امرودی در اختتامیه‌ی جشنواره‌ی شمسه اعلام کرد:

امیدوارم شاهد اجرای جشنواره‌ی شمسه به‌عنوان یک حرکت منسجم، عمیق و فراگیر باشم

4 آذر 1394 ساعت 22:54

معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران گفت: شمسه امروز با تکیه بر سرمایه‌ی اجتماعی، انسجام فرهنگی در سطح محلات به‌وجود آورده است و امیدواریم که یک‌روز شاهد اجرای این جشنواره‌ی شمسه به‌عنوان یک حرکت منسجم، عمیق و فراگیر در سراسر کشور باشیم.


معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران گفت: شمسه امروز با تکیه بر سرمایه‌ی اجتماعی، انسجام فرهنگی در سطح محلات به‌وجود آورده است و امیدواریم که یک‌روز شاهد اجرای این جشنواره‌ی شمسه به‌عنوان یک حرکت منسجم، عمیق و فراگیر در سراسر کشور باشیم.

به گزارش تحریرنو، حجت‌الاسلام‌والمسلمین میثم امرودی درآیین معرفی برگزیدگان واهدای جوایز برترین‌های چهارمین دوره‌ی مجموعه جشنواره‌های شمسه که با حضور گسترده‌ی فعالان سراهای محلات و هنرمندان برگزار شد، گفت: شمسه یکی از یادگاری‌های خوب شهر تهران است و سرمایه‌ی اجتماعی خوب و گران‌بهایی به‌واسطه‌ی آن در تهران شکل گرفته است.

وی با تاکید بر این که رویکرد شمسه باید تقویت عناصر متدین فرهنگی باشد افزود: دغدغه‌ی شمسه در محلات باید پیش‌گیری و کنترل آسیب‌های اجتماعی با بهره‌گیری از ابزار هنر باشد و مدیران فرهنگی و اجتماعی آسیب‌شناسی از جشنواره‌های موجود را جدی بگیرند تا این ظرفیت‌ها در مدیریت تغییرات فرهنگی موثر باشند.

امرودی اظهار داشت: جشنواره‌ی شمسه با بهره‌گیری از آموزه‌های ناب قرآن، نهج‌البلاغه و فعالیت‌های هنری و هم‌چنین اراده‌ی جدی دست‌اندرکاران آن نقش مهمی را در ایجاد پویایی و تحول در نسل جوان جامعه و شهروندان ايجاد كرده است.

وی افزود: جشنواره‌ی شمسه امسال با ساختار مدیریت شهری در سطح نواحی متمركز شده و بر اساس محورهای سه‌گانه‌ی هویت، سبک زندگی و مدیریت تغییرات فرهنگی و اهداف کلان ۱۸گانه‌ی شهرداری تهران با شعار "توان‌مند‌سازی کانون‌های محلی" تلاش دارد تا در حوزه‌ی فرهنگی بتواند ادبیات مشترکی جهت انتقال صحیح مفاهیم جشنواره با بهره‌گیری از ظرفیت محوری و توانایی‌های شهروندان ایجاد نماید.

معاون اجتماعی و فرهنگی شهردار تهران با بيان اين‌كه شمسه تجربه‌ای نوين از جشنواره‌های شهری برای شهروندان تهرانی در ۳۵۴ محله تهران است، ادامه داد: شمسه جشنواره‌ای همگانی است كه به‌واسطه‌ی سرمايه‌ی اجتماعی نهفته در محله‌های شهر معنا می‌شود وشاخص‌های هويتی محله و بارهای معنوی فرهنگی اقتصادی تاريخی جغرافيايی و هويت شهر را نمايان‌تر می‌كند.

امرودی خاطرنشان کرد: شمسه امروز انسجام فرهنگی در سطح محلات به‌وجود آورده است و امیدواریم که یک‌روز شاهد اجرای این جشنواره‌ی شمسه به‌عنوان یک حرکت منسجم، عمیق و فراگیر در کل کشور باشیم.

هم‌چنین، عباداله رمضانی مدیرکل فرهنگی شهرداری تهران ضمن خیرمقدم به برگزیدگان ودبیران تخصصی شمسه گفت: از هم‌راهی بی‌شائبه‌ی شهروندان در این دوره از جشنواره‌ی شمسه سپاس‌گزارم.

وی با اشاره به این‌که امروز آیین تقدیر و تجلیل برگزیدگان شمسه است بیان داشت: آرزوی سالی پربرکت برای مجموعه محلات را در پنجمین دوره‌ی جشنواره‌های شمسه دارم.

وی با اشاره به این‌که مجموعه‌ جشنواره‌های شمسه فرصت تدبیر و هدایت مجموعه‌ی محلات است، خاطرنشان کرد: امسال قریب به ۶۰هزار نفر از شرکت‌کنندگان تهرانی در ۱۲رشته مجموعه جشنواره‌های شمسه در فضای رقابتی شرکت و از برنامه‌های آموزشی و ترویجی شمسه بهره‌مند شدند، گفت: هم‌چنين ۷۲۰ منتخب منطقه‌ای در سطح مناطق ۲۲گانه پایتخت و ۴۰۰ منتخب شهری در مجموعه‌ جشنواره‌های شمسه داشتیم و با توجه به رویکرد، از بين ۳۵۴ محله‌ی تهران ۱۳۰ محله‌ی برتر كه بيش‌ترين فعاليت را در جذب مخاطبين داشته‌اند معرفی شدند.

تقدیر از برگزیدگان،خبرنگاران و رسانه‌های برتر شمسه‌ای:

حمید کیانی، دبیر مجموعه جشنواره‌های شمسه و معاون برنامه‌ریزی اداره‌کل فرهنگی شهرداری تهران درباره‌ی بخش تقدیر از رسانه‌ها اظهار داشت: در آیین اختتامیه‌ی چهارمین دوره‌ی جشنواره‌های شمسه، خبرنگاران و رسانه‌های برتر شمسه‌ای معرفی و تقدیر شدند.

وی افزود: در طول برگزاری چهارمین دوره‌ی جشنواره‌های شمسه، از زمان افتتاحیه تا مراحل گوناگون جشنواره، خبرنگاران تلاش‌گر و رسانه‌های ارزش‌مند کشورمان، همواره در کنار شمسه بودند که بر همین مبنا، تصمیم گرفته شد تا در چهارمین دوره‌ی جشنوار‌ه‌های شمسه، خبرنگاران و رسانه‌هایی که بیش‌ترین تعامل و هم‌راهی را با این جشنواره‌ی مردمی داشته‌اند، از سوی ستاد خبری جشنواره‌ی آئینی، فرهنگی، هنری و تجسمی شمسه، شناسایی شوند و در مراسم اختتامیه‌ی جشنواره‌ی شمسه مورد تقدیر قرار بگیرند.

آيين اختتاميه‌ی جشنواره‌ی شمسه برای چهارمین سال پیاپی در ۱۲ عنوان جشنواره‌ی قرآن در زندگی، نهج البلاغه و زندگی، دعا و نیایش، فیلم، تئاتر، نقاشی و تندیس، گرافیک و تصویرسازی، خوش‌نویسی، سرود و موسیقی، کاریکاتور، شعر و ادب و عکس با تقدیر از برگزیدگان در ایوان شمس برگزار شد.


کد مطلب: 3464

آدرس مطلب: http://tahrireno.ir/vdci.qapct1a55bc2t.html

تحریر نو
  http://tahrireno.ir