شرایط طلایی کشور برای همکاری دانشگاه و صنعت در زمینه خودرو
معاون آموزش، پژوهش و فناوری وزیر صمت گفت : شرایط کشور طلایی است که مشارکت صنعت و دانشگاه صورت پذیرد.
تاریخ انتشار : شنبه ۲۱ دی ۱۳۹۸ ساعت ۱۱:۴۸
 
شرایط طلایی کشور برای همکاری دانشگاه و صنعت در زمینه خودرو
 
معاون آموزش، پژوهش و فناوری وزیر صمت گفت : شرایط کشور طلایی است که مشارکت صنعت و دانشگاه صورت پذیرد.

به گزارش تحریرنو ؛ برات قبادیان به عنوان دبیر علمی یازدهمین همایش بین المللی موتورهای درونسوز و نفت گفت: هر وسیله نقلیه قلبی به نام موتور درونسوز دارد. زندگی بدون خودرو غیر قابل تصور است. قوای محرکه شامل موتور، گیربکس و اکسل می‌شود. لازم به ذکر است که بخشی از همایش به فناوری موتور و بخش دیگر به خوراک آن مربوط می‌شود.

وی ادامه داد: ما بی‌نیاز از موتورهای پایه گازسوز خارجی هستیم. باور بر این است که سوخت و موتور لازم و ملزوم همدیگر هستند. بهترین موتور استاندارد که تولید شود اما سوخت آن استاندارد نباشد تمام اجزا آن به هم می‌ریزد. اگر انتظار داریم خودروسازان خودروی استاندارد تولید کنند این انتظار وجود دارد که سوخت استاندارد نیز تولید شود.

قبادیان افزود: در این همایش ۱۲۰ مقاله دریافت شده که ۷۰ درصد آنها از دانشگاه و ۳۰ درصد مربوط به صنعت است. در بحث سوخت هم نمونه‌های مرسوم و هم نمونه‌های جایگزین مطرح است. در بخش دیگر از این همایش ۲ میز گرد تخصصی داریم که یکی به فناوری‌های نوین قوای محرکه و دیگر مربوط به سوخت و استانداردهای آن است. متخصصین هر میز گرد اطلاعات علمی را به بحث خواهند گذاشت.

وی اظهار کرد: لازم به ذکر است یک نمایشگاه تخصصی برگزار خواهد شد. از سال گذشته نمایشگاه معکوس گذاشتیم که یک نمایشگاه تقاضا محور است. در این نمایشگاه محصولاتی به نمایش در می‌آید که تاکنون بومی‌سازی نشده است. این نیازها از طریق توانمندی‌های بومی تامین خواهد شد.

در ادامه دکتر علیرضا حاجی علی محمدی رئیس انجمن علمی موتور ایران و دبیر همایش گفت : همایش بین المللی موتور (ICICE) به صورت دوسالانه توسط انجمن علمی موتور ایران و با حضور گستردة جوامع دانشگاهی و صنعتی فعال در حوزة موتورهای درونسوز از داخل و خارج از کشور مانند آلمان، اتریش، انگلستان و ... برگزار می شود.

در این همایش، مقالات به روز به دو شکل شفاهی و پوستری ارائه می شوند.

رئیس انجمن علمی موتور ایران گفت : سخنرانی های کلیدی، ارائه های صنعت، میزگردهای تخصصی-صنعت و کارگاه های آموزشی از دیگر برنامه های این همایش است.

حاجی علی محمدی افزود : از محور های همایش یازدهم میتوان به فناوری های نوین موتور، سوخت های جایگزین و پیشرفته، راهبرد سوخت و قوای محرکه دینامیک سیالات، موتورهای درونسوز، مهندسی احتراق در موتورهای درونسوز و آلایندگی ناشی از آن، روش های طراحی و ساخت موتورهای درونسوز و قطعات آن، تولید و زنجیرة تأمین، تطابق موتور با خودرو، مهندسی مواد در موتور و قطعات جانبی، روش های آزمایشگاهی، عددی و صحه گذاری نوین، علل خرابی و فرایندهای بهبود قطعات، صدا و ارتعاشات، خنک کاری و انتقال حرارت، اصطکاک و سازوکارهای سایشی موتور مدیریت هوشمند الکترونیک و نگاشت، روانکاری و چرخه های رانندگی اشاره کرد.

گفتنی است یازدهمین همایش بین المللی موتورهای درونسوز و نفت ۲۹ بهمن الی اول اسفند سال جاری برگزار می شود.
کد مطلب: 20180