نگاه حمایتی مدیران جدید به سینمای کودک
کارگردان فیلم "کیسهی برنج" با اشاره به اینکه برای مدیران قبلی سینمای ایران، سینمای کودک اهمیت نداشت، گفت: با حضور مدیران جدید، نگاه به سینمای کودک و نوجوان تغییر کردهاست.
تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۵ شهريور ۱۳۹۳ ساعت ۰۹:۰۳
کارگردان فیلم "کیسهی برنج" با اشاره به اینکه برای مدیران قبلی سینمای ایران، سینمای کودک اهمیت نداشت، گفت: با حضور مدیران جدید، نگاه به سینمای کودک و نوجوان تغییر کردهاست.
تحریرنو: محمدعلی طالبی دربارهی اهمیت سینمای کودک گفت: اولین نکتهای که دربارهی این سینما باید به آن توجه کرد حمایت عملی از آن است چرا که تنها در این صورت مسیر جدید و موفقی برای این سینما باز میشود.
وی افزود: باید توجه داشت که هر قدمی در این راه برداشته میشود گامی جهت فرهنگسازی کودک و نوجوان است.
سازندهی فیلم "تو آزادی" ادامه داد: با آمدن محمدرضا جعفریجلوه و همکارانش در یکسال گذشته، در این ژانر سینمایی شاهد تغییراتی بوده ضمن اینکه نگاهها، برخوردها و رفتارها نسبت به سینمای کودک تغییر کردهاست.
طالبی خاطرنشان کرد: فضایی برای سینمای کودک ایجاد شده که همهی کسانی که در گذشته در این سینما فعال بودند، میتوانند فعالیت خود را از سر گیرند.
کارگردان اولین قسمت "شهر موشها" که در دههی شصت به فیلمی رکوردشکن بدل شد، با اشاره به اینکه فعالیت در سینمای کودک در دو سال گذشته بسیار سخت بودهاست، گفت: برای مدیران سینمایی دورهی قبل نه تنها سینمای کودک بلکه خود سینما هم اهمیت نداشت ضمن اینکه فضایی برای کار هنری وجود نداشت.
وی افزود: در دورهی قبل فیلمهایی در حوزهی کودک ساخته میشد که ربطی به کودک نداشت و برای بزرگسالان هم بسیار سنگین بود و بیشتر جنبهی سیاسی داشت.
این کارگردان که امسال فیلم "قول" را برای جشنواره کودک آمادهی نمایش دارد، ادامه داد: این یک نیاز اساسی است که هر سال جشنوارهی فیلم کودک برگزار شود، زیرا با توجه بهقدمت بیستوهشت سالهیی که این جشنواره دارد، بودنش همیشه و در همهحال اثرگذار بودهاست.
طالبی تاکید کرد: ایران هم مثل همهی کشورهای صاحب سینما، نیازمند یک جشنوارهی سینمایی برای کودک و نوجوان است و با وجود همهی افتوخیزهایش، ضرورت برگزاری آن همیشه حس شدهاست.