جشنواره‌ی موسیقی جوان میزبان آثار کلاسیک

4 تير 1393 ساعت 13:30

هشتمین جشنواره‌ی موسیقی جوان با اضافه‌شدن بخش موسیقی کلاسیک جهانی در نیمه‌ی دوم شهریورماه سال جاری برگزار می‌شود.


هشتمین جشنواره‌ی موسیقی جوان با اضافه‌شدن بخش موسیقی کلاسیک جهانی در نیمه‌ی دوم شهریورماه سال جاری برگزار می‌شود.

به گزارش تحریرنو، علی ترابی، رئیس انجمن موسیقی ایران، گفت: هشتمین جشنواره‌ی موسیقی جوان با حضور اساتید صاحب‌نام در ترکیب هیئت داوران و با استفاده از تجربیات آنان برگزار می‌شود.


مدیر اجرایی جشنواره‌ی موسیقی جوان ادامه داد: سال گذشته این رویداد همان‌طور که انتظار می‌رفت با استقبال خوب و سطح کیفی مطلوب برگزار شد که بخشی از این موفقیت مدیون حضور اساتید به‌نام موسیقی ایران هم‌چون شهرام ناظری، حسین علیزاده و داریوش طلایی در هیئت داوران بود.

ترابی با بیان این‌که مهلت ارسال فرم درخواست شرکت در جشنواره تا ۱۵ تیرماه خواهد بود افزود: علاقه‌مندان برای حضور در جشنواره باید فرم مربوطه را تکمیل کرده و نمونه‌ی تصویری نوازندگی خود را به دبیرخانه ارسال کنند.

وی خاطرنشان کرد: معمولا استقبال علاقه‌مندان برای حضور در روزهای پایانی فراخوان بیش‌تر خواهد بود چرا که هنرمندان به‌دنبال آمادگی هرچه بیش‌تر در نمونه‌های تصویری ارسالی خود هستند.

رئیس انجمن موسیقی ایران با اشاره به حضور اساتید موسیقی سنتی و کلاسیک در ترکیب هیئت داوران، از ذکر نام آن‌ها خودداری کرد.

وی گفت: بخش نخست داوری بر روی نمونه‌های ارسالی انجام خواهد گرفت و پس از آن هنرمندانی که از توانایی لازم برخوردار بودند در بخش نهایی، با اجرای موسیقی در شهریورماه به صحنه می‌روند.

وی جشنواره‌ی موسیقی جوان را یکی از اتفاقات مهم عرصه‌ی موسیقی برشمرد و گفت: این رویداد فرصت ارزیابی جوانان و سرمایه‌های موسیقی کشور را فراهم می‌سازد.

هشتمین جشنواره‌ی موسیقی جوان با هدف شناسایی و تشویق موسیقی‌دانان جوان مستعد و خلاق در سراسر کشور، در دو حوزه‌ی موسیقی دستگاهی ایرانی و موسیقی کلاسیک به دبیری هومان اسدی در نیمه‌ی دوم شهریورماه برگزار برگزار می‌شود.

در بخش موسیقی دستگاهی ایرانی خوانندگان و نوازندگان سازهای تار، سه‌تار، سنتور، کمانچه، نی، عود و قانون و در بخش موسیقی کلاسیک نوازندگان سازهای پیانو، ویلن، ویولا، ویلنسل، فلوت، ابوا، کلارینت و گیتار کلاسیک به رقابت خواهند پرداخت.

معیارهای ارزیابی آثار عبارت‌اند از رعایت آداب صحنه، دقت در کوک، نحوه‌ی جمله‌بندی، آرتیکولاسیون، آگوگیک، دینامیک، سرعت صحیح اجرا، کیفیت و رنگ‌آمیزی صدا و توجه به سبک‌شناسی آثار.

جشنواره در بخش‌های گروه سنی الف: ۱۰ تا ۱۵ سال (متولدین سال‌های ۱۳۷۸ تا ۱۳۸۳)، گروه سنی ب: ۱۶ تا ۲۱ سال (متولدین سال‌های ۱۳۷۲ تا ۱۳۷۷) و گروه سنی ج: ۲۲ تا ۲۷ سال (متولدین سال‌های ۱۳۶۶ تا ۱۳۷۱) برگزار خواهد شد.

بخش تک‌خوانی موسیقی سنتی ایرانی میزبان گروه‌های سنی الف: ۱۵ تا ۲۱ سال (متولدین سال‌های ۱۳۷۲ تا ۱۳۷۸) و گروه سنی ب: ۲۲ تا ۲۷ سال (متولدین سال‌های ۱۳۶۶ تا ۱۳۷۱).


کد مطلب: 761

آدرس مطلب: http://tahrireno.ir/vdchtznqd23n-.ft2.html

تحریر نو
  http://tahrireno.ir