سی و سومین جشنواره فیلم کوتاه تهران برگزیدگان خود را شناخت
برگزیدگان سی‌وسومین جشنواره‌ی فیلم کوتاه تهران در حالی معرفی شدند که امسال دو فیلم کوتاه "بهترین" شدند؛ اصغر فرهادی "نشان عباس کیارستمی" گرفت و برنده‌ی بهترین فیلم سال قبل، جایزه‌ی بهترین فیلم از نگاه تماشاگران را گرفت.
تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۴ آبان ۱۳۹۵ ساعت ۲۱:۱۱
 
سی و سومین جشنواره فیلم کوتاه تهران برگزیدگان خود را شناخت
 
برگزیدگان سی‌وسومین جشنواره‌ی فیلم کوتاه تهران در حالی معرفی شدند که امسال دو فیلم کوتاه "بهترین" شدند؛ اصغر فرهادی "نشان عباس کیارستمی" گرفت و برنده‌ی بهترین فیلم سال قبل، جایزه‌ی بهترین فیلم از نگاه تماشاگران را گرفت.

به گزارش تحریرنو ؛مراسم اختتامیه سی‌وسومین جشنواره‌ی فیلم کوتاه تهران در تالار اندیشه حوزه هنری برگزار و در حضور فیلمسازان جوان، مسئولان و برخی چهره‌های سینمایی، برگزیدگان عرصه‌ی فیلم کوتاه در چندین بخش مختلف ملی و بین‌المللی معرفی شدند

بخش جوایز سینمای ایران:

تندیس بهترین فیلم جشنواره در بخش سینمای ایران بطور مشترک به اسما ابراهیم‌زادگان برای فیلم "حفره مشترک" و علی خوشدونی‌فراهانی برای ساخت فیلم "تناوب" اهدا شد.

جایزه بهترین فیلم از نگاه تماشاگران سی‌وسومین جشنواره فیلم کوتاه تهران نیز به کریم لک‌زاده برای ساخت فیلم "دختری در میان اتاق" رسید.

تندیس بهترین کارگردانی جشنواره نیز به حامد نجابت برای فیلم "اشیاء گمشده" اهدا شد.

هیئت داوران جشنواره جایزه ویژه خود را در بخش بهترین کارگردانی فیلم داستانی به مهدی آقاجانی برای "استفاده خلاقانه از جلوه‌های ویژه کامپیوتری" در فیلم "درپیکر" اهدا کرد.

جایزه بهترین کارگردانی مستند نیز به مهدی حیدری برای مستند "ده، چهارونیم، سه‌ونیم" اهدا شد.

بهترین فیلم پویانمایی جشنواره فیلم کوتاه تهران نیز "پیشخدمت" به کارگردانی آقای فرنوش عابدی تعلق گرفت.

در این بخش هیئت داوران به مهدی خرمیان برای ساخت فیلم انیمیشن "سوزن‌بان" دیپلم افتخار اهدا کرد.

در بخش بهترین فیلم تجربی کریم عظیمی برای ساخت فیلم "۹۹۹۹۹۹۹۹۹" دیپلم افتخار گرفت.

تندیس بهترین بازیگر مرد جشنواره نیز به فرید سجادی حسینی برای بازی در فیلم "نسبت خونی" رسید و تندیس بهترین بازیگر زن نیز به سونیا سنجری برای فیلم "روتوش" اهدا شد.

تندیس بهترین فیلمنامه جشنواره به حسین امیری دوماری، پدرام پورامیری و محمد داوودی برای نگارش فیلمنامه "نسبت خونی" اهدا شد.

تندیس بهترین متحرکسازی در آثار پویانمایی نیز به مریم خلیل‌زاده برای فیلم "مثل یک پروانه روی یک قلب" تعلق گرفت.

تندیس بهترین تصویربرداری فیلم کوتاه نیز به سینا کرمانی‌زاده برای فیلم "حفره مشترک" اهدا شد.

تندیس بهترین تدوین نیز به پویان شعله‌ور برای تدوین دو فیلم "اشیاء گمشده" و "روتوش" اهدا شد.

تندیس بهترین صدای فیلم جشنواره فیلم کوتاه تهران نیز به رامین ابوالصدق برای فیلم "تناوب" تعلق گرفت.

جایزه بهترین تحقیق و پژوهش برای فیلم مستند نیز به آریان عطاپور برای فیلم "چغامیش" رسید.

تندیس بهترین فیلمنامه اقتباسی به اسما ابراهیم‌زادگان برای فیلم "حفره مشترک" تعلق گرفت.

در بخش بهترین فیلم با موضوع "محیط‌ زیست" تندیس جشنواره به علیرضا دهقان برای ساخت فیلم مستند "اوسیا" اهدا شد.

در بخش بهترین فیلم با موضوع "ایمان و امید" تندیس جشنواره بطور مشترک به امید شمس و پوریا پیشوایی برای فیلم داستانی"گذر" اهدا شد.

نشان عباس کیارستمی که برای نخستین بار در سی‌وسومین جشنواره فیلم کوتاه تهران به یک فیلم‌ساز اهدا شد، به اصغر فرهادی -هنرجوی سال‌های دور انجمن سینمای جوانان ایران در خمینی‌شهر اصفهان- تعلق گرفت.

جوایز بخش بین‌الملل:

جایزه بزرگ بخش بین‌الملل به آرین وزیردفتری برای فیلم "هنوز نه" اهدا شد و جایزه بهترین کارگردانی فیلم داستانی در بخش بین‌الملل به بازیل وویمن از بلژیک برای فیلم "سرانگشتان" تعلق گرفت.

جایزه بهترین کارگردانی فیلم مستند نیز به هواکینگ ژین از چین برای فیلم "دختر تبتی" اهدا شد.

جایزه بهترین فیلم انیمیشن به خانم دلفین هری‌ما از فرانسه برای فیلم "مهمان ناخوانده" تعلق گرفت و جایزه بهترین کارگردانی فیلم تجربی جشنواره نیز به پیم زویر از هلند برای فیلم "آن‌ها ما را دشمن می‌نامند" تعلق گرفت.

جایزه بهترین فیلم اسلام و صلح جهانی به امیر هنرمند برای فیلم "رقاصک" تعلق گرفت و همچنین در این بخش هیئت داوران جشنواره از فیلم "گذشته" به کارگردانی وثاب‌الصگر از عراق با اهدای دیپلم افتخار تقدیر کردند.

جایزه بهترین فیلم آسیا به شوجی تویاما از ژاپن برای فیلم "پروانه در زمستان" تعلق گرفت.

هیئت داوران بخش بین‌الملل همچنین فیلم‌های "لوح سنگی" به کارگردانی خین وارسو از میانمار، "سعیده" به کارگردانی النورا اسمونالیوا از قرقیزستان و فیلم "میوه" به کارگردانی گرهارد فونک از آلمان را شایسته دریافت جایزه ویژه دانست.

جوایز بخش‌های جنبی:

جایزه انجمن صنفی فیلم کوتاه ایران به بهنام عابدی برای فیلم داستانی "وال‌ها" اهدا شد و علی‌اکبر محمدخانی نیز برای فیلم تجربی "خودم را می‌کشم و تو مقصری" دیپلم افتخار آسیفا را از آن خود کرد.

جایزه بهترین تهیه‌کنندگی فیلم مستند کوتاه، به انتخاب انجمن تهیه‌کنندگان سینمای مستند ایران به حمید جعفری و فاطمه فروزان علا برای تهیه‌کنندگی فیلم "بَرد" تعلق گرفت. در بخش جوایز آسیفای ایران نیز فیلم‌های "لحظات کاغذی" به کارگردانی سحر طرزی، "زمین روباه" به کارگردانی مقداد اخوان و "ماهی قرمز" به کارگردانی کاوه سیستانی لوح افتخار این انجمن را از آن خود کردند.

در بخش استعدادیابی جشنواره نیز پنج فیلمساز به عنوان فیلمسازان مستعد این دوره از جشنواره معرفی شدند و با اهدای دیپلم افتخار و حمایت از ساخت فیلم بعدی از آنان قدردانی شد.

بر این اساس، آرمان خوانساریان برای فیلم داستانی "سبز کله غازی"، کریم امینی برای فیلم داستانی "چلیپا"، کمال پرناک برای فیلم داستانی "هستی" آرین وزیردفتری برای فیلم داستانی "هنوز نه" و کتایون پرمر برای فیلم داستانی "کشند" دیپلم افتخار این بخش را از آن خود کردند.

در بخش بهترین فیلم کوتاه از نگاه گروه سینمایی هنر و تجربه نیز بنا به اعلام هیئت داوران، به دلیل کیفیت بالای فیلم‌های این بخش، دو برگزیده معرفی شدند و تندیس فیلم برگزیده به دلیل "برداشتی امروزی و مدرن از داستانی با الگوی کهن" به اسما ابراهیم زادگان برای فیلم "حفره مشترک" و آرین وزیردفتری به دلیل "استفاده معنادار از فرم و نگاهی جدید و تجربه‌گرا به داستانی آشنا" در فیلم "هنوز نه" تعلق گرفت.

در بخش همایش بین‌المللی مطالعات فیلم کوتاه نیز پروانه احمدی برای مقاله "بررسی جلوه‌های سینمایی فیلم کوتاه در مجموعه شعرهای یانیس ریتسوس" و احمد خوش‌نیت برای مقاله "وجوه اشتراک فیلم بلند و کوتاه در به کارگیری عمده‌ترین شیوه‌های علم بیان" برگزیده شدند.

تندیس هفته کتاب نیز به حسن نقاشی برای ساخت فیلم "آثار عجم" که با نگاهی به کتاب "آثار عجم" ساخته شده است، اهدا شد.
کد مطلب: 8517