آثار حسین محجوبی در موزه هنرهای معاصر

29 ارديبهشت 1393 ساعت 16:17

سعید محجوبی از برپایی نمایشگاه آثار پدرش به مناسبت هشتادوچهارمین سال تولد وی در موزه هنرهای معاصر تهران خبر داد.


سعید محجوبی هنرمند عرصه‌ی نقاشی، نقاشی‌خط و معماری از برپایی نمایشگاه آثار پدرش به مناسبت هشتادوچهارمین سال تولد وی در موزه هنرهای معاصر تهران خبر داد.

سعید محجوبی درباره‌ی برپایی نمایشگاه آثار پدرش (حسین محجوبی) گفت: به‌مناسبت هشتادوچهارمین سال تولد پدرم روز جمعه ۲ خردادماه نمایشگاهی از آثار وی در دوره‌های مختلف در موزه هنرهای معاصر تهران برپا خواهد شد.

وی هم‌چنین از برگزاری مراسم نقد و بررسی آثار این هنرمند در سینماتک موزه هنرهای معاصر خبر داد و گفت: در این مراسم هادی سیف، عباس مشهدی‌زاده سخنرانی خواهند داشت و هنرمندان و مسئولان فرهنگی و هنری کشور نیز حضور دارند.

وی آثار این هنرمند را حدود ۵۰ اثر در ابعاد مختلف عنوان کرد که شامل دوره‌های مختلف کاری این هنرمند در طول سال های ۱۳۲۱ تا امروز است.

محجوبی در پایان هم‌چنین با اشاره به نمایش فیلم مستندی از زندگی حسین محجوبی در این مراسم گفت: روز جمعه فیلم مستندی با عنوان "دلواپس درختان بوم" ساخته‌ی علی‌محمد مسیحا نیز در سینماتک موزه هنرهای معاصر برای نخستین بار اکران خواهد شد.

آثار این هنرمند قرار است در قسمت ورودی موزه هنرهای معاصر تهران به نمایش درآید.

مراسم افتتاح نمایشگاه آثار حسین محجوبی و نمایش فیلم "دلواپس درختان بوم" ساعت ۱۶ روز جمعه ۲ خردادماه در موزه هنرهای معاصر تهران برگزار می‌شود.

حسین محجوبی متولد ۲۴ اردی‌بهشت‌ماه سال ۱۳۰۹ در شهرلاهیجان است. ایام کودکى و نوجوانى را در لاهیجان سپری کرد.

در سال ۱۳۲۹ بر اثر اتفاقى، براى ادامه تحصیلات متوسطه به دبیرستان البرز تهران آمد و سپس از دانشکده هنرهاى زیباى دانشگاه تهران در سال ۱۳۳۸ فارغ‌التحصیل شد.

از آن سال‌ها علاوه بر نقاشى و نقاشی‌خط، در عرصه معمارى و پارک‌سازى و فضاى‌سبز فعالیت داشته و بیش از نیم‌قرن است که در عالم هنر تلاش می کند و حاصل آن شرکت در ده‌ها نمایشگاه جمعى و انفرادی است.

آثار محجوبى (ملهم از طبیعت) جای‌گاه ویژه‌اى در عرصه نقاشى دارد و هم‌واره مورد توجه علاقه‌مندان در داخل و خارج از کشورقرار گرفته است.

از جمله کارهای ماندگار این هنرمند طراحی پارک ساعی تهران است.


کد مطلب: 339

آدرس مطلب: http://tahrireno.ir/vdcic3ap2t1ap.bct.html

تحریر نو
  http://tahrireno.ir