حذف و ادغام ۹ کانال رادیویی
معاون صدا درباره‌ی دلایل حذف رادیو کتاب توضیح داد، از دغدغه‌های رسانه‌ی ملی در این زمینه گفت و اعلام کرد با راه‌بردهای جدید چه از حیث گستردگی جغرافیایی و چه از حیث کمی و کیفی پرداخت به کتاب بهتر خواهد‌شد.
تاریخ انتشار : شنبه ۱۱ بهمن ۱۳۹۳ ساعت ۱۴:۴۸
 
حذف و ادغام ۹ کانال رادیویی
 
معاون صدا درباره‌ی دلایل حذف رادیو کتاب توضیح داد، از دغدغه‌های رسانه‌ی ملی در این زمینه گفت و اعلام کرد با راه‌بردهای جدید چه از حیث گستردگی جغرافیایی و چه از حیث کمی و کیفی پرداخت به کتاب بهتر خواهد‌شد.

تحریرنو: نسرین آبروانی معاون صدای رسانه‌ی ملی درباره‌ی ادغام کانال كتاب با شبكه‌ی فرهنگ توضیح داد: مساله‌ی كتاب و كتاب‌خوانی و ترویج فرهنگ مطالعه كه از موضوعات مورد تاكید رهبر فرزانه‌ی انقلاب است، هم‌واره نصب‌العین مدیران سازمان صداوسیما بوده و هست و امروز بیش از هر زمان دیگری مورد تاكید است.

تاثیر منفی رادیو کتاب در شبکه‌های دیگر

وی افزود: بعد از بررسی‌های انجام‌شده توسط كارشناسان رادیو مشخص شد رادیو كتاب بعد از ۲ سال فعالیت نه‌تنها در جذب مخاطب موفق نبوده بلكه بر روند پرداختن به مساله‌ی كتاب در شبكه‌های دیگر رادیو تاثیر منفی گذاشته است.

معاون صدا تصریح کرد: بر اساس نظرسنجی‌های سازمان صداوسیما میزان مخاطب این کانال رادیویی كه فقط در تهران پخش می‌شد كم‌تر از سه‌دهم‌درصد بوده كه این میزان در آمار مخاطبان یک شبكه‌ی رادیویی نزدیک به صفر محسوب می‌شود. از سوی دیگر به‌دلیل وجود این رادیو دیگر شبكه‌های سراسری و عمومی كه میزان چشم‌گیری از مخاطبان رادیو را تحت پوشش‌دارند خود را از پرداختن به مساله‌ی مهم كتاب بی‌نیاز می‌دیدند.

با نظر رئیس سازمان صداوسیما قرار بر حذف یا ادغام ۹ کانال شد

آبروانی یادآور شد: با توجه به سیاست‌های جدید ابلاغی از سوی رئیس سازمان صداوسیما مبنی بر چابک‌سازی و ارتقای كیفیت برنامه‌های رادیویی و نیز بعد از بررسی شبكه‌های مختلف رادیویی و مقایسه هزینه با بازدهی همه‌ی بخش‌ها تصمیم بر این شد كه ۹ کانال رادیویی ازجمله کانال كتاب كه به‌هیچ‌وجه در انجام ماموریت‌های محوله موفق نبوده‌اند حذف یا در شبكه‌های دیگر ادغام شوند و فركانس آن‌ها به‌صورت تخصصی به شبكه‌های پرمخاطب محول شد تا میزان تاثیر موضوعات آن رادیوها بیش‌تر و برنامه‌سازی در مورد آن ماموریت‌ها، حرفه‌ای‌تر و دقیق‌تر انجام شود.

وی بابیان این‌که در حال حاضر موضوع كتاب در چند شبكه‌ی رادیویی به‌خصوص شبكه فرهنگ مورد تاكید است، ادامه داد: شبكه‌ها به فراخور مخاطبان خود موظف‌اند به معرفی كتاب‌های آن حوزه، تعامل با سازمان‌ها و نهادهای مربوط، انتشارات مختلف و كارشناسان و نویسندگان آن حوزه بپردازند.

راه‌بردی موثرتر برای پرداخت به مساله‌ی کتاب

معاون صدا تاکید کرد: یقینا راه‌برد تعیین‌شده برای پرداختن به مساله‌ی كتاب در صدای جمهوری اسلامی ایران بسیار مؤثرتر از وجود کانال كتاب خواهد‌بود و دامنه‌ی گسترده‌تری را چه از حیث گستردگی جغرافیایی با توجه به این‌كه رادیو كتاب فقط در شهر تهران قابل دریافت بود و چه از حیث كمی و كیفی در بر خواهد گرفت.

آبروانی اذعان کرد: دغدغه‌ی اصحاب فرهنگ و رسانه‌ها در این موضوع كاملا محترم و قابل‌درک است و این‌جانب اطمینان می‌دهم كه موضوع كتاب نه‌تنها در افق آینده رادیو كم‌رنگ نشده است بلكه با تاكید و جدیت بیش‌تری مدنظر قرار خواهد گرفت و با سازوکارهای حرفه‌ای و كارشناسانه به‌نحو احسن به آن پرداخته خواهد‌شد.

وی در پایان اعلام کرد: بدیهی است در آینده‌ی نزدیک برنامه‌های رادیو در موضوع كتاب و کتاب‌خوانی اطلاع‌رسانی خواهد‌شد.
کد مطلب: 2377