رئیس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزش مطرح کرد:

قرآن مبنای برنامه‌ریزی و سیاست‌گذاری ما قرار نگرفته است

29 آذر 1394 ساعت 20:41

رئیس سازمان پژوهش در جشنواره‌ی کتاب‌های قرآنی رشد گفت: نگرانی من این است که هنوز قرآن مبنای برنامه‌ریزی و سیاست‌گذاری ما قرار نگرفته و هنوز قرآن نه در حوزه‌ی فرهنگ و آموزش و نه اقتصاد و مباحث اجتماعی حاکم نیست.


محی‌الدین بهرام‌محمدیان، رئیس سازمان پژوهش در جشنواره‌ی کتاب‌های قرآنی رشد گفت: نگرانی من این است که هنوز قرآن مبنای برنامه‌ریزی و سیاست‌گذاری ما قرار نگرفته و هنوز قرآن نه در حوزه‌ی فرهنگ و آموزش و نه اقتصاد و مباحث اجتماعی حاکم نیست.

به گزارش خبرنگار تحریرنو، محی‌الدین بهرام‌محمدیان که یک‌شنبه عصر ۲۹ آذر ۹۴ در مراسم اختتامیه‌ی جشنواره‌ی کتاب آموزشی تربیتی رشد ویژه‌ی کتاب‌های قرآنی سخن می‌گفت اظهار داشت: هدف از برگزاری این جشنواره این بود که تاملی کنیم بر آثار منتشرشده حوزه‌ی آموزش قرآن. علاوه بر آن کسانی‌که به مثابه‌ی خادمین قرآن زحمت کشیدند باید زحمات‌شان دیده می‌شد.

وی افزود: آثار خوب می‌تواند الگوی سایرین برای تولید باشد و ما امیدواریم در سال‌های بعد ناشران و نویسندگان اهتمام بیش‌تری برای جشنواره داشته باشند.

معاون پژوهشی وزیر آموزش و پرورش در ادامه به‌حضور کم‌رنگ آثار قرآنی در فضای نشر پرداخت و گفت: اگر ما از این خوان کم‌بهره هستیم معلوم است که قرآن در میان ما مهجور است.

محمدیان با برشمردن برخی خلا‌های موجود در این حوزه گفت: نگرانی من این است که قرآن هنوز مبنای برنامه‌ریزی و سیاست‌گذاری ما قرار نگرفته و هنوز قرآن نه در حوزه‌ی فرهنگ و آموزش و نه اقتصاد و مباحث اجتماعی حاکم نیست.

وی افزود: این‌کار روزی اتفاق می‌افتد که تربیت قرآنی را از همان آغاز عمر افراد داشته باشیم و قرآن با پوست و خون ما عجین شده باشد. اگر چنین نباشد همه‌ی این کارها عبث خواهد بود، همان‌طور که با آویزان کردن چراغ روشن بر شاخه‌ی درختان لخت و عور بهار نخواهد رسید.


کد مطلب: 3807

آدرس مطلب: http://tahrireno.ir/vdcj.yetfuqeoasfzu.html

تحریر نو
  http://tahrireno.ir