ضابطیان از "مزه غذای ایرانی" می‌گوید
منصور ضابطیان تهیه‌کنندگی برنامه‌ای با موضوع غذاهای ایرانی را در شبکه‌ی تازه‌تاسیس نسیم بر عهده گرفته‌است.
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۲ مرداد ۱۳۹۳ ساعت ۰۸:۴۷
 
ضابطیان از "مزه غذای ایرانی" می‌گوید
 
منصور ضابطیان که چند سالی است به‌عنوان یکی از سازندگان اصلی برنامه‌ی "رادیو هفت" شناخته می‌شود، تهیه‌کنندگی برنامه‌ای با موضوع غذاهای ایرانی را در شبکه‌ی تازه‌تاسیس نسیم بر عهده گرفته‌است.

تحریرنو: او درباره‌ی برنامه‌ی "مزه غذای ایرانی" می‌گوید: ما در حوزه‌ی فرهنگ غذایی ایرانی کم‌تر کار کرده‌ایم، غذاهای ما می‌توانند سفیران خوبی برای کشور و فرهنگ ما در دیگر کشورها باشند.

این برنامه‌ساز درباره‌ی طرح ایده‌ی "مزه" در شبکه‌ی نسیم بیان کرد: غذا یکی از نشانه‌های فرهنگی هر ملتی است و در واقع ملت‌ها را با غذاهای‌شان می‌توان تقسیم‌بندی کرد‌، حتی گاهی وقت‌ها بسیاری از کشورها نظیر ایتالیا و چین به‌واسطه‌ی غذای‌شان معروف شده‌اند.

وی افزود: یک‌سری طعم‌ها‌، مزه‌ها و غذاها مشخصا برای ایران هستند و درجای دیگری نمی‌توان آن‌ها را پیدا کرد. "مزه" نیز سعی کرده‌است که به این موارد بپردازد.

ضابطیان هم‌چنین توضیح داد: رویکردها در این برنامه خیلی استانی نبوده و مبتنی بر غذا بوده‌است‌، ممکن است غذایی در استانی پررنگ‌تر باشد در نتیجه به آن استان می‌رویم اما در کل خیلی جغرافیا محور نیست.

این برنامه‌ساز درباره‌ی این‌که آیا "مزه" ادامه‌دار خواهد بود؟ گفت: قراردادمان با تلویزیون ۲۰ قسمت است و در حال حاضر نیز ۱۰ قسمت آماده‌شده و ۱۰ قسمت دیگر در مرحله‌ی پیش‌تولید است، ضمن این‌که بعید می‌دانم تعداد قسمت‌های برنامه از این تعداد بیش‌تر شود، چون علی‌رغم این‌که زمان کوتاهی برای پخش دارد، مجموعه‌ی سختی است.

وی درباره‌‌ی سختی‌های تولید "مزه" نیز خاطرنشان کرد: تولید یک برنامه با تنوع لوکیشن سخت است و بخش عمده‌ای از این کار باید در سطح شهر ساخته شود. هم‌چنین راضی‌کردن رستوران‌ها برای این‌که در برنامه حضور داشته‌باشند دشوار است، مسائل بازرگانی هم مطرح است و هم باید آن‌ها را راضی کرد و هم محدودیت‌های تلویزیون در نشان دادن لوگو را باید رعایت کرد.

تهیه‌کننده‌ی برنامه‌ی "رادیو هفت" درباره‌ی انتخاب امیرعلی نبویان به‌عنوان مجری برنامه‌ی "مزه" و استفاده نکردن از چهره‌های جدیدتر نیز گفت: امیرعلی جزو تیم ماست و ما با او در حوزه‌های مختلف کار کرده‌ایم و فکر کردیم باتوجه به دانش، علاقه‌ی او به این موضوع و توان‌مندی‌اش در اجرا می‌تواند از پس این کار بربیاید و خوش‌بختانه اشتباه هم نکردیم.

ضابطیان در پایان گفت: هم‌چنین در ماه رمضان نیز نمی‌توانیم تولیدی داشته باشیم، چون هیچ رستوران و غذافروشی باز نیست و مجری برنامه نیز نمی‌تواند جلوی دوربین غذا بخورد.

"مزه غذای ایرانی" دوشنبه‌ها ساعت ۲۱:۳۰ به‌روی آنتن شبکه نسیم می‌رود.
کد مطلب: 1071