آخرین پیش‌بینی‌ها از انتصاب مدیران رسانه‌ی ملی

27 آبان 1393 ساعت 10:40

حکم انتصاب علی‌اصغر پورمحمدی که جای خالی او در صدا‌و‌سیما احساس می‌شد به‌عنوان معاون سیما امضا شد.


حکم انتصاب علی‌اصغر پورمحمدی که جای خالی او در صدا‌و‌سیما احساس می‌شد به‌عنوان معاون سیما امضا شد.

تحریرنو: بحث تغییرات در صداوسیما با حضور محمد سرافراز به‌عنوان رئیس جدید رسانه‌ی ملی به‌موضوع روز در این سازمان تبدیل شده و هم گمانه‌زنی‌های فراوانی شنیده می‌شود و هم عده‌ای آرزوها و خواسته‌های‌شان را در قالب پیش‌بینی مدیران جدید صداوسیما مطرح می‌کنند.

در این بین به‌نظر می‌رسد اتفاقات خوبی در انتصاب مدیران رسانه‌ی ملی رخ خواهد داد و همان‌طور که عزت‌اله ضرغامی در یکی از آخرین گفت‌وگو‌هایش پیش‌بینی‌ کرده بود، سازمان در انتظار تحولات مثبتی قرار دارد.

در سال‌های اخیر، در حوزه‌ی رادیو و البته تلویزیون، دو مدیر موفق حضور داشتند که استعفای اولی و برکناری دومی کام بسیاری را در صدا‌وسیما تلخ کرد. نخست حسن خجسته معاون سابق صدا بود که از دوران حضور او در این معاونت به‌عنوان دوران طلایی رادیو نام برده می‌شود و دیگری علی‌اصغر پورمحمدی که به‌دلیل بروز برخی مشکلات و اختلاف‌نظرها حوالی دو سال پیش بود که از شبکه‌ی سه سیما رفت.

در حالی‌که قائم‌مقام سازمان صداوسیما در زمان ضرغامی، بیش‌تر پُستی تشریفاتی به‌نظر می‌رسید ولی قطعا جدی‌تر گرفتن این جای‌گاه می‌تواند به سازمان صداوسیما کمک کند و استفاده از تجربیات خجسته که هم در رادیو مدیریت شایسته‌ای داشت و هم در معاونت برنامه‌ریزی و نظارت در ابعاد دیگری فعالیت کرده، نیز اتفاق مبارکی خواهد بود.

درباره‌ی پورمحمدی هم که یکی از بهترین مدیران صداوسیما در ۳۰ سال گذشته به‌حساب می‌آید می‌توان روی معاونت سیما حساب کرد. سرافراز با اعتماد به پورمحمدی جسارت را به تلویزیون برمی‌گرداند و حضور چهره‌های گوناگونی که به‌نوعی از تلویزیون فاصله گرفته‌اند نیز با حضور او امری بدیهی است.

هم‌چنین با توجه به شناخت پورمحمدی از ساختار تلویزیون و هم‌چنین آشنایی او با مدیران مختلف، سرافراز می‌تواند برای چینش مدیران دیگر بخش‌های سازمان نیز روی کمک او حساب کند و این مدیر اجرایی را به‌عنوان مسئول کمیته‌ی انتصابات خود برگزیند.

با این وجود اگر این پیش‌نهادها عملی شوند باید منتظر تغییرات گسترده در مدیران شبکه‌ها باشیم. حتی ممکن است پورمحمدی با اتکا به موفقیت فضل‌اله شریعت‌پناهی مدیر فعلی گروه اجتماعی شبکه‌ی سه او را به‌عنوان مدیران یکی از شبکه‌ها انتصاب کند یا شاهد بازگشت محمودرضا تخشید به تلویزیون باشیم. از سوی دیگر امکان قائم‌مقامی مهدی فرجی مدیر شبکه‌ی یک که او هم یکی از بهترین مدیران است، در معاونت سیما وجود دارد.

در این بین برخی از دیگر مدیران نیز هستند که سابقه‌ی زیادی در رسانه‌ی ملی دارند و سرافراز می‌تواند کار بخش‌های دیگر را به آن‌ها بسپرد از جمله محمود اشتری که به‌عنوان مدیر‌کل صداوسیمای قم وارد سازمان شد و ریاست حوزه‌ی ریاست، قائم‌مقام امور استان‌های معاونت سیما، قائم‌مقام معاونت اداری مالی و قائم‌مقامی معاونت سیما را برعهده دارد و می‌تواند در پست خطیری چون حراست مشغول به فعالیت باشد.

حوزه‌ی معاونت صدا نیز از این تغییرات بی‌نصیب نخواهد ماند و علیرضا نوری، مدیر اسبق رادیو جوان و رادیو ایران و رئیس دفتر سازمان صداوسیما در مالزی نیز جزو گزینه‌هایی هستند که سرافراز می‌تواند در معاونت صدا داشته باشد.

شنیده می‌شود، در مدیریت سرافراز قرار است تنها چند شبکه‌ی اصلی داشته باشیم و دیگر شبکه‌ها به‌عنوان کانال زیرمجموعه‌ی آن‌ها قرار بگیرند. به‌طور مثال شبکه‌ی دو شبکه اصلی خواهد بود و پویا یکی از کانال‌های این شبکه است. یا شبکه‌ی چهار به‌عنوان شبکه‌ی اصلی و شبکه‌های آموزش و مستند به‌عنوان کانال در زیرمجموعه‌ی آن قرار می‌گیرد.

ضمن این‌که شبکه‌های سه‌گانه‌ی جام‌جم نیز دیگر در معاونت سیما نخواهند بود و در مجموعه‌ی معاونت برون‌مرزی قرار می‌گیرند.

سرافراز پیش از این محمد اخگری را به‌عنوان معاون برون‌مرزی، شاکر طاهری ذی‌حساب سازمان و مهدی طائب رئیس دفتر ریاست برگزیده و امین صدیقی را به‌عنوان مشاور فرهنگی‌اش معرفی کرده‌بود.


کد مطلب: 1826

آدرس مطلب: http://tahrireno.ir/vdci.razct1avqbc2t.html

تحریر نو
  http://tahrireno.ir