عضو شورای شهر اعلام کرد؛

میرلوحی: ۶۸ هزار پلاک شهری، متعلق به شهرداری است

19 اسفند 1397 ساعت 9:56

عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران می‌گوید از ۶۸ هزار پلاکی که متعلق به شهرداری است، ۴۹۳۸ پلاک به مرحله ثبت رسیده است.


عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران می‌گوید از ۶۸ هزار پلاکی که متعلق به شهرداری است، ۴۹۳۸ پلاک به مرحله ثبت رسیده است.

به گزارش تحریرنو ؛ محمود میرلوحی عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران گفت: تعداد املاک شهرداری که برای آن سند تهیه شده، خیلی محدود است. از ۶۸ هزار پلاک متعلق به شهرداری ۴۹۳۸ پلاک به مرحله ثبت رسیده است.

وی با اشاره به معارضین ملکی درکنار بزرگراه‌ها گفت: درباره اتوبان‌ها کارهایی باید انجام و کوچه‌هایی هم تعریض می‌شده است. به طور مثال درباره اتوبان امام علی (ع) معاون دادستان گله‌ای را مطرح کرده است، درحالی‌که باید همان زمان اسناد و نقشه‌های آن، تهیه و با سازمان اسناد مورد بحث گذاشته می‌شد و در سیستم این سازمان قرار می‌گرفت. اکنون کارهایی در این زمینه شروع شده و مشغول کار بر روی آن هستند ولی تأخیر در انجام چنین اقدامی، هزینه‌های زیادی را تحمیل کرده و متأسفانه مرتباً سوءاستفاده‌کنندگان مدعی می‌شوند.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران افزود: در گذشته کسی به پارک‌ها و خیابان‌ها توجهی نداشته درحالی‌که الان ممکن است یک نفر بیاید و سندی ساختگی را ارائه و شهرداری را بدهکار کند، بنابراین از این جهت اشکالات زیادی وارد است. ما این مسائل را در برنامه سوم مورد تأکید قرار دادیم. البته مشخصاً کمیته اقتصادی در حال پیگیری است که هر چه زودتر اگر بودجه‌ای لازم است و معافیتی باید برای این کار اداری لحاظ شود، انجام گیرد.

این عضو شورای شهر تهران تصریح کرد: به طور مثال تهیه UTM و نقشه‌های این املاک، هماهنگی آن با سازمان ثبت اسناد، مذاکرات و همکاری‌هایی در حال انجام است و امیدواریم شرایطی فراهم شود که اگر هر کسی به سازمان ثبت اسناد مراجعه کرد و مدعی ملکی شد، بلافاصله سیستم این سازمان نشان دهد که آنجا ملک شهرداری است. اکنون ۶۸ هزار پلاک مربوط به شهرداری است و سازمان ثبت اسناد نباید هیچ‌گونه مدرکی از قبیل آگهی، گواهی و استعلام به این قبیل افراد تحویل بدهد. اگر هم این افراد به دادگاه شکایت کردند، شهرداری بتواند از حقوق مردم و شهر دفاع کند و فرصت‌طلبان را بر سر جایشان بنشاند.

وی با بیان اینکه ۸۰۰۰ پلاک و ۴۰۰۰ ملک ثبتی مشابه بزرگراه امام علی(ع) وجود دارد، گفت: این مسأله‌ای است که ما از املاک خود خواسته‌ایم و کار سنگین و مهندسی است. آمارهای ارائه شده، بر طبق آخرین بازدید من بوده است. بنابراین ممکن است یک نفر پیدا شود و مدعی ملکی باشد که متعلق به شهرداری در خیابان‌ها یا هر جای دیگری است. همانطور که آقای معاون دادستان هم گفته عده‌ای مدعی شدند که سندی ندارند، درحالی‌که پول ملک را گرفته‌اند، ظاهراً در آنجا به عنوان مالک اجازه تخریب داشتند و سپس فرد دیگری مدعی شده که ملک متعلق به وی است. این مسائل فقط در حاشیه‌های تهران وجود ندارد، بلکه در کنار گوش ما و در مرکز تهران هم هست؛ محله‌ای که بنده ساکن هستم از یک طرف شهید سیروس و طرف دیگر شهید مصطفی، محله‌ای است که هیچ‌کدام از ملک‌ها دارای سند نیستند.

میرلوحی تصریح کرد: البته این مساله برمی‌گردد به زمان اول انقلاب که عده‌ای آمدند و مدعی املاکی شدند. بنابراین چنین مشکلاتی در قلب تهران هم وجود دارد که فردی که قبلاً ملکی را تحویل گرفته و مشخص نبوده که آن ملک قبلاً مالک داشته و آن فرد بخواهد تازه اقدام به انجام کاری کند درحالی‌که آن کسی که اکنون ساکن است مدعی می‌شود که ۴۰ سال ساکن آن ملک و به سراغ ماده ۱۴۷ هم رفته است. ممکن است برخی افراد حتی موفق هم شده باشند که سند بگیرند درحالی‌که بعدها ممکن است فرد دیگری مالک اصلی باشد. بنابراین این مشکلات باید هر چه سریعتر حل و فصل شود.


کد مطلب: 18091

آدرس مطلب: http://tahrireno.ir/vdcizuaz.t1av32bcct.html

تحریر نو
  http://tahrireno.ir