مونا زندی فیلمساز:«یه وا» همان سینمای در حال از یاد رفتن است

21 خرداد 1398 ساعت 14:31

مونا زندی حقیقی، فیلمساز، فیلم «یه وا» را فیلمی ساختارمند و صاحب ایده و سینمایی دانست که در حال از یاد رفتن است.


مونا زندی حقیقی، فیلمساز، فیلم «یه وا» را فیلمی ساختارمند و صاحب ایده و سینمایی دانست که در حال از یاد رفتن است.

به گزارش تحریرنو از روابط عمومی فیلم «یه وا»، مونا زندی حقیقی، فیلمساز، فیلم «یه وا» اثر آناهید آباد را یکی از بهترین فیلم های سال های اخیر دانست و گفت: «یه وا» فیلمی ساختارمند و صاحب ایده است که دکوپاژ و کارگردانی آن هوشمندانه و طراحی شده است. «یه وا» همان سینمایی است که رفته رفته در حال از یاد رفتن است به این دلیل که بسیار پر صبر وحوصله است و این در حالی است که در جهان امروز و سینمای امروز ما نشستن و دیدن یک فیلم در فضای آرام برای مردم ما دشوار شده است و این فیلم به ما یادآوری می کند که سینما چه بوده و حالا به کجا می رود.

وی با اشاره به موضوع فیلم بیان کرد: موضوع فیلم موضوعی درست، انسانی و واقعی است که بدون آن که تلاش کند تا روی احساس تماشاگر انگشت بگذارد، تأثیرگذاری خود را دارد و از این بابت فیلم بسیار قابل تأملی است.

این فیلمساز با اشاره به موضوع جنگ در فیلم «یه وا» بیان کرد: موضوع فیلم درباره جنگ و بازماندگان از جنگ است که در این فیلم شاهدیم که همچنان پس مانده های جنگ در زندگی ما حضور دارد. در جهان امروز که شکل جنگ ها تغییر کرده است، احساس می کنیم که چون جنگ فیزیکی تمام شده بنابراین از پس مانده های جنگ چیزی باقی نمانده است در حالی که بسیاری از کشورهایی که در گذشته درگیر جنگ بوده اند، همچنان در حال تجربه کردن پس مانده های جنگ هستند و «یه وا» این موضوع را به خوبی و به دور از هر گونه شعارزدگی و غلو شدگی به نمایش گذاشته است.

کارگردان فیلم «عصر جمعه» در بخش دیگری از سخنانش به موضوع «عشق» در این فیلم اشاره کرد و افزود: فیلم «یه وا» عشق و ماندگاری عشق را نیز به نمایش می گذارد یعنی تمامی خصوصیت های انسانی که این روزها دیدن و حرف زدن از آن دیگر از حوصله مردم خارج شده است در فیلم «یه وا» به دور از شعارزدگی با ساختار بسیار حرفه ای و فکر شده جدی به نمایش گذاشته شده است.

زندی درباره ویژگی محصول مشترک بودن این فیلم بیان کرد:محصول مشترک سینمایی، همیشه با خودش تعامل فرهنگی را به همراه می آورد و این اتفاق مثبتی برای یک فیلم است.

کارگردان فیلم «بنفشه آفریقایی» در ادامه افزود: گاهی وقتی بحث محصول مشترک سینمایی به میان می آید نگاه ها کاملا توریستی می شود اما خانم آباد کشوری را انتخاب کرده که به آن تسلط کامل داشته و این خودش اتفاق خوبی است چرا که با خودش موضوعات مثبتی را به همراه می آورد.

مونا زندی در پایان تصریح کرد: «یه وا» فیلمی است که قاعدتاً نباید مخاطب را هیجان زده کند چون تعریف های رایج یک فیلم هیجانی را ندارد ولی وقتی که «یه وا» را دیدم، آن قدر هیجان زده از سینما بیرون آمدم و روزها فکرم درگیر قصه آن بود که یک بار دیگر هم آن را در سینما دیدم و به هر کسی که می شناختم توصیه کردم که حتما این فیلم را ببیند.


کد مطلب: 18668

آدرس مطلب: http://tahrireno.ir/vdcivqaz.t1avq2bcct.html

تحریر نو
  http://tahrireno.ir