تامین حداکثری اقلام مورد نیاز بانک ملی ایران از بازار داخلی
1 مرداد 1397 ساعت 9:38
معاون پشتیبانی بانک ملی ایران گفت: این بانک با تامین حداکثری اقلام مورد نیاز خود از بازار داخلی، حمایت از کالای ایرانی را به معنای واقعی محقق کرده است.
معاون پشتیبانی بانک ملی ایران گفت: این بانک با تامین حداکثری اقلام مورد نیاز خود از بازار داخلی، حمایت از کالای ایرانی را به معنای واقعی محقق کرده است.
به گزارش تحریرنو ؛ عباس شفیعی معاون پشتیبانی بانک ملی ایران با بیان اینکه خوشبختانه در سالهای اخیر سطح پوشش تولیدات داخلی تا حوزه بسیاری از تجیهزات مورد نیاز صنعت بانکداری پیش رفته است، افزود: امروز ما دستگاههای خودپرداز، دوربینهای مداربسته و کامپیوترهای یکپارچه بدون کیس (AIO) را با تایید وزارت صنعت، معدن و تجارت، از تولیدات داخل تهیه میکنیم.
وی با اشاره به اینکه تنوع و تعدد تجهیزات مورد نیاز بانک زیاد است، ادامه داد: با وجود برخی محدودیتها، سعی شده اکثر خریدها در بستر سامانه ستاد (سامانه تدارکات الکترونیکی دولت) که مبنای آن عرضه و تقاضای کالای ایرانی است، انجام پذیرد.
به گفته شفیعی، در بخش خریدهای عمده بانک طی سال گذشته از ۱۸ فقره مناقصه عمومی به ارزش۱۵۳۳ میلیارد ریال که در مرکز انجام شده، بالغ بر ۸۶ درصد تجهیزات بانکی و ماشینهای اداری خریداری شده از محل تولیدات داخلی بوده است.
وی افزود: باقیمانده خریدها اقلامی بودهاند که مشابه داخلی نداشتهاند و چارهای جز خرید کالای خارجی وجود نداشته است.
معاون پشتیبانی بانک ملی ایران با تاکید بر اینکه تجهیزات تولید داخل مورد تائید وزارت صنعت، معدن و تجارت و سازمان استاندارد در سبد خریدهای بانک قرار دارد، درباره اقدامات بانک برای تحقق شعار «حمایت از کالای ایرانی» گفت: طی چند سال اخیر، حمایت از محصولات ایرانی و تولیدکننده داخلی در صدر سیاستهای خرید بانک قرار داشته است.
شفیعی تداوم استفاده از فهرست کالاهای مشمول ممنوعیت خرید خارجی دارای مشابه تولید داخلی، معرفی کالاهای جدید و فرآیندهای شناسایی و تشخیص کیفیت مورد نظر، نظارت بیشتر در تنظیم اسناد مناقصه با محوریت اولویت به تولید داخلی و حفظ ارتباط با وزارت صنعت، معدن و تجارت برای معرفی تولیدکنندگان داخلی که تولیدات آنها منطبق با کیفیت مورد نظر بانک هستند را از برنامههای بانک ملی ایران در سال جاری و سالهای بعد اعلام کرد.
کد مطلب: 16319
آدرس مطلب: http://tahrireno.ir/vdcjhtev.uqemvzsffu.html