در همایش سالانه انجمن آسیب شناسی ایران مطرح شد؛
بدون آزمایشگاه و پاتولوژی هیچ کاری نمی توانیم انجام دهیم
3 مهر 1398 ساعت 15:15
رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، با اشاره به جایگاه رشته آسیب شناسی در نظام سلامت، گفت: بدون آزمایشگاه و پاتولوژی هیچ کاری نمی توانیم انجام دهیم.
رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، با اشاره به جایگاه رشته آسیب شناسی در نظام سلامت، گفت: بدون آزمایشگاه و پاتولوژی هیچ کاری نمی توانیم انجام دهیم.
به گزارش تحریرنو از دبیرخانه انجمن آسیب شناسی ایران، علی نوبخت، روز چهارشنبه در بیست و یکمین همایش سالانه انجمن علمی آسیب شناسی ایران در مرکز همایش های رازی تهران، افزود: این رشته آن قدر اهمیت دارد که علم پزشکی به واسطه آن توسعه یافته است.
وی ادامه داد: برای هر رشته پزشکی نیازمند الگوهایی هستیم و رشته آسیب شناسی و پاتولوژی، تعداد زیادی از این الگوها را دارد.
نوبخت به موضوع مالیات پزشکان اشاره کرد و افزود: همه اقشار و صنوف موظف به پرداخت مالیات عادلانه هستند و جامعه پزشکی هم از این قاعده مستثنی نیست. اما، به یکباره سال گذشته شاهد بودیم که فقط جامعه پزشکی را رصد کردند و این موضوع مورد اعتراض پزشکان است.
وی با اشاره به اعداد و ارقامی که در ارتباط با مالیات پزشکان مطرح شده است، گفت: این اعداد و ارقام مبنای علمی نداشته و بودجه سال ۹۹ فرصتی برای اصلاح و رفع ابهام از این موضوع است.
در ادامه این مراسم رئیس کل سازمان نظام پزشکی، با تاکید بر ارتقا استانداردهای پزشکی برای خدمت بهتر به مردم، گفت: جامعه پزشکی با خدمت و رعایت اخلاق می تواند شان حرفه خود را حفظ کند.
محمدرضا ظفرقندی، اظهارداشت: جامعه پزشکی کشور به بزرگان رشته آسیب شناسی و پاتولوژی مدیون است و در مقابل آنها تعظیم می کنند.
وی با عنوان این مطلب که رشته آسیب شناسی و پاتولوژی قاعده علم پزشکی است، افزود: این رشته و حرفه در همه مراحل پزشکی، حرف آخر را می زند.
ظفرقندی ادامه داد: از غربالگری تا تشخیص و درمان، جامعه پزشکی مدیون خدمات رشته آسیب شناسی و پاتولوژی است.
رئیس کل سازمان نظام پزشکی، بر نقش آزمایش ها در تشخیص بیماری ها تاکید کرد و گفت: با توجه به جایگاه رفیع رشته آسیب شناسی و پاتولوژی، لازم است که این رشته از استانداردهای بالایی برخوردار باشد.
وی، کنترل کیفی آزمایش های پزشکی در تشخیص و درمان بیماری ها را بسیار حائز اهمیت دانست و افزود: شرایط باید به گونه ای باشد که بتوان از استانداردهای بین المللی نیز برخوردار شد.
ظفرقندی تاکید کرد: دغدغه ما رعایت استانداردها است، بنابراین اگر کیت های آزمایشگاهی استاندارد نباشد، بیمار آسیب می بیند.
رئیس کل سازمان نظام پزشکی، در ادامه بر محاسبه هزینه تمام شده خدمت برای رعایت کنترل کیفی خدمات تاکید کرد و گفت: اگر استانداردها رعایت نشود، شاهد کاهش کیفیت خدمات و آسیب بیماران خواهیم بود.
وی افزود: ما موظف و متعهد به رعایت استانداردهای پزشکی هستیم و قسم خورده ایم که این استانداردها را برای خدمت به مردم رعایت کنیم.
ظفرقندی با اشاره به هجمه هایی که علیه جامعه پزشکی کشور اتفاق می افتد، گفت: آنهایی که علیه جامعه پزشکی هجمه می کنند، نمی دانند که بی اعتمادی مردم به جامعه پزشکی چه آسیبی به سلامت مردم می زند.
وی افزود: راه بطلان این هجمه ها، خدمت بیشتر به مردم و رعایت اخلاق پزشکی است.
کد مطلب: 19639
آدرس مطلب: http://tahrireno.ir/vdchw-nz.23nwxdftt2.html