رئیس کنگره دندانپزشکی نقش جهان معتقد است با افزایش تعداد فارغ التحصیلان دندانپزشکی و ایجاد شیوههای نوین درمانی اصول مطب داری و اخلاق حرفهای بیشتر باید مد نظر قرار گیرد.
به گزارش تحریرنو ؛ دکتر کورش رحیمی در آستانه برگزاری کنگره دندانپزشکی نقش جهان اظهارداشت: آغاز شهریور ماه امسال همراه با رویداری عظیم و به یاد ماندنی برای دندانپزشکان اصفهان خواهد بود. رویدادی که نگاه جامعه دندانپزشکی کشور را به اصفهان تغییر خواهد داد.
وی افزود: نام نقش جهان آوازه جهان و امیخته با نام اصفهان است و این بار نام زیبایی نقش جهان را با دندانپزشکی در آمیختیم تا افتخاری بزرگ باشد برای همشهریان عزیز،فهیم و مهمان نواز اصفهان همچنین برند کنگره دندانپزشکی نقش جهان را ثبت کردیم تا هر دندانپزشکی هر کجای دنیا که باشد تا این نام را شنید ،دندانپزشکان اصفهان و کنگره دندانپزشکی نقش جهان را به یاد بیاورید.
رئیس کنگره دندانپزشکی نقش جهان ادمه داد: پس از برند سازی کنگره ، انجمن دندانپزشکی ایران به نام اکسیدا، حال دومین کنگره برند شده ایران را با نام زیبا و تاریخی و آشنای "نقش جهان" معرفی می کند. همچنین حضور بیش از ۱۰۰۰ دندانپزشک از سراسر کشور و اساتید نام آور ایران و شرکت های بزرگ تجهیزات و مواد دندانپزشکی دنیا در ابتدای شهریور ماه خاطره ای بزرگ برای دندانپزشکان رقم خواهد زد.
وی با اشاره به اینکه پانل مطب داری و اخلاق حرفهای در این کنگره مد نظر قرار گرفته است، گفت: جای این موضوع در کنگرههای قبلی خالی بود و ما سعی کردیم مباحثی را به این امر اختصاص دهیم.
رئیس کنگره دندانپزشکی نقش جهان یادآور شد: با پیشرفت علم و افزایش میزان تقاضای بیماران، دندانپزشکان لازم بوده بیشتر با با اصول پذیرش بیمار آشنا و با اخلاق مداری و اصول حرفهای در صحنه رقابت با همکاران خود گام بردارند.
رحیمی گفت: نحوه آموزش پرسنل، دیزاین مطب، پرونده نویسی بیمار از جمله مسائلی بوده که در پانل اختصاصی اخلاق مداری و اصول حرفهای مطرح میشود.
وی با بیان اینکه نسبت به کشورهای پیشرفته جامعه پزشکی ما مقداری از این مبحث عقب است، گفت: شاید پیش از این به دلیل تقاضای کمتر درمان و تعداد دندانپزشکان این موضوعات چندان مورد توجه نبود ولی اکنون با افزایش تعداد فارغ التحصیلان و شیوههای نوین درمانی اصول مطب داری و اخلاق حرفهای بیشتر باید مد نظر قرار گیرد.
نایب رئیس انجمن دندانپزشکی اصفهان در ادامه به موضوع ایمپیلت اشاره کرد و گفت: همه كسان يكه دندان از دست رفته دارند به شرط دارا بودن اسنخوان كافي وبافت نرم سالم،كانديد جايگذاري ايمپلنت هستند.هرچند حتي در صورت عدم وجود دو فاكتور فوق با انجام جراحي هاي اصلاحي ميتوان به شرايط مناسب براي گذاشتن ايمپلنت دست پيدا كرد.
رحیمی با اشاره به اینکه جايگذاري ايمپلنت در ناحيه بي دنداني مانع تحليل استخوان فكين ميشود، گفت: جايگذاري ايمپلنت در ناحيه دندان از دست رفته آسيبي به دندانهاي مجاور وارد نميكند همچنین دربسياري موارد جايگزيني دندان يا دندانهاي از دست رفته بنا بر تبحر دندانپزشك زيبايي مطلوبتري را تامين ميکند.
وی اضافه کرد: جايگزينی دندان از دست رفته با ايمپلنت راحتي وقدرت جويدن بسيار خوبي را به بيمار ميدهد البته بيماری های سيستميك اتوايميون وبيمارانی كه تحت شيمی درمانی وپرتو درمانی هستند منع درمان دارند.
رئیس کنگره دندانپزشکی نقش جهان با تأکید بر اینکه ایمپیلت دربيماران ديابتي به شرط كنترل و پايين نگداشتن قند منعي ندارند، گفت:ایمپیلنت درافراد سيگاري حرفه اي سنگين و بي مبالات نسبت به بهداشت دهان منع دارند.
نایب رئیس انجمن دندانپزشکی اصفهان اضافه کرد:درصورت رعایت اصول جراحي وجايگذاري ابمپلنت ورعایت بهداشت از سوي بيمار هرگز ايمپلنت پس نخواهد زد و درحقيقت درمان ايمپلنت در صورت رعایت اصول، موفقيت آميزترين درمان دندانپزشكي است.
رحیمی با بیان اینکه مهمترين اصل براي حفظ ونگهداري ايمپلنت رعايت بهداشت دهان ودندان به شكل صحيح وايدآل است، افزود: كاشت دندان هيچ عارضه ای به همراه ندارد و فوايد ومنافع زيادي را نصيب بيمار در كوتاه مدت ودراز مدت میکند.
وی افزود:در صورت رعايت بهداشت از سوي بيمار وانجام كار ايدآل دندانپزشك ايمپلنت یك درمان مادام العمر است. البته بديهی است بيماريهای صعب كه منجر به عوارض بافت نرم و استخوان فكين بيمار شوند حيات وطول عمر ايمپلنت را دستخوش تغيير خواهد كرد.