بازیگران زن پرکار فصل بهار

12 تير 1393 ساعت 9:00

سینمای ایران چند ماهی است که با رونق در تولید فیلم‌های سینمایی مواجه‌شده و این زمینه‌ای برای پرکاری بازیگران به‌وجود آورده‌است.


سینمای ایران چند ماهی است که با رونق در تولید فیلم‌های سینمایی مواجه‌شده و این زمینه‌ای برای پرکاری بازیگران به‌وجود آورده‌است.

تحریرنو: برخلاف رویه‌ی غالب در سینمای ایران که تمرکز تولیدات در نیمه‌ی دوم سال و به‌طور مشخص فصل پاییز را موجب می‌شد، امسال برخی از فیلم‌سازان از ابتدای سال فیلم‌های خود را کلید زده‌اند و تولید آثارشان را آغاز کرده‌اند تا شاید جشنواره‌ی سی‌وسوم کم‌تر شاهد تولیدات شتاب‌زده باشد.

بهمن فرمان‌آرا، در زمستان سال گذشته ساخت فیلمش را آغاز کرد و کمال تبریزی بعد از نمایش "طبقه حساس" در جشنواره، تولید "دردسرهای شیرین" را شروع کرد. عبدالرضا کاهانی چندی است که فیلم تازه‌اش "استراحت مطلق" را در مرحله‌ی تولید دارد و همین‌طور ابوالحسن داوودی و علی احمدزاده و حامد رجبی سرگرم ساخت فیلم‌های خود هستند.

تولید فیلم‌ها در پایان زمستان ۹۲ و بهار ۹۳ زمینه‌ی پرکاری برخی از بازیگران زن سینمای ایران را فراهم کرده‌است، از جمله پگاه آهنگرانی، ترانه علیدوستی، نگار جواهریان و نازنین بیاتی.

پگاه آهنگرانی

پگاه‌آهنگرانی بعد از مواجهه با مشکلاتی در سال‌های ۸۸ و ۸۹، کم‌تر فرصتی برای حضور در عرصه‌ی بازیگری داشت تا این‌که از زمستان سال گذشته در سه فیلم سینمایی مقابل دوربین رفته‌است. او در فیلم‌های "جامه‌دران" به کارگردانی حمیدرضا قطبی، "خانه دختر" ساخته‌ی شهرام شاه‌حسینی و "مادر قلب اتمی" به کارگردانی علی احمدزاده بازی کرده‌است.

وی بعد از انصراف هانیه توسلی از بازی در "جامه‌دران" جای‌گزین او شد. این فیلم در تهران،‌ شمال و غرب کشور ساخته شد و‌ موضوعی اجتماعی دارد که براساس یکی از رمان‌های ناهید طباطبایی به‌همین نام است.

آهنگرانی در "خانه دختر" با باران کوثری، حامد بهداد، رعنا آزادی‌‌ور، بابک کریمی، بهناز جعفری، محمدرضا هدایتی، نسیم ادبی، امیرعلی نبویان، پردیس احمدیه، نادر فلاح، مانی شاه‌حسنی و رویا تیموریان هم‌بازی بوده است.

"مادر قلب اتمی" هم تازه‌ترین کاری است که آهنگرانی در آن مقابل دوربین رفته‌است. او پیش از این در نخستین فیلم احمدزاده با عنوان "مهمونی کامی" هم بازی کرده‌بود.

ترانه علیدوستی

ترانه علیدوستی در سی‌و‌دومین جشنواره‌ی فیلم فجر با بازی در "زندگی مشترک آقای محمودی و بانو" به کارگردانی روح‌اله حجازی حضور داشت. او این فیلم را دو سال قبل بازی کرده‌بود، اما به‌دلیل مشکلاتی که برای این فیلم به‌وجود آمده‌بود، امکان حضور در جشنواره به‌دست نیاورد تا این‌که به‌سال ۱۳۹۲ رسید.

علیدوستی دو سالی بود که از عرصه‌ی بازیگری فاصله گرفته‌بود تا این‌که با بازی در دو فیلم "مادر قلب اتمی" ساخته‌ی علی احمدزاده و "استراحت مطلق" به کارگردانی عبدالرضا کاهانی به سینما بازگشت.

او با گریمی به‌نسبت متفاوت در "مادر قلب اتمی» حاضر شده‌است. محمدرضا گلزار، پگاه آهنگرانی و مهرداد صدیقیان دیگر هم‌بازیان او در این فیلم هستند.

عبدالرضا کاهانی مدتی از ایران دور بود تا این‌که برای ساخت فیلم تازه‌اش با عنوان "استراحت مطلق" به ایران بازگشت و علیدوستی برای نخستین‌بار با این کارگردان سینمای ایران هم‌کاری کرد. رضا عطاران، فریده فرامرزی، مجید صالحی و امیرشهاب رضویان از بازیگران این فیلم هستند.

نگار جواهریان

نگار جواهریان در تازه‌ترین بازی‌های خود با دو فیلم‌ساز جوان هم‌کاری کرده‌است. او در سومین فیلم سینمایی هومن سیدی با عنوان "اعترافات خطرناک ذهن من" و "پریدن از ارتفاع کم" ساخته‌ی حامد رجبی حضور یافته‌است.

فیلم‌بردارى "اعترافات خطرناک ذهن من" بهار ۹۳ آغاز شد و جواهریان با گریمی نسبتا متفاوت در این فیلم حضور یافته‌است. امیر جعفرى، رویا نونهالى، میترا حجار و چکامه چمن‌ماه دیگر بازیگران این فیلم هستند.

"پریدن از ارتفاع کم" داستان زنی به نام نهال است که چهار ماهه حامله است و ناگهان می‌فهمد که جنین در شکمش مرده است. سکوت می‌کند و تصمیم می‌گیرد از این ماجرا به کسی چیزی نگوید... . وی با رامبد جوان در این فیلم هم‌بازی است.

نازنین بیاتی

بازی نازنین بیاتی در "دربند" به کارگردانی پرویز شهبازی نظر منتقدان را به این بازیگر جلب کرد و بعد از آن حضور این بازیگر در فیلم‌های فیلم‌سازان دیگری حضور یافت که از جمله بازی‌های اخیر او می‌توان به "دردسرهای شیرین" و "رخ دیوانه" اشاره کرد.

"دردسرهای شیرین" به کارگردانی کمال تبریزی در زمستان ۹۲ کلید خورد و فیلم‌برداری آن در بهار ۹۳ در کرمان ادامه‌یافت. بیاتی در این فیلم با شهاب حسینی هم‌بازی شده‌است.

"رخ دیوانه" نیز این‌روزها در حال فیلم‌برداری است و طناز طباطبایی و ساعد سهیلی از هم‌بازیان بیاتی هستند.


کد مطلب: 852

آدرس مطلب: http://tahrireno.ir/vdcicrav2t1aw.bct.html

تحریر نو
  http://tahrireno.ir