عضو کمیته سلامت دندان انجمن دندانپزشکان عمومی ایران مطرح کرد؛

۳۰۰میلیون دندان پوسیده در دهان ایرانیان

20 تير 1397 ساعت 14:48

عضو کمیته سلامت دندان انجمن دندانپزشکان عمومی ایران با اشاره به اینکه حداقل ۳۰۰ میلیون دندان پوسیده در دهان ایرانیان وجود دارد، گفت: اگر همه دندانپزشکان دو شیفته هم کار کنند درمان این دندان‌ها ۱۰ سال به طول می‌انجامد.


عضو کمیته سلامت دندان انجمن دندانپزشکان عمومی ایران با اشاره به اینکه حداقل ۳۰۰ میلیون دندان پوسیده در دهان ایرانیان وجود دارد، گفت: اگر همه دندانپزشکان دو شیفته هم کار کنند درمان این دندان‌ها ۱۰ سال به طول می‌انجامد.

به گزارش تحریرنو ؛ دکتر سیدجلال پورهاشمی در آستانه برگزاری اولین همایش سراسری سلامت دهان انجمن دندانپزشکان عمومی ایران اظهار داشت:‌ ۲۰ هزار داندانپزشک در کشور فعالیت داشته و ظلم است که نتوانیم از این جمعیت فرهیخته استفاده کنیم.

وی افزود:‌ مدیریت منسجم و واحد در وزارت بهداشت در حوزه سلامت دهان ضرورت دارد، گفت: ۸۰ میلیون نفر جمعیت در کشور داریم و این سؤال مطرح است که این تعداد دندانپزشک پاسخگوی چند درصد جامعه هستند. بسیاری از مردم از لحاظ مالی نمی‌توانند در حوزه دندان هزینه صرف کنند بنابراین باید به این مسئله توجه داشت و اقدامات لازم در این زمینه صورت گیرد.

عضو کمیته سلامت دندان انجمن دندانپزشکان عمومی ایران با بیان اینکه موضوع سلامت دهان در کشور مغفول مانده گفت:‌هر جه در کشور در این زمینه بی‌توجه باشیم بار سنگین‌تر خواهد شد و عوارض زیادی در پی دارد.

پورهاشمی با بیان اینکه حداقل ۳۰۰ میلیون دندان پوسیده در دهان ایرانیان وجود دارد، گفت:‌ اگر همه دندانپزشکان دو شیفته کار کنند ۱۰ سال طول می‌کشد تا درمان این دندان‌ها انجام گیرد و فقط با توجه به فعالیت مطب‌ها مشکل حل نمی‌شود.

وی گفت: بی‌دندانی در کشور ما در آینده می‌تواند بیداد کند و از طرفی دندان عفونی نیز سایر ارگان‌ها را درگیر می‌سازد و همه این مشکلات زمانی رخ می‌دهد که مردم به دنبال درمان نمی‌آیند.

عضو کمیته سلامت دندان انجمن دندانپزشکان عمومی ایران با اشاره به طرح اجرای پنج ضلعی سلامت دهان گفت: نمی‌توان همه انتظارات را از وزارت بهداشت داشت و ۵ رکن دندانپزشکان، سازمان‌های مردم نهاد، مردم، بیمه‌ها و وزارت بهداشت در این زمینه حائز اهمیت است.

پورهاشمی اضافه کرد: همه باید با هم بسیج شویم تا بار دندانپزشکی کشور برداشته شود. مردم نیز مطالبه‌گر در حوزه سلامت باشند.

وی عنوان کرد: ۹۰ درصد مراجعات به دندانپزشکی به دلیل درد است در حالی که برای حفظ سلامت دندان مردم باید به دندانپزشک مراجعه کنند.

عضو کمیته سلامت دندان انجمن دندانپزشکان عمومی ایران تعداد مراجعات به دلیل چکاپ را یکی از شاخص‌‌های توسعه برشمرد و گفت: مردم باید از مسئولان بخواهند برای سلامت‌شان کار شود. بیمه‌ها نیز دور دندانپزشکی را خط کشیده‌اند چون هزینه‌های بالایی دارند در حالی که باید گام‌های مؤثری در این زمینه برداشته شود.


کد مطلب: 16238

آدرس مطلب: http://tahrireno.ir/vdcjo8ev.uqemtzsffu.html

تحریر نو
  http://tahrireno.ir