنین حفظ وزن کاهش یافته به آن توجه کرد.
دهکده چاقی به مناسبت ۱۱ اکتبر روز جهانی چاقی، با محوریت چاقی و دیابت به همت شرکت نوونوردیسک پارس و شهرداری منطقه ۲۲ در ورودی اصلی دریاچه شهدای خلیج فارس واقع شده است و با هدف آگاهی رسانی درخصوص مضرات چاقی و ارائه خدمات به شهروندان تا سه روز به مراجعان رایگان خدمات میدهد.
کد مطلب: 16957
آدرس مطلب: http://tahrireno.ir/vdchqwnz.23n-mdftt2.html