مدیرعامل مجتمع آموزشی نیکوکاری رعد در مراسم افتتاحیه مرکز اشتغال حمایت شده رعد عنوان کرد؛

تجربه موفق جهانی را در ایران پیاده کرده‌ایم

25 بهمن 1396 ساعت 12:13

مراسم افتتاحیه مرکز اشتغال حمایت شده رعد صبح امروز ۲۴ بهمن با حضور مسوولان و مردم در محل مجتمع آمورشی نیکوکاری رعد برگزار شد.


مراسم افتتاحیه مرکز اشتغال حمایت شده رعد صبح امروز ۲۴ بهمن با حضور مسوولان و مردم در محل مجتمع آمورشی نیکوکاری رعد برگزار شد.

به گزارش تحریرنو از روابط عمومی مجتمع آموزشی نیکوکاری رعد در این مراسم ابتدا منصوره پناهی، مدیرعامل مجتمع به میهمانان خیرمقدم گفته و پس از آن، فرجاد بابازاده یکی از نمونه‌های موفق رعد در زمینه پیاده‌سازی اشتغال حمایت شده به بیان تجربه خود از این روش پرداخت. بابازاده که با گذراندن یک دوره کارآموزی یک هفته‌ای در استارت‌آپ چیلیوری موفق شده بود نظر مساعد مدیران شرکت را جلب نماید، اکنون به استخدام این استارت‌آپ درآمده و از وضعیت شغلی پایداری برخوردار است. سپس یکی از مدیران ارشد چیلیوری ضمن تقدیر از همت و پشتکار فرجاد، تعهد کاری وی را مثال‌زدنی عنوان و شرکت‌های دیگر را نیز به همکاری با افراد دارای معلولیت ترغیب کرد.

در ادامه مراسم، رییس سازمان بهزیستی کشور با اشاره به تاریخچه ورود روش اشتغال حمایت شده به ایران و ضمن تاکید بر نقش کلیدی منصوره پناهی در انتقال دانش و تجربه جهانی این حوزه به ایران گفت: ما در سازمان بهزیستی، حمایت از اشتغال پایدار و مولد افراد دارای معلولیت را یکی از مهم‌ترین وظایف خود به شمار می‌آوریم. محسنی بندپی با ذکر خاطراتی از بازدیدهایی که توسط مدیرعامل رعد در کشور سوئد هماهنگ شده بود افزود: مایه خوشحالی و افتخار ماست که در ایران ظرفیت‌های لازم برای پیاده‌سازی به‌روزترین روش‌های اشتغال افراد دارای معلولیت فراهم شده است.

مدیرعامل مجتمع آموزشی نیکوکاری رعد با اشاره به این که پیش از افتتاح رسمی این مرکز، فعالیت‌های فراوانی توسط مجتمع رعد انجام شده گفت: در مدتی که مرکز فعال بوده است، دستاورد ما ۲۷ شغل پایدار، ۳۷ نفر حضور در دوره کارآموزی، ۱۴ نفر خوداشتغالی و ارتباط با بیش از ۳۰۰ کارفرما بوده است. پناهی ضمن تشکر از همراهی و حمایت همه‌جانبه مسوولان سازمان بهزیستی کشور، دست یافتن به این گستردگی در ارائه خدمات را بدون همراهی ایشان غیرممکن خواند و افزود: هنگامی که از سوئد به ایران بازگشتم و استقبال مسوولان و توانیابان را از این روش دیدم، دریافتم که اکنون بهترین فرصت برای راه‌اندازی و توسعه اشتغال حمایت شده در ایران است.

اشتغال حمایت شده، روشی است برای تامین شغل پایدار برای افراد دارای معلولیت که به افراد دارای معلولیت آموزش می‌دهد تبدیل به کارمندام ماهری شوند. این روش کلید پیدا کردن مشاغل مناسب بر اساس مهارت‌ها و محدودیت‌های افراد است. بعد از ملاقات کارجو با مشاوری که در آموزش کارکنان دارای معلولیت تخصص دارد، یک نفر به عنوان همیار شغلی به کارجو معرفی می‌شود. نقش همیار شغلی، منطبق کردن مهارت‌ها و توانایی‌های یک کارجوی دارای معلولیت با مشاغلی است که می‌تواند بر عهده بگیرد. همیار شغلی در فرآیند پیدا کردن شغل، کارجو را همراهی می‌کند و پس از آن نیز برای کمک به فرد،در محل کار وی حاضر شده و به صورت شخصی با او همکاری می‌کند تا کارمند به استقلال لازم برسد.

استخدام یک فرد دارای معلولیت، معامله‌ای برد-برد است: شرکت کارمندی متعهد و سخت‌کوش به دست آورده و فرد دارای معلولیت هم فرصت می‌یابد ارزش‌های خود را در محیط شغلی بروز دهد.

درادامه با حضور مهمانان ضمن بریدن روبان افتتاحیه مرکز اشتغال حمایت شده رعد توسط دکتر محسنی بندپی رئیس سازمان بهزیستی کشور،کیک این مرکز توسط اکثر مسوَولان بریده شد.


کد مطلب: 14807

آدرس مطلب: http://tahrireno.ir/vdcjaoev.uqexyzsffu.html

تحریر نو
  http://tahrireno.ir